Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R2 D2

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyugdíjasok mindig az aktuális kormány legkedvesebb barátja: a nyugdíjat az állam adja, és 3 millió szavazó az 3 millió szavazó, a másik 5 millióval pedig csak a gondok-problémák voltak.Tegnap az Index közölte, hogy a kormány tervezi a 13. havi nyugdíj visszaállítását, már…..
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
R2 D2 2012.10.30 14:29:48
@Putyilov gyári melós: Én csak idéznék valakit innen a blogról.
"Nem leszünk gyarmat! meg LE A GRAVITÁCIÓVAL!
Ma van október 23-a, ami sajnos már nem annyira az '56-os megemlékezésről szól, hanem hogy ki, hol, miért tüntet. Lesz Milla-demonstráció Bajnaival, ééééés lesz újra Békemenet is. Ez utóbbiról csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak, ahol bemutatták a januári…..
Van különbség. Schmitt Pál és Dr.Tulassay Tivadar. Nyilatkozat 1: "Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta" Nyilatkozat 2: "Nem akarom, hogy a személyem bármilyen formában is ártson az egyetemnek, ezért levonom a szükséges következtetéseket” Ennyi...
Gyorsan letépte a sebtapaszt a SOTE doktori tanácsa, 16:2-es szavazással Schmitt Pál köztársasági elnök doktori címének visszavonását javasolták.Hogy mit jelent mindez? Semmit. A nálunk "demokratikusabb" országokban ugyanis az ilyen "ügy" el sem jut a doktori tanácsig, mert az…..
Percek óta röhögök, ha Kafka itt élne, biztos ő is jól szórakozna, aztán persze megírná valami elborult novella formájában, amiből később Tim Burton egy még szürreálisabb filmet forgatna, természetesen Johnny Depp-el a főszerepben .."Szerzői jogok védelmére hivatkozva…..
Nehogy lemondjon, tisztelt Schmitt Pál! Ezekben a vészterhes időkben tényleg csak Ön gondoskodik a Nemzet legmagasabb szintű szórakoztatásáról! Másfél év is elegendő volt Önnek, hogy bátran le merjük írni, hogy Torgyán doktor óta nem volt ilyen szórakoztató figura a magyar…..
R2 D2 2012.01.12 23:03:55
@sárkányfő:
"Gorcsev Iván, a Rangoon teherhajó matróza még huszonegy éves sem volt, midőn elnyerte a
fizikai Nobel-díjat. Ilyen nagy jelentőségű tudományos jutalmat e poétikusan ifjú korban megszerezni
példátlan nagyszerű teljesítmény, még akkor is, ha egyesek előtt talán szépséghibának
tűnik majd, hogy Gorcsev Iván a fizikai Nobel-díjat a makao nevű kártyajátékon nyerte el,
Noah Bertinus professzortól, akinek ezt a kitüntetést Stockholmban, néhány nappal előbb, a
svéd király nyújtotta át, de végre is a kákán csomót keresők nem számítanak; a lényeg a fő:
hogy Gorcsev Iván igenis huszonegy éves korában elnyerte a Nobel-díjat. " Rejtő Jenő
Felgyorsultak az események, nyakunkon január elseje. Nemcsak hogy új alkotmányunk lesz ezen a napon, hanem a magyar egészségügy is zuhan egyet, ha addig nem sikerül meghúzni a vészféket. Hogy életbe lép-e a letétbe helyezett 2600 felmondólevél, még most sem tudni. A kormány mintha…..
Azt hittem, azért van olyan határ, amit még egy kétharmados demokráciában sem lépnek át. Lázár János a múlt héten felballagott a Sándor-palotába és átcsúsztatott két nevet az Elnök úrnak. Pénteken Schmitt Pál be is jelentette, hogy Handó Tündét és Darák…..
R2 D2 2011.12.12 21:11:06
@Noname Cowboy: ESZEM FASZOM MEGÁLL! Ide, csak én jöttem be, teljes árú belépővel.
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
A "Szeretjük és tiszteljük a parlamenti képviselőinket" imázskampány, sokadik rész: A totalcar.hu szerint 8 éve vették ki a lézerblokkolót a "közbiztonságra különösen veszélyes eszközök" közül, egy kormányrendeletben. Hogy miért, nem tudjuk. De nem kell…..
R2 D2 2011.10.13 06:52:46
@Nurrddin: Irod,hogy boldog istván korábban Kétpó polgármestere volt. Mi ez a prüdéria, ird le nyugodtan. Korábban Popó polgármestere volt.
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
R2 D2 2011.03.27 17:52:41
@JulWCZar: Nagyon sok jó hozzászólást olvastam, és nagyon sokat nevettem a turbomagyarok, avagy fizetettdroidok, hozzászólásán.
De ez a lényeg.

"Mivel az angolok jobban bánnak egy bevándorlóval mint a magyarok a saját fajtájukkal"
Na amíg az így marad, addig én is maradok
A földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter mellett dolgozik a Földrajzinév-bizottság, immár 1989 óta. Feladata, hogy szakmai véleményt adjon a földrajzi neveket érintő döntés előtt. 21 tagját a különböző minisztériumok delegálják, valamint a Közigazgatási és…..
R2 D2 2011.03.23 23:04:53
@becike4:
Már bocsánat, hogy viccel ütöm el a dolgot, de.
Hülye kiscsávó, vasárnap délután magához tér az ágyában, emlékszik, tegnap nagyon szétcsapta magát a dizsiben.
Óvatossan lesettenkedik a konyhába, a szülei a konyhaasztalnál sirdogálnak. Megkérdi,
-Apa ,Annya csak nem én tettem valamit tegnap éjszaka? Apja-
- Ugyan fiam, mikor megjöttél berugtad az ajtót, anyádat lekurváztad, engem le ,hülye vén fasz-oztál. Az még semmi.
Aztán a konyha kózepén letoltad a gatyád, és a terem közepéra szartál. Az még semmi.
De utánna a kupacot teletüzdelted fogpiszkálókkal és kijelentetted.
-KUSS, SÜNI MÁTÓL NÁLUNK LAKIK. Na akkor kiakadtam.
Kormánypártunk le-hülyézi a választóit, odaszarik az ország közepére, majd megmondja, hogy KUSS MINDENKINEK.
Vastagbőr Remek választás 2011.03.10 16:31:00
Hende Csabáék lezárják az évek óta húzódó NATO-lokátor ügyét. Nem lesz radar a Zengőn (682m), nem lesz radar a Tubesen (611m) sem. Viszont lesz radar Medina mellett. (Tolna megyében.) Önnek nem hiányzik egy hegy a képről? "Van vagy 10-12 középhegységünk számtalan…..
Először azt hittem, ez Hírcsárda, de nem ... ilyen ország nincs még egy, induljon nektek is jól a nap :) A HVG tetten érte a fideszes Kerényi Jánost a Parlament félemeletén, tiltott helyen dohányozva. Az év interjúja: hvg.hu: Megszavazza a Fidesz által…..