Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zircblog

3773 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyi civil szervezetek, közösségek és egyesületek számára írt ki pályázatot az önkormányzat, mellyel a tevékenységét, működését kívánja támogatni.   Az önkormányzat négy millió forintot szabadított fel a Civil Támogatási Alapból erre a célra, szervezetenként maximum 300 000 forintra lehetett…..
Fotó készült: Dudar településen     Fotó készült Zirc városában Fotós: Müller Anikó - forrás: facebook   Fotó készült : Csetény településen..
RONGÁLÁS A RÁKÓCZI TÉREN – FORRÓ NYOMRA VEZETETT A KAMERAFELVÉTEL   Sajnálatos vandál cselekmény történt Zirc városában. Január 15-én, pénteken a Rákóczi tér több pontján falfirkák jelentek meg. Az elkövetőt sikerült azonosítani.   A hivatalunkhoz érkezett bejelentést követően Zirc Városi…..
Kedves Vendégeink! Most hétvégén (2021. január 16-17.) újra megnyitjuk az Odvaskő Büfét! Szombaton és vasárnap a "Füstös" konyhánkban befűtünk a búbos kemencénkbe és ízletes langallót sütünk. Emelet a büfé kínálatában még lesz forró, fűszeres forralt bor, tea és kávé. Várjuk…..
TÁJÉKOZTATÁS Gépjárműadóval kapcsolatos változásrólTisztelt Adózóink!Az egyes adótörvények módosításáról szóló 2020. évi CXVIII. törvény rendelkezéseinek hatálybalépését követően – 2021. január 1-jétől – a gépjárműadóval kapcsolatos teljes körű hatósági ügyintézést az állami adóhatóság (NAV) látja…..
A részleteket nézd meg a képre kattintva!  Forrás: zirc.hu..
A pályázat benyújtásának határideje: 2021. január 20., szerda További részletekért kattints a képre!  Forrás: zirc.hu..
HOGYAN ALAKUL A JÁRVÁNYHELYZET ZIRCEN?   A november 11-én meghozott kormányzati intézkedésekkel összhangban Viziné dr. Horváth Judit jegyző összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat városunkra is vonatkoztatva. Közöljük az önkormányzatunkhoz eljutott járványügyi információkat és megkérdeztük dr.…..
ZIRCINFO Új jegyző Zircen 2020.10.31 22:23:00
JEGYZŐ Gondoskodik az önkormányzatok működésével kapcsolatos feladatok ellátásáról. Vezeti a közös önkormányzati hivatalt. Döntésre előkészíti a polgármesterek hatáskörébe tartozó államigazgatási ügyeket. Ellátja a törvényben vagy kormányrendeletben előírt államigazgatási feladatot, hatósági…..
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi Osztály (székhely: 8420 Veszprém, József A. u. 36., a továbbiakban: Környezetvédelmi hatóság) – az EGG-LAND Kft. megbízásából az ÖKO-SERV 2000 Környezetvédelmi Kft. által – a Zirc 0172/20 hrsz-ú…..
Dudar - Nagyesztergár között fának csapódott egy autó, a sérült beszorult az autóba, teljes útzár van érvényben. Beküldte: Gombkötő Krisztián..
Ismét rács mögött találta magát az a 40 éves férfi, akit nem először ítéltek el garázdaság miatt. A zirci P. I. Attila tavaly minden indok nélkül rátámadt két helybelire. Május végén a késő délutáni órákban a Rákóczi téren odament egy padon ülő kamaszhoz, akinek a fejét lenyomta, majd a…..
A Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola szervezésében. Forrás. Lingl Zoltán..
Meghalt egy 43 éves zirci nő , amikor egy betonkeverő elütötte őt pénteken délelőtt, közölte lapunkkal Aradi-Pogány Virág, rendőrségi sajtószóvivő A baleset körülményeiről megtudtuk: a teherautó a 71-esről kanyarodott a Tihanyi műútra, ahol elütötte a szemből érkező kerékpárost, aki olyan útról…..
A csetényi Vörös József nyerte a hatodik Bakonyi Vágtát, a Nemzeti Vágta Zirc-Tündérmajorban rendezett előfutamát pénteken – tájékoztatták a verseny rendezői az MTI-t. Ozsváth Kálmán közölte: nyolc település lovasa közül az állatorvos hatnak engedélyezte az indulást, ők 3-3 lovasból álló…..
Összeütközött két személyautó a 82-es főúton Zirc-Kardosrét és Csesznek között pénteken 17 óra után, a mentés idejére az útszakaszt lezárták – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság weboldalán. A baleset során három személy megsérült. Frissítés 19ó17p : A korábbi teljes pályás útlezárást…..
Zirc Város Polgármestere a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Zirci Közös Önkormányzati Hivataljegyző munkakör betöltésére. A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati…..
Forrás: bpiautosok.hu"Olvasónk felvétele Zircen készült, ahol szabályosan megállt, hogy átengedje a gyalogosokat a zebrán. Érthetetlen és pofátlan módon kielőzte őt egy autós, ami azért furcsa, mert látnia kellett, ahogy a balról érkező férfi már átkel előtte. Több sávos úton rengeteg ilyen és…..
Egyszer minden véget ér Elérkezett az idő, hogy az alapszortimentet is újragondoljuk. A Pils sörünket kivezetjük a piacról, és ezzel egyidejűleg bemutatjuk Nektek a Zirci Apátsági Promus-t. Egykomlós-egymalátás, igazi helles sör. Visszafogottan keserű, fűszeres, földes, gyógynövényes…..
Hívunk mindenkit, merjen belevágni: induljon el a Mária Úton az 1Úton Nemzetközi Zarándoknapon, érezze otthon magát itthon! A zarándoklatokról részletes információ: http://1uton.mariaut.hu/tart/index/1001/1; https://www.facebook.com/mariaut/ Mindenkinek sok erőt és hitet kívánunk a…..