Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Anarchia Egyiptomban: rendfenntartó erők hiányában a lakosok szerveznek önvédelmi csoportokat a fosztogatók ellen; lezárták a Kairó-Alexandria autópályát; utasok ezrei vesztegelnek a reptereken; az elit tagjai menekülnek az országból; el-Fajjúm városban legalább ötezer…..
Mandiner blog Unjuk 2009.05.16 11:11:00
  Ma elérkezett a nagy nap, amit ugyan nem vártunk, de amelynek előbb-utóbb be kellett következnie: új, nagyszabású előadást tart az antirasszista csimbum-cirkusz. A Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom Szent István parki rendezvényén főleg bohócokkal…..
fz 2009.05.16 21:22:04
@eugenika: amikor hetven, estleg nyolcvan éves leszel, erre még visszatérünk. egyébként te honnan keveredtél ide, mert ilyen szép, cizellált mondatokat itt ritkán lehet olvasni....
fz 2009.05.16 23:23:54
@vomit: menuháj bigin, mert a hülyeség határtalan, ugyanakkor van, aki büszke is rá - szerintem küldd el a judapestnek is!
  A Jobbik közkönyvtárat alapított. Önmagában nem emiatt szakítottuk meg MDF-sorozatunkat, hanem mert ez a diszlexiás műveletlen banda bohó ifjúság kikelt korunk egyik legjobb magyar (hirtelen véleményűeknek: hazai) írója, Spiró György ellen, és kizárnák, mint Herényi az…..
Nem szép dolog más betegségén röhögni, de hát Verebes Istvánnak sikerült elérnie, hogy a néző a padlón fetrengve röhög azon, hogy Albert Györgyi talán öngyilkos lesz. Amikor Verebes hosszú hatásszünet után kimondja: "Félő, hogy maga öngyilkos lesz", na,…..
A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálódott, de inkább megegyeztek a tévékkel és a játékokat készítő cégekkel. Ezentúl figyelmeztetni kell a műsorba betelefonáló játékost, hogy nem elég tudni a megfejtést, szerencse is kell, hogy valaki bármit is nyerjen a játékban. Vagy hogy…..
A nyár utolsó napja, legalábbis Pártai Lucia szerint, holnaptól tíz fok, meg szürke nyálban úszó pesti bérházak. Éppen ezért borongjunk egy kicsit ma este, már jó előre, a meglepetések elkerülése végett. 20:50-től a Mester és Margarita tévéfilmsorozatát adja a Duna…..