Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olivazold

65 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit szétszedtem kategóriánként, a youtubeon ugyan fenn van egy top 10 listám ami hát finoman szólva sem kapott jó visszajelzést. Annyit azért hozzátennék, marha nehéz filmeket rangsorolni ha nincsen kategorizálva az adott lista, másrészről meg ha az ember válogatni akar a…..
Első filmajánlónk a norvég fjordokról érkezik. A skandinávok igenis értenek a filmkészítéshez, sőt a jó horrorfilm készítéséhez is. Ráadásul egy olyan trilógiáról beszélünk ami részenként hozza az elvárt színvonalat és a néző azt az ízletes slasher horrort kapja,…..
Üdvözlet Mindenkinek! Az első bejegyzés az oldalon, illene hosszabbra nyújtani, de nem akaok itt egyelőre regényekbe belemenni. Filmajánlók, toplisták lesznek megtalálhatóak az oldalon..
Tucatnyi "lájkolós" oldal jelent meg az interneten. Az Encore blog célja, hogy a lehető legjobb és legviccesebb képeket összegyűjtse, saját tartalmakkal megfűszerezve. ..
ÜDVÖZÖLLEK A LEGJOBB SPORTFILMEK OLDALÁN! FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATTAL ÉRHETŐEK EL SPORTFILMEK MINDEN MENNYISÉGBEN, LEÍRÁSOKKAL ÉS INGYENES LETÖLTÉSI LEHETŐSÉGGEL.   A SPORTFILMEK KATEGORIZÁLÁSA CÍMKÉKKEL VAN ELLÁTVA, ÍGY KÖNNYEN VÁLOGATHATSZ KEDVEDRE A SPORT…..
Charles Howard amerikai milliomos mindenét elvesztette az 1929-33 közötti Nagy Depressziónak nevezett gazdasági összeomlásban. Kiábrándultan bolyong Mexikóban, mikor megismerkedik Marcelával, aki második felesége lesz. Közös a szenvedélyük a lovak iránt, ezért Charles vásárol…..
 A film főszereplője a városi kosárlabdapálya, ahonnan a játék nagyjai valaha elindultak, hogy tudásukkal kivívják először a környék, majd később talán ország-világ elismerését. Sokuknak ez az egyetlen lehetőség arra, hogy a gettóból kiemelkedve többre vigyék, mint a…..
 Az amerikai foci nem a gyengék sportja: kíméletlenül a földbe döngöl. Az élet kegyetlen csapást mért a Huntington-i Marshall Egyetem focicsapatára: egy repülőgép-szerencsétlenség végzett az iskola teljes futballcsapatával. Sokan úgy vélik, innen nincs visszaút, de Jack…..
Huck Cheever (Eric Bana), a profi szerencsejátékos nem ismer félelmet, ha emelni kell a tétet a pókerasztalnál, a szerelemben viszont biztosra megy. Legalábbis addig, míg nem találkozik az ellenállhatatlan Billie Offerrel (Drew Barrymore), aki ráébreszti, hogy nemcsak a kártyában…..
 A páratlan szépségű felvételekkel gazdagított film a legnagyobb vitorlás versenyről, az Amerika Kupáról és a verseny résztvevőiről szól. A két örök rivális küzdelme mindig két esélyes. Egyszer az amerikai hajó, máskor az ausztrál hajó győz. A Geronimo névre…..
 Jake Tyler új városba költözik a családjával. A fiatalember belekeveredik az illegális küzdelembe, amelyben különböző küzdősportok képviselői mérik össze erejüket. A harcban nincsenek szabályok, csak az számít, ki nyer. Bár Jake alulmarad az összecsapásban, nem engedik…..
Anna Marie barátnőivel, Edennel és Lenával a Hawaii szigeteken éli a szörfösök izgalmas életét. Egy tengerparti faházban lakik, és miközben a szörfösök világversenyéről álmodozik, naponta megküzd a hullámokkal. Hogy eltartsa magát, kénytelen az edzések között egy előkelő…..
Robert (Cuba Gooding Jr.) a kisváros bolondja, akit mindenki csak Rádiónak szólít, elviseli, hogy mindenki csúfolja, futball nélkül azonban nem tud élni. Fogyatékossága ellenére megcsinálja a lehetetlent. Harold Jones (Ed Harris), a középiskolai futballcsapat edzője segítségével a…..
Alex minden vágya, hogy a világ legjobbjai ellen pókerezhessen. Fiatal, vakmerő és jó érzéke van a kártyához. A szülei persze nem nézik jó szemmel ténykedését, jobb szeretnék, ha egyetlen fiuk az egyetemen kamatoztatná tehetségét. Az első tévés versenyén Alexnek nem jön ki a…..
Elle hobbija a Texas Hold'em Poker, de általában csalással nyeri el ellenfelei pénzét. Megismerkedik Brooke-kal és Pietivel. A három lány közösen kieszel egy tervet, amellyel nagyot kaszálnak. Nem sokáig tart az öröm, mert Brooke az összes pénzt elkártyázza Las Vegasban. A…..
A profi zsugások azt vallják: a megélhetésért játszani van olyan meló, mint bármi más. Nem hazardírozol. Tutira mész. A cél, hogy óránként bekaszálj egy nagy tétet. Ennyi. Ha jól jár a lap, beszeded a pénzt, ha rosszul jár, ülsz rajta. Nem kockáztatsz. Így fizettem két évig…..
Mindegy, hogy ki az ember, mindegy, miből él, mindig lesz valaki, aki fiatalabb, gyorsabb és erősebb. Erre döbben rá az idősödő Tony D'Amato, a négy éven át bajnok Miami Sharks focicsapat vezetőedzője. A legújabb bajnokságban a csapat háromszor egymás után veszít, a rajongók…..
Négy vagány srác élete a snowboard körül zajlik. Napközben eszeveszett tempót diktálva száguldanak a mélybe. Életveszélyes játék, de ők akkor halnának meg, ha egy napig nem siklanának. Éjszaka persze a bulié a terep. A domború formákat azonban ekkor sem hanyagolják - tapadnak…..
Mysteryben a csendes alaszkai kisvárosban soha nem történik semmi. Egészen addig, amíg a város egyik elszármazott és egyetlen híres polgára szellemes, ám nem túl hízelgő cikket ír a népszerű Sports Illustrated magazinban a város amatőr jégkorong-csapatáról. Egy élelmes…..
Bill és Charlie, a két megrögzött szerencsejátékos egy dél-kaliforniai klubban találkoznak. Bill lezser fickó, mellesleg főállású magaziníró, míg Charlie piti, léha kártyás, aki csak a pénzre hajt. Miközben egyre több időt töltenek egymás társaságában, Bill mindinkább…..
Chazz Michael Michaels és Jimmy MacElroy ősi ellenfelek - a jégen. Mindketten profi műkorcsolyázók és mindketten azt gondolják, hogy verhetetlenek. Aztán amikor egy rangos nemzetközi versenyen a bírák sem tudnak köztük dönteni és holtversenyben a két sportolónak ítélik az…..
Négy mindenre elszánt jamaicai sportoló úgy dönt, hogy a négyes bobban indulnak a téli olimpián, Calgaryban. Semmi nem állhat az útjukba, nem ismernek lehetetlent és szereznek maguknak egy amerikai edzőt. Irv azonban egy cseppet sem boldog, amikor kiderül, hogy négy teljesen kezdő…..
A két testvér, David és Marcus apjuk halála óta nem találkoztak. David magába forduló fiúvá vált, akit kizárólag a kerékpározás érdekli és különösebb célok nélkül tengődik. Bátyja sikeres és céltudatos férfi, sportorvos, aki még mindig versenyszerűen biciklizik.…..
A nagy sikerű első rész után továbbra is betekintést nyerhetünk a futballhuligánok mindennapjaiba a börtönben.Ismerős arcok is visszatérnek (például Dave) a filmben, mely a West Ham és a Millwall szurkolóinak börtönben tapasztalt \”élményeiről\” (is) szól, meg…..
Matt Buckner (Elijah Wood) amerikai diák Londonba utazik, miután igazságtalanul kizárják a Harvardról. Londonban összebarátkozik a nyájas, de veszélyes Pete Dunhammel, akin keresztül bebocsáttatást nyer a futballhuligánok erőszakos világába. Dunham és szoros baráti köre…..