Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drágám, a gyerek a frigóban!

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkori lovastáboros történetünk lópikula ahhoz képest, amit Rékáék tapasztaltak. Miután gyermeke két nap után közölte, hogy fél napot unatkozva kóvályognak a Mustang Lovasclub táborában, és ezt anyuka sérelmezte, hadsereget megszégyenítő megszégyenítésben lett része:…..
Nagy örömünkre szolgál, hogy lassan mindenkinek lesz homárolvasó ismerőse, úgyhogy emailfordultával meg is kaptuk a Mustang Lovasclub reakcióját Rékáék tegnapi panaszos levelére: Elöljáróban néhány dolgot szeretnénk pontosítani, ha megengeditek: 1. A képen melyet…..
Drágám, a gyerek a frigóban! 2007.09.07 11:28:11
Drágám, a gyerek a frigóban! 2007.09.07 11:33:13
Aszongya az Index Népszabiból, hogy: "a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint a cég jogellenesen adta el többmilliárdos követelésállományát adóságbehajtó cégeknek. [...] A hivatal megállapításai szerint ahhoz, hogy a Centrum eladhassa…..
Drágám, a gyerek a frigóban! 2007.09.07 10:43:07
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
Kedves Sorstársak,   Folytatást írok a Kitoláshoz, ahhoz a könyvemhez, ami reményt, sőt nevetést, és gyakorlati túlélési ismereteket próbált csöpögtetni azoknak a fiatal apáknak az életébe, akik egy nap döbbenten vették észre, hogy a csajuk terhes, vagy még…..
Drágám, a gyerek a frigóban! 2007.09.06 00:55:18

Vagy egysezűen ki kell költözni

ETYEKWOOD-ba
www.budapestgate.hu/main.php?s=aloldal&s2=kornyezet ,

ott van hely, kiőrjöngheti magát, csak elengeded a pórázról a golfpálya szélén, hadd szaladjon. Az se baj ha odaszarik, legalább otthon nem kell a büdös pelenkával meg később a bilivel szerncsétlenkedni.
Drágám, a gyerek a frigóban! 2007.09.06 01:01:48

Csak arra kell vigyázni, NEHOGY
TÁRSASHÁZBA
www.budapestgate.hu/main.php?s=aloldal&s2=otthonok költözz

ETYEKWOOD-ban www.budapestgate.hu/main.php?s=aloldal&s2=kornyezet

a borgolffaluban, mert akkor te leszel a falu prolijainak egyikke és élheted mindennapjaidat az alkoholista golfoschok között
Drágám, a gyerek a frigóban! 2007.09.06 07:26:23
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Mérföldkőnek nevezik több platformon is a mai napot, mivel Craig Venter, az egyik leghíresebb kutató és egyben az ember genetikai kódjának feltárásában jeleskedő csoport vezetője, újabb húzással állt elő: megmutatta saját génjeit a PLoS Biology (mindenki által elérhető)…..
A Homár már tudja, hogy semmit nem jelent, ha teljesen más névre jön egy felszólítás. Ha a cím egyezik (márpedig azt riktábban bénázza el a posta), akkor ott végre fognak hajtani valamit. Babajaga pont emiatt aggódik, ő ugyanis az Intrumtól kapott egy kedves levelet, pedig nem ő a…..
A Homár igazából nem lepődik meg a Marci által dokumentált jelenségen, hiszen tavalyi tripje után megfogadta, hogy soha többet nem fizet egy fillért sem a horvát nemzetgazdaságnak, legyen az egy eperfagyi vagy autópályadíj átutazásnál. Múlt héten tapasztaltuk, hogy a horvát…..
Editnél pénteken telt be a pohár, ezért két történetet is küldött, amiből mi most csak az elsőt sütjük el, amelyikben kimenekítette gyermekét egy lovastáborból: A fiamat kellett "kimenteni" egy csömöri lovastáborból, ahol heti 25000 Ft-ért a gyerekek napi négy…..