Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A benyugtatózott pocok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ilyen az öreg dízel 2014.04.26 06:35:22
Milyen lehet vajon, ha az ember csak használja az autóját hónapokon át, és nem kell hozzányúlni? Egy-egy olajcsere, esetleg fékbetét, ha eltömődik a pollenszűrő, már nagy esemény. A téli, nyári gumi váltogatása bosszantóan sok időt rabol el, még talán időpontot is kell…..
A benyugtatózott pocok 2014.04.28 22:14:38
@cubaauto: Az én Ax dízelemet -10 foknál beindítom és kb 2 perc emelt alapjáraton való ketyegtetés után már 0 fokos a víz a motorban.Kb ebben az ütemben emelkedik tovább ,ha nem indulok el vele.A teljes hűtőrendszerben 5 liter víz van ebből kb a fele a motorban,így zárt termosztát mellett meglehetősen gyorsan melegszik.A fogyasztása nyáron 4,5 liter ,de télen se megy 5 főlé tisztán városban ,lucas adagolóval.Mondhatnám ,hogy jó motor ez ,de nem így van.Öreg már az örvénykamrás konstrukciója és maga a motor is ,ezért egyre több baj van vele ,ráadásul az enyém még a hűtő oldalára szerelt kiegyenlítőtartályos verzió ,ami szerintem egy elhibázott konstrukció.Tovább rontja a helyzetet az ,hogy ez a motor a Skoda 120 hoz hasonlóan kivehető hengeres ,ezek egy véletlen motormegfőzés után szeretnek megsüllyedni és akkor már szinte menthetetlen.
Szóval a fogyasztása jó, mostanra az alkatrészárak is Lada árban vannak ,de már öreg és problémás.
GT-R, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Radical, Caterham... ezektől az ember elvárja a teljesítményt. Nyálat csorgatnak rájuk, tinédzserek nyomják pelyhedző állukat az oldalüvegre és elképzelik, ahogy lefűzik a kedvenc kanyarjaikat, ahogy driftelve fordulnak minden sarkon... az autó…..
Miket kotyvasztanak a motorolajba? És miért kell lecserélni? Jó az olcsóbb is? Minden, amit tudni akarsz az olajról. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A benyugtatózott pocok 2012.11.21 13:56:37
Ha már az olajokról beszélünk itt egy érdekes videó: www.youtube.com/watch?v=cL6uMHqSSJ4&feature=related

Vajon mennyi idő ,amíg ezek az olajok eljutnak a szűk olajjáratokon és kenni kezdik a motor alkatrészeit.És vajon ebből mennyi jut valóban is el a megfelelő helyekre ,mert tudomásom szerint ilyen sűrű oljanál az olajszivattyú túlnyomás szelepe nyitva van ,hogy a nagy terheléstől ne törjön szét.
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
A benyugtatózott pocok 2012.02.09 19:41:48