Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Níria

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Yves Saint Laurent számára a tavasz, az üde színek, és a könnyű bársonyos textúrák évszaka. Stefano Pilati tavaszi kollekciós ruháihoz hasonlóan, az YSL nő arca a rózsaszín különböző árnyalataiban ragyog. A nő bohém eleganciájával, és ártatlan külsejével szinte…..
 Remélem, hogy még nem dobtad be a "törülközőt", és lelkesen jársz le az edzőterembe, vagy otthon kiabálod Rubint Rékával, hogy "most ne hagyd abba"! Egy a lényeg: mozogj, mozogj, és légy újra feszes hasú! Ajánlanék a kitartásod mellé azonban egy kis…..
   Kivételes és káprázatos: Aimee Mullins egy csodálatra méltó nő. Sikeres atléta, elbűvölő manöken, tehetséges színésznő, Aimee rendkívül sikeres, karizmatikus és ragyogó szépségű. A mai nappal csatlakozik a L’Oréal Paris Szépségnagyköveteinek…..
Níria 2011.02.24 22:24:27
fullbeauty A nap gondolata... 2011.02.22 08:12:28
  "A megbánás furcsa dolog. Mindent megpróbálsz, hogy kitérj előle, de néha a legkeményebb dolgokból tanulunk a legtöbbet. És elgondolkodsz, hogy ha lenne rá esély, hányan élnék másként az életüket. Egyeseket csak a megbánás vezet rá, hogy sutba dobják a…..
fullbeauty A nap gondolata... 2011.02.23 09:00:04
"A divat első számú parancsa, hogy  érezzük jól magunkat a viselt ruhában. Nincs stílustalanabb nő annál, mint aki bizonytalannak érzi magát a ruhájában." /Coco Chanel/   ..
Níria 2011.02.24 22:21:19