Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fviktoria83

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy írjak Nímáy - berni pásztor - kutyánkról, de a mai napi sokk után nem volt kérdés, hogy bemutatom nektek az én hős kutyámat. Nímáy az előző kutyám halála után került hozzánk. Imádtam, az első perctől kezdve, de gyanús volt, hogy valami nem stimmel vele.…..
Amikor új albérletünkbe költöztünk, bevallom, nem volt a legszebb állapotában a lakás, de mégis volt benne valami hihetelen báj. A rusztikus hangulata, amit én a régi bérházakból megszoktam, magával ragadott, és mivel egy nagyon klassz kis kertrész tartozott hozzá, nem volt…..
Mindig mániákusan vonzottak az autó és motorverseny játékok, talán ezért is foglalkozom mind a mai napig a szimulátorokkal kiemelt figyelemmel. Ezért számomra nagyon fontos esemény volt, amikor sikerült szereznem egy TOMY Racing Cockpitet.A TOMY egy hatalmas játékgyártó cég, akik…..
fviktoria83 2017.08.31 11:29:19
  Amikor a caponata-ról először olvastam, azt hittem olyasmi, mint a franciák ratatouille-ja,( hasonló a mi lecsónkhoz, csak van benne padlizsán és cukkini is). Valójában egészen más. Jó melegen, jó hidegen, jó pirított kenyérre kenve, jó tésztával, jó mindenhogy. Mielőtt először ettem…..
A 19. század második felének egyik pusztító betegsége volt a skarlát, ami akkoriban a kisgyerekek között a vezető halálok volt, minden harmadik fertőzött gyermek nem élte túl. Most visszatért, és ami a legdurvább, hogy egyelőre a szakemberek sem tudják, miért...
fviktoria83 2016.04.04 13:31:56
Maga a kenyér izgatott, az angolszász világban ismert ez a gyors változat, amiben nincs sem kovász, sem élesztő, az egészet csak a szódabikarbóna és az író savassága emeli meg, és ráadásul nagyon gyorsan. Késő délután elég hozzákezdeni, és egy boltmentes vasárnap este is…..
Bármely évszakban elkészíthető ez a látványos málnatorta, amely többféle táplálkozási problémára ad választ. A gluténtól, tejfehérjétől, laktóztól, tojástól, szójától mentes desszert fantasztikusan finom, és gyorsan elkészül. A tésztáját mézzel édesítettük, ami egyúttal a tojást is pótolja. Előző…..
Így nyár végén, amikor olcsón lehet paradicsomot, paprikát, és más zöldségeket kapni, érdemes eltenni belőlük télre. Sokan lecsót főznek, de most olyan receptre leltem, amitől mindenkinek leesik az álla: olcsó, tartósítószer- és adalékmentes Vegetát csinálhatunk házilag,…..
A leggyakoribb kérdés/kérés, amivel megtalálnak barátok/ismerősök/idegenek, hogy adjak tippet gyors hétköznapi fogásokra, mert azok, akik minden nap főznek, sokszor ötlethiányban szenvednek. Most egy ilyet hoztam. Igazi kamra/hűtő kaja, kevés alapanyag, csodás végeredmény. És…..
Mivel az elmúlt pár évben a tavasz kb egy hónapig tartott, gondolom lassan mindenki begyújtja a rakétákat és belekezd legalább egy pár hetes szálkásításba. Van aki imádja, van aki utálja, de egy biztos... ha odateszed magad a diétád során és pár hét múlva visszanézed a 0.…..
fviktoria83 2015.04.10 20:10:01
Bárkivel előfordulhat, hogy mindössze egy mirelit pizzára futja vacsira az idejéből és energiájából. De ahogy Spurina, úgy egyik vérbeli spóroló sem engedheti meg magának, hogy feleslegesen költekezzen, amikor lusta főzni. Amerikai barátném fejéből pattant ki az az ötlet, hogy…..
Ezt a sütit évek óta rendszeresen sütöm, sokszor vittem már vendégségbe, oviba, ide-oda, és eddig akárki evett belőle, mindig volt valaki, aki elkérte a receptjét. Egyszerű, gyors, szinte mindig van otthon hozzá minden, egyszerűen világbajnok! Gyakorlatilag egy kakaós-diós piskótáról van szó, de a…..
Kertkonyha Canelloni 2014.07.09 05:59:00
Tészta szokatlan formában, ez a canelloni. A kb. 12 cm hosszú hengerek 3-4 cm átmérőjűek, ezeket jellemzően tölteni szokás, majd szósszal leöntve sütőben elkészíteni. Hozzávalók három személyre: 200 g canelloni tészta 1 közepes cukkini 100 g dió 1 hagyma 1…..
fviktoria83 2014.07.09 16:42:59
Filmbook Apáim története! 2014.03.17 08:00:00
„Mindig könnyebb hűnek lenni egy étteremhez, mint egy nőhöz”…..
Kylie Minogue modellt állt, hogy 2014-ben 12 hónapon át benne gyönyörködhessen falinaptár formájában az, aki erre kíváncsi. Nem nagyon érzem ezt a falinaptár műfajt a 21. században, különösen akkor nem, ha az abban szereplő képek egy csepp vizuális élményt sem nyújtanak.…..
38. hétMinden kismamának elfogy a türelme az utolsó hetekre? Most már nehéz, itt fáj, ott fáj, össze-vissza alszom, és minden mozgásra külön fel kell készülni. Pedig csak 10 kilót híztam, abból is vagy hármat az elmúlt két hétben. Nem is tudom, hogy mit csinálnak azok a…..
Facér lányok, csak egyesével, ha kérhetem Találós kérdés: miért visz magával valaki lapát helyett egy AK47-est kajakozáshoz? A választ inkább csak sejtjük, mindenesetre az, hogy az eset Líbiában történt, az ominózus medence tulajdonosának vezetékneve pedig Kadhafi, sokat…..