Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fr3dpapa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk (újra) a 60 nap alá, ami a Gold Cobra megjelenését illeti. Fred twitteren azonban azt írja, hogy hamarosan jön majd az új hivatalos videó az első kislemezhez. Úgy legyenFirst single off our NEW album GOLD COBRA coming to eardrums and eyeballs very soon.…..
Fr3dpapa 2011.05.01 07:20:38
@Chinook: Miért mit hallgassak szar narkós tücc tücc zenét vagy értelmetlen szar gépzenéket? Tudod az ember amit "fiatalon" megszeret nehéz elhagyni.Világ életembe a rock zenét minden szinten hallgattam. Én már akkor ezt hallgattam mikor te még a pöcsödet tekergetted a ceruzára bocs ez kikívánkozott belőlem :D:D
Fr3dpapa 2011.05.01 13:07:10
@Chinook: Látom itt is összeakad az ember netfighter kötözködő emberrel.A gosford neked intézett figyelmeztetéséből ítélve a te színvonalad meg se üti a 14 éves kislány mércéjét ha mindenkivel kötekedsz. Szeretem az ilyen arctalan senki embereket akinek csak a monitor mögött van nagy arca. És igen én már 14 éves koromba Iron Maident hallgattam és beatrice és p-mobil koncertekre jártam a Petőfi csarnokba és motoros találkozókra. Nekem már akkor megvolt a zenei ízlésem miközben te még a cumit szoptad és a tv macit az ágyból nézted. Én be is fejeztem a veled folytatott értelmetlen vitát,arra nem vagy méltó hogy a billentyűt miattad koptassam. A többiektől elnézést kérek a nem ideillő vitáért,amit arctalan barátunk okozott.
Fr3dpapa 2011.05.01 16:15:43
@Chinook: Tökéletesen igazad van abban hogy félreértelmeztem amit nekem szántál, drága kötekedő arctalan fiatal rajongó. Ugyanis az első másodpercben elöntötte a szar az agyamat hogy 1 ilyen jelentéktelen úgymond mindennapos dologból te problémát tudsz kreálni. Gondolom gimi egyetem megvolt mert ha igen akkor felesleges volt! Feltételezem barátaid, munkád nincsen mert ráérsz ilyenekkel foglalkozni hogy "XD" és egyéb hasonló dolgokkal. Te 1 nagyon tanult okos embernek képzeled magad(hidd el nem vagy az) és abban leled örömöd és élvezel rá, ha másokban hibát találva kötekedhetsz velük. Sajnos a normális emberekre(te nem tartozol közéjük) való tekintettel,és erre az oldalra nem méltó "gyerekes" vitával nem idegesítem azokat az embereket akik erre nem kíváncsiak. Amennyiben reagálni szeretnél azt légy szíves írd meg privátba, nehogy ezeket a normális embereket untassuk akik eme remek együttes híreire kíváncsi.
Na gyerekek, két és fél hónapot kell már csak kibírni, plusz az az idő, míg ebbe a szerencsétlen országba is behoznak pár példányt (korábbi tapasztalatok alapján ez simán lehet még plusz két hét. EU ország, jah...) El sem hiszem emberek... Hogy ezt még…..
Fr3dpapa 2011.03.25 05:35:55
Twitteren azt írta Fred, hogy a 17. a Tale To Tell című alkotás. És persze azt is szereti (merne mást mondani)Seventeenth song mixed is Tale To Tell. Smooth. I love it.Utána írt még egy olyat, hogy 2 albumnyi daluk van és az első lesz a Gold Cobra. Szerintem ne éljétek bele magatokat a…..
Fr3dpapa 2011.03.16 18:32:16
@Gorre126:
Szerintem nem tudhatom, mivel nem vagyok 1 x-man és nem látok bele a fejedbe miket gondolsz, így nem tudom ha igen akkor sry ;)
A nyílnál voltamKövetkező írást 2004 március 31.-én írtam Ott voltam az első sorban,Sammel majdnem szemben.A koncert szenzációs volt, egy örök élmény.Az állóhelyekre nem lehetett panasz,mindent beleadtunk.Tök meghatótdtam milyen kulturáltan viselkedett mindenki,mármint hogy nem…..
Ketten is kérték itt ezt a csoportképet. Fel is rakom. Én nem vagyok rajta. Arra emlékszem, hogy arra a Fred Durst hasonmásra ott elöl mindenki felfigyelt :D Na ki-kicsoda? ;)  Pár emberrel innen találkoztam is később. Arra kiváncsi lennék, ezek közül hány ember igazi rajongó…..