Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zircblog

3773 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az országgyűlési választásokon szavazataink alapján dől el, hogy ki irányítja az elkövetkező 4 évben az országunkat -  ki legyen a miniszterelnök, kik legyenek azok a képviselők a parlamentben, akik döntéseikkel meghatározhatják mindennapi életünk minőségét (anyagi helyzetünket- adóink mértékét,…..
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS PÉNZÜGYI-SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE / 2 A Zirci Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Zirci Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi Osztály pénzügyi-számviteli…..
A helyi civil szervezetek, közösségek és egyesületek számára írt ki pályázatot az önkormányzat, mellyel a tevékenységét, működését kívánja támogatni.   Az önkormányzat négy millió forintot szabadított fel a Civil Támogatási Alapból erre a célra, szervezetenként maximum 300 000 forintra lehetett…..
Fotó készült: Dudar településen     Fotó készült Zirc városában Fotós: Müller Anikó - forrás: facebook   Fotó készült : Csetény településen..
RONGÁLÁS A RÁKÓCZI TÉREN – FORRÓ NYOMRA VEZETETT A KAMERAFELVÉTEL   Sajnálatos vandál cselekmény történt Zirc városában. Január 15-én, pénteken a Rákóczi tér több pontján falfirkák jelentek meg. Az elkövetőt sikerült azonosítani.   A hivatalunkhoz érkezett bejelentést követően Zirc Városi…..
Kedves Vendégeink! Most hétvégén (2021. január 16-17.) újra megnyitjuk az Odvaskő Büfét! Szombaton és vasárnap a "Füstös" konyhánkban befűtünk a búbos kemencénkbe és ízletes langallót sütünk. Emelet a büfé kínálatában még lesz forró, fűszeres forralt bor, tea és kávé. Várjuk…..
TÁJÉKOZTATÁS Gépjárműadóval kapcsolatos változásrólTisztelt Adózóink!Az egyes adótörvények módosításáról szóló 2020. évi CXVIII. törvény rendelkezéseinek hatálybalépését követően – 2021. január 1-jétől – a gépjárműadóval kapcsolatos teljes körű hatósági ügyintézést az állami adóhatóság (NAV) látja…..
A részleteket nézd meg a képre kattintva!  Forrás: zirc.hu..
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. január 20., szerda További részletekért kattints a képre!  Forrás: zirc.hu..
HOGYAN ALAKUL A JÁRVÁNYHELYZET ZIRCEN?   A november 11-én meghozott kormányzati intézkedésekkel összhangban Viziné dr. Horváth Judit jegyző összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat városunkra is vonatkoztatva. Közöljük az önkormányzatunkhoz eljutott járványügyi információkat és megkérdeztük dr.…..
ZIRCINFO Új jegyző Zircen 2020.10.31 22:23:00
JEGYZŐ Gondoskodik az önkormányzatok működésével kapcsolatos feladatok ellátásáról. Vezeti a közös önkormányzati hivatalt. Döntésre előkészíti a polgármesterek hatáskörébe tartozó államigazgatási ügyeket. Ellátja a törvényben vagy kormányrendeletben előírt államigazgatási feladatot, hatósági…..
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi Osztály (székhely: 8420 Veszprém, József A. u. 36., a továbbiakban: Környezetvédelmi hatóság) – az EGG-LAND Kft. megbízásából az ÖKO-SERV 2000 Környezetvédelmi Kft. által – a Zirc 0172/20 hrsz-ú…..
Dudar - Nagyesztergár között fának csapódott egy autó, a sérült beszorult az autóba, teljes útzár van érvényben. Beküldte: Gombkötő Krisztián..
Ismét rács mögött találta magát az a 40 éves férfi, akit nem először ítéltek el garázdaság miatt. A zirci P. I. Attila tavaly minden indok nélkül rátámadt két helybelire. Május végén a késő délutáni órákban a Rákóczi téren odament egy padon ülő kamaszhoz, akinek a fejét lenyomta, majd a…..
A Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola szervezésében. Forrás. Lingl Zoltán..
Meghalt egy 43 éves zirci nő , amikor egy betonkeverő elütötte őt pénteken délelőtt, közölte lapunkkal Aradi-Pogány Virág, rendőrségi sajtószóvivő A baleset körülményeiről megtudtuk: a teherautó a 71-esről kanyarodott a Tihanyi műútra, ahol elütötte a szemből érkező kerékpárost, aki olyan útról…..
A csetényi Vörös József nyerte a hatodik Bakonyi Vágtát, a Nemzeti Vágta Zirc-Tündérmajorban rendezett előfutamát pénteken – tájékoztatták a verseny rendezői az MTI-t. Ozsváth Kálmán közölte: nyolc település lovasa közül az állatorvos hatnak engedélyezte az indulást, ők 3-3 lovasból álló…..
Összeütközött két személyautó a 82-es főúton Zirc-Kardosrét és Csesznek között pénteken 17 óra után, a mentés idejére az útszakaszt lezárták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság weboldalán. A baleset során három személy megsérült. Frissítés 19ó17p : A korábbi teljes pályás útlezárást…..
Zirc Város Polgármestere a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Zirci Közös Önkormányzati Hivataljegyző munkakör betöltésére. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati…..
Forrás: bpiautosok.hu"Olvasónk felvétele Zircen készült, ahol szabályosan megállt, hogy átengedje a gyalogosokat a zebrán. Érthetetlen és pofátlan módon kielőzte őt egy autós, ami azért furcsa, mert látnia kellett, ahogy a balról érkező férfi már átkel előtte. Több sávos úton rengeteg ilyen és…..