Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzJ1982

1 bejegyzést írt és 616 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
SzJ1982 2015.09.30 15:15:00
@Leylandi: Az ő felvilágosult, liberális gondolkodásuk szerint nem az. Nekik igazuk van. A szólásszabadság csak addig terjed, ameddig ők azt szeretnék. Most különösen agresszívek, hogy lefelé áldozóban van a csillaguk, és érzik a hideg pengét a nyakukon. Nemsoká át is hatol a bőrön, ebben biztos vagyok...
SzJ1982 2015.09.30 15:24:55
@bgp: Micsoda humanizmus! Megjátsszátok itt az emberbarát, krokodilkönnyeket hullató liberálist, azt meg figyelembe sem veszitek, hogy a kis közel-keleti barátaitoknak a nő meg a gyerek legjobb esetben is csak mint fedezék, vagy kecske-cserealap létezik. Ostobák vagytok, mint a föld...
Tavaly közel ugyanezzel a címmel készült hasonló válogatás. Azóta több tízezer újabb fedélzeti kamerás felvétel került a videómegosztó oldalakra, többségük 2014-ben is Oroszországból. Az alábbi felsorolásból a nagy kaukázusi bunyók, tömegbalesetek és rendőrös hajszák…..
SzJ1982 2015.01.03 06:48:35
@wolves84lb: Na, a főostoba bejelentkezett...:D A kultúra, meg a miegymás, ugyebár... Miből szagoltad ki a fideszest, őspartizán barátom...? :D
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
SzJ1982 2015.01.03 06:03:30
Az összes valamire való brit újság, majd annak nyomán az egész magyar sajtó felhördült, hogy jaj kérem hajléktalantüskék vannak Londonban. Nem igazán értettem a hirtelen kiakadást. Ennyi erővel azt a szenzációt is megírhatták volna, hogy a narancsízű bubis üdítőkben…..
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
SzJ1982 2014.03.13 16:11:53
@Csehszlovák Kém: Már értem zsigeri gyűlöletedet a magyar nép irányába. Felnőttkorodra sem sikerült elsajátítanod a magyar nyelvet a maga teljességében, hadilábon állsz úgy a mondatszerkezet, mint a vesszőhasználat tekintetében. Nyelvészek szerint annak is köszönhető többek között a nemzetünk soraiban átlag feletti számban található Nobel-díjasok jelenléte, hogy a magyar nyelv jóformán "kiprovokálja" a magasabb szintű gondolkodást, elősegíti a megnövekedett teljesítmény leadását. Esetedben ezt teljesen bizonyítottnak látom. Csak azt nem értem, ha már magyar nem akarsz lenni, miért ezt a két, jobb sorsra érdemes népet gyalázod azzal, hogy fogadatlan prókátorként melléjük állsz...?
SzJ1982 2014.03.13 16:48:40
@Csehszlovák Kém: Na, hagy szóljak hozzá. "Érdemben", ahogyan reklamáltad.
Tudod, mit mondok? Megnéztem az inkriminált plakátot, és igazad van. Na? Beteg, aki ezen felbassza magát. Eddig oké. De öreg, ahogy előadod, az a nem mindegy, és ezért fog egyszer valaki a nyílt utcán úgy telibebaszni, hogy ott maradsz...
SzJ1982 2014.05.25 07:19:10
@Emmanuel Goldstein: Hát..Ja, azt nem...:) Mert nem sok köze van ahhoz, hogy Botond barátunk vénségére sem képes legalább egy középhaladó szenegáli bevándorló szintjén kommunikálni édes anyanyelvünkön...:)
Miután nem vettem a bátorságot, és tulajdonképpen étvágyam sem volt hozzá, hogy a Fidesz Brüsszeltől tiszteletet követelő (?!) EP-választási kampányának részét képező remekbe szabott plakátot értelmezni próbáljam (megtették mások helyettem, köszönöm szépen) ma már nem…..
SzJ1982 2014.05.04 17:54:43
@lavór: Tudod, könnyen meglehet, hogy pokolian jól megértenénk egymást egy nagy beszélgetés keretei között, és kiderülne, hogy a világ dolgait hellyel-közzel azonosan látjuk. De aki ilyet le tud írni, hogy hagyjuk itt az országot, és tagadjuk le, hogy magyarok vagyunk, az egy eltaposandó, undorító féreg, barátom. Ha neked ehhez elég az, hogy egy alkalmatlan, dilettáns, köcsög emberekből álló köcsög kormány van épp hatalmon, akkor egy gusztustalan patkány vagy. Bocs.
SzJ1982 2014.05.05 16:09:30
@lavór: Az az "elit", amelyik itt negyed százada hatalmon van, de az előtte lévő úgyszintén, nem nevezhető magyarnak. Nem, most nem zsidózni akarok, félreértés ne essék, ebből a szempontból nekem aztán kurvára nem számít, ki honnan származik, ha szívvel-lélekkel tesz a hazájáért. Ezek elárulták a hazájukat, a saját magyarságukat. Nem én vagyok az, akinek szégyellnie kell magát azért, mert magyar. Ezt nem értik sokan. Inkább menekülnek. Mert menekülni mindig könnyebb. Mi meg, akik maradunk, csak kussolunk, és reméljük, hogy holnap még lesz mit ennünk. De egy percig sem szabad így gondolkodnunk, mert akkor végképp ők győztek. Biztosan láttad azt a "vicces" videót, amikor egy részeg csöves Erdei Zsoltot élteti. Tudod, "leütötte, mint a büdös szart". Egy szakadt, múlt és jövő nélküli szarkupac, akin átlépsz, ha előtted hal éhen az utcán, meglehet, szétitta az agyát, nincs semmije, a világon semmije. De torka szakadtából ordítja a világba, hogy "hát te nem vagy magyar? én magyar vagyok!" Mert ennyije maradt. Ez az egyetlen, amire még büszke lehet. Sokan vehetnének példát erről a "szar csövesről"...
SzJ1982 2014.05.05 16:30:17
@lavór: Látod, mondtam én, hogy megértenénk egymást. Ahogy írtad, súlyos gondok vannak. Sőt, nem is egyszerűen gondok, valljuk be, haldoklunk. Minden szempontból. Mindenféle népesedési, népegészségügyi statisztika ezt mondja, de minden számnál többet mond egy séta az utcán, egy fél füllel elkapott beszélgetés két idegen között. Az utolsó, talán az utolsó utáni órában vagyunk, és mégsem teszünk semmit. Ezért fogunk kipusztulni. Lehet, hogy én, meg az ilyenek, mint én, kretén Don Quijote-k vagyunk, és csak annyit érünk el ezzel, hogy megtört szívvel halunk majd meg, halál csórón. Sőt, ez majdnem biztos. Én mégis úgy érzem, hogy szemen köpném magam, ha máshogy csinálnám. Kint örökké idegen lennék, de itthon, ha lenézek a Várból, ha a Mátrában sétálok, azt érzem, még ha nem is igaz szó szerint, hogy nem is kell más. Ez biztos beállítottság kérdése. Én csak dühös vagyok, és sajnálom, hogy annyian máshol építik az életüket, máshol boldogok, és nem teszünk közösen ezek ellen...
Ilyen volt Pest-Buda kétszázhúsz évvel ezelőtt, a barokk kor végén, a romantika és a klasszicizmus hajnalán: a drezdai születésű szász természetbúvár, Johann Centurius Hoffmann von Hofmannsegg gróf (1766-1849) 1793-94-ben járt Magyarországon, előbb élénken érdeklődve, majd…..
SzJ1982 2014.04.27 14:51:19
@high up!: Te figyelj már...Fájdalmaid is vannak...?
Március 15-én végre mi is megnézhetjük, hogy milyen Kossuth teret épített nekünk az állam 25 milliárdból. Székelyzászló, óriásdorong és kősivatag: már az előzetesen közzétett fotók alapján is sok furcsaságra számíthatunk. Kép innen A napokban tesztelte a BKK a 2-es…..
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
Eddig körülbelül harminc diák írta alá azt a nyílt levelet, melyben a Hoffmann Rózsával szerdán egyeztető diákokhoz (és volt a diákokhoz) intéztek négy kérdést. A levélben többek között a tárgyaló diákok legitimitását és a sajtónyilvánosságot hiányolták. A teljes…..
SzJ1982 2014.02.25 15:45:20
@fvipera: "Ismersz engem, te kis ratyi szar? Az a fajta vagy, akinek a monitor előtt nagy a pofája, de élőben még csak nem is látott olyat, hogy valaki megüti a másikat... Min kaptad fel így a vizet, anyuci kedvence? Lelkecskédbe gázoltam? Igyál inkább még egy zsírszegény lattét papírpohárból, te kis homokos köcsög, mielőtt a tarkódon tolom ki a szemgolyódat..." Látod, így is válaszolhattam volna neked. De mivel én csak egy senki vagyok, csak simán kiröhöglek...:)
SzJ1982 2014.02.25 16:11:10
@fvipera: Tipikus...:) Kis hülyegyerek. Azért nyalnám a hatalom seggét, mert merészelek kiröhögni egy "kezdeményezést", amit kemény harminc ember ír alá? Te kis fotelforradalmár faszkalap, te... Majd ha egy icipicit elkezdesz hasonlítani egy emberre (ha egyáltalán...), rájössz, hogy van világ a szaros egyetemeden kívül is, te, agyatlan gyökér. Ezzel meg, hogy bármiféle érv, vagy egyéb ismeret hiányában senkizel, meg senkiházizol le embereket, mert kiröhögnek valamit, ami nevetséges, magadat járatod le, kis libsi faszszopó... Verd ki, fordulj befelé, aztán aludjál...
SzJ1982 2014.02.25 16:16:37
@fvipera: Gondolod, engem érdekel, hogy te, azon a begyöpösödött kis torz világocskádban hova teszel engem? Én itt most neked csak úgy grátisz rávilágítok, mi is vagy valójában, hogy ezzel is szembesülj egyszer a tyúkszaros kis életedben.
Aki unja, attól elnézést - pedig nekem is rengeteg kutyás barátom van, meg hát nem is a kutyákat utálom, hanem a felelőtlen kutyatartókat; igenis hasznos állatkák tudnak lenni pl. házőrzéskor, vadászatkor - sőt: szórakoztatóak is pl. agárfuttatásokon, EU-szabvány, állatbarát…..
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
SzJ1982 2014.01.08 15:04:36
SzJ1982 2014.01.08 15:14:47
@Csehszlovák Kém: Mindig meglep, ahogyan magadat alulmúlva a köcsögség új csúcsait hódítod meg... Na nem maga a tény, hanem a mélység...
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
SzJ1982 2014.01.03 10:02:21
@zzmouth peangp: Halál szánalmasak, komolyan... Pedig nincs is annál jobb, mint magadon röhögni egy jóízűt... :)
Adott egy lány, aki valamikor pornózott. Adott egy lány, aki most énekesnőként próbálkozik. Vagy színésznőként. Vagy esetleg valami másként. Mondjuk akár parlamenti képviselőként - ahogy ezt pont az egyik legismertebb pornócsillag tette, aki történetesen magyar. Az egyik…..
SzJ1982 2013.12.28 05:42:09
Szerintem, ha felütésnek ilyen kérdésekkel indítasz, hogy miért erkölcstelen, ha valaki pornózik, meg hogy mi az erkölcs egyáltalán, nos, akkor szerintem te ne is nagyon feszegesd ezt a témakört a továbbiakban...
@kulcsar2011: Erre annyit lehet mondani, hogy egyrészt bizonyítsa, másrészt nem azt mondta, hogy kupiban jártak, csak azt, hogy "erkölcstelenek". Nos, hogy a Terry Black néven közismertté lett szardarab szerint mi erkölcsös és mi nem, szerintem a társadalom egészének totálisan irreleváns. A politikai hovatartozására oly büszke művész úr/hölgy nyilván teljesen véletlenül lökött be három jobboldali nevet...
Bayer Zsolt „Magyarok karácsonya” című írásában említést tesz arról, miszerint Csoóri figyelt fel a himnuszunk idézett részének – ahogy Bayer fogalmaz – „rettenetére”: „S ah, szabadság nem virul A holtnak véréből,” Rettenetnek nevezni a himnusz eme két sorát!…..
Határátkelő Magyarán szólva 2013.12.13 06:44:00
Kicsit gondban voltam, mit is írjak a mai poszt elé. Eddie írása ugyanis alighanem komoly indulatokat fog kavarni, de hát ez nem újdonság errefelé. Nem feltétlenül értek egyet mindazzal, amit leír, de nem is ez a dolgom, viszont érdekesnek és megvitathatónak tartom. "Ez a poszt…..
Láthattuk egy elképesztő animgifen hogyan változott Buda vára az elmúlt néhány száz évben, de vajon milyen volt a Mátyás korában? Amikor ez volt az Itálián kívüli reneszánsz fellegvára? Néhány fiatal gondolt egyet és megrajzolta, majd filmre vitte. A trailer itt az Urbanistán…..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
SzJ1982 2013.11.27 20:13:56
@Szelid sunmalac: Kérlek, a vendégem voltál. Vihar egy pohár vízben, baszki...
Szinte minden ellene felhozott pedofil vádat elismert Ian Watkins, a walesi Lostprophets volt énekese. Watkinst többrendbeli pedofil bűncselekmény elkövetésének gyanújával tartóztatták le még tavaly decemberben, de egészen idáig indulatosan tagadott mindent. A beismerő vallomást…..
„Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, hátamögött még több úri bitanggal, megcsinálta az »Első Hazai Nemzeti Forradalmat«” Egy évvel '56 forradalma után – és szűk 32 évvel a népfelkelés előtt – Pozsgay Imre, az MSZMP Bács-Kiskun Megyei…..
A Morning Show műsorvezetőjének saját bevallása szerint sem volt túl jó a reggele, a műsor elején valami zúgás miatt nem tudott koncentrálni az adásra, Vadon János és Rákóczi Ferenc társaságában úgy két percen keresztül bosszankodott, majd ugyan folytatta a műsort, de csak…..
SzJ1982 2013.11.25 21:44:11
@Megdobbent: Jaj, tudom én... Na de hát Sebestyén Balázs véleménye úgy nagy átlagban BÁRMIRŐL, körülbelül annyira érdekfeszítő, mint a kis Feldmájeré...
SzJ1982 2013.11.25 21:48:14
@Megdobbent: Nem az a megdöbbentő, hogy Sebestyén Balázs "lebuziz" (köze nem volt a lebuzizáshoz, ez már a rémeket látás kategória) valakit, hanem az, hogy ezt így fel kell venni. Mondjuk ettől a kis pöcsfejtől több nem is telik ki. Már várom, hogy be is perelje...
Mandiner blog Magyar Hajnal hasad 2013.09.16 10:01:00
A forradalom és a politikai radikalizmus nem állhat meg soha. Aki lassítana, az könnyen megalkuvóvá, majd árulóvá lesz a többiek szemében. A 2010-ben parlamentbe került Jobbikot is feszíti ez az ellentét: a pártból tavaly, még a Szegedi Csanád körüli ügyek miatt…..
SzJ1982 2013.09.16 16:35:20
@Urfang: Való igaz... Hát én a mindent mindig mindenkinél jobban tudó bal-balliberális oldalra gondoltam. 10 százalékon 10 párt veszekszik, de addig jó...