Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sóstói

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: A helyzet a következő. A fenti üzenetet VALAKI, aki ilyen gyökér módon kommunikál, helyezte el a Kiss János altábornagy utcán parkoló autókon. Azt, hogy miért, nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy ki volt (egy ideges lakó? Az anti-Hacktion-klub elnöke? Kálomista haragosa?…..
Ezzel a jópofa akcióval kívánt boldog új évet minden jóhiszemű törzsvásárlójának a Wizzair. Persze amiatt panaszkodni, hogy csak 1 napig tartott ki a szupervip-státusz... Szegény iPhone 4S tulajoknak még ennyi sem jutott... Érdemes, megnézni a két képet: az elsőn, látszik,…..
Naiv ügyfelet elfelejtették értesíteni, hogy ne narancs, hanem fehér színű buszt keressenek Krakkóban. Az sem volt egyértelmű, honnan indult nélkülük végül a jármű, mert a megadott helyen hiába vártak órákat.Ha rendesen elolvastuk volna a posztjaitokat az Orangeways nevű…..
Kecskusz szörnyű összeesküvés áldozata lett. Jóhiszeműen elhitte, hogy a frissen érkezett zsemlék legalább az első néhány órában fogyaszthatók lesznek. Tévedett. Az első sokk után okulásunkra videóra rögzítette a ropogást. Zsemlepornó a levél után: Ismételten meggyűlt…..
„Vajon nem hagytunk-e titeket annyi ideig élni, hogy hallgathatott volna az intő szóra az, aki hallgatott?  Pedig eljött az intő hozzátok. Ízleljétek hát meg a büntetést!” /Korán: Fatir szúra/    A világsajtó az észak-afrikai eseményektől hangos, a…..
Sóstói 2011.02.25 21:23:31
@Grift: Te már nem vagy fiatal ember, nem lenne jobb, ha békesség költözne a szívedbe, mielőtt jön az elkerülhetetlen?
  Kedvelőinknek és kritikusainknak, olvasóinknak és nemolvasóinknak, barátainknak és az összeesküvés-elméletek híveinek ajánljuk az aktuális Magyar Narancsban megjelent riportot, amely a polgári underground belterjes kis köreiről, az UFi-Reakció 12 éves történetéről, a…..
Sóstói 2011.02.25 21:22:22
Magyar Hírlap: A személycseréken kívül szimbolikus jelentőségű dolgokon, például a heraldikán, egyes utcaneveken is változtatna. Mikor lesz ez esedékes? Tarlós István: A szobámban már csak nemzetiszínű zászlót talál. A főváros korábbi zászlaja nekem sem tetszett, meg fogjuk…..
Sóstói 2011.02.24 16:30:21
Sóstói 2011.02.24 16:34:01
@berciXcore: Ócska boslevista trükk volt.
Sóstói 2011.02.24 16:37:56
@berciXcore: Eleve mit jössz ilyen sztarbakszokkal, olyat nem fogyasztunk. Lehet pótkávét is inni, semmivel sem rosszabb.
  Az elmúlt húsz év zavaros időszakában is volt olyan nap, amikor a világ (részben) Magyarországra figyelt. A visszatekintés történelmi távlatából is különleges diplomáciai sikerként könyvelhetjük el, hogy a Varsói Szerződés Politikai Tanácskozó Testülete 1991-ben…..
Vera Halloweenkor lehet, hogy örült volna egy penészes tortának, de a savanyú csokitorta akkor is túlzás. ÁNTSZ-ízű tortájuk nincs? Minden kedves süti-imádó figyelmébe! A Lurdy házban található Cafe Bonbon Gelato-ban (földszint, a mozi mellett) vásároltam süteményeket…..
Sóstói 2011.02.24 16:31:20
  A mai magyar oktatási rendszer leginkább egy Escher-rajzhoz hasonlatos: azt a képzetet kelti, hogy a megfelelő helyekről a megfelelő helyekre juthatunk, az utak azonban sehonnan sehova vezetnek. Az ember lánya áll és bambán néz ki a fejéből – nem hiszi, amit lát. Nem…..