Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gebineske

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bombasztikus bejelentést tett Rogán Antal fideszes frakcióvezető hétfőn a parlamentben. Kezdeményezte, hogy a törvényhozás gazdasági bizottsága vizsgálja meg a 2008-as magyar-IMF-EU-megállapodás megkötésének körülményeit és következményeit. Egy MOSTANI ÁSZ-jelentés szerint…..
A rossz kormányzás felemelkedés helyett adósságcsapdába hajtotta az országot. Hatalma fenntartása érdekében megszüntette a költségvetési gazdálkodás feletti demokratikus ellenőrzés lehetőségétOrbán Viktor - Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata 2010. május 22...
gebineske 2012.06.07 18:45:37
@Apeiron: igen ez a legegyszerűbb,ha komoly dologra kérdeznek rá,rögtön másról beszélünk.Azért mert tegnap a szomszéd macskája bla bla bla,így csak a fityiszesek tudnak halandzsálni!!!
Pedig, talán, nem nekem kéne! Tegnap, sétáltam az Andrássy úton. Sütött a januári nap. Mentem, kávét venni a Nespressohoz. Már az Oktogonnál láttam, rendőrök kettesével sétálnak, a Nagymező utcánál is posztolt egy főtörzs és egy őrmester. Visszafelé tűnt fel, hogy a…..
gebineske 2012.04.20 19:29:26
@Venlo: Igen,igazad van,a munkahelyek meg szüntetése,ezt hozta magával sajnos!
Kedves Felhasználónk!Lényegesen egyszerűbb lett az avatarok kezelése az Indán. Mostantól bárki, aki rendelkezik Indapass-szal, tölthet fel profilképet, ami a nickje mellett jelenik meg a Blog.hu-ban vagy az Indafotón.Ehhez nem kell mást tenned, mint belépned a profilodba, majd a…..
A pénteki Magyar Közlönyben kihirdettek egy kormányrendeletet, aminek alapján Latinovits Zoltán ma nem lehetne színpadi színész Magyarországon.Az egyes művészi és művészeti munkakörökről, valamint a betöltésükhöz szükséges képesítési és egyéb feltételek részletes…..