Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LAVÓRVAGÁNY

0 bejegyzést írt és 798 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindjárt itt az év vége, szóval egy utolsó rohamban még sokan kihoznak egy-egy klipet, mielőtt pár hétig elcsendesednének a dolgok. Persze rohadtul hazudunk, mert van itt két hónappal korábbi klip is, de most éppen nem tudtunk ennél jobb felütést kitalálni. Lesz itt MR2-kontent…..
Idén novemberben tartották meg állatvédők nemzetközi szinten az első szőrmementes pénteket (Worldwide Fur Free Friday), amiről a beszámoló posztom itt olvasható. Mivel abban az írásomban csak érintőlegesen foglalkoztam magával a szőrmeiparral, ezért most szeretném bővebben…..
LAVÓRVAGÁNY 2013.12.02 19:58:07
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Te tényleg azt hiszed, hogyha nem rendelsz bőrfotelt, nem vágják le azt a tehenet, amit amúgy azért tenyésztenek (hoznak létre), hogy levághassák a húsáért meg bőréért? Ugyanúgy levágják.
Ez kb akkora ostobaság, mint azt gondolni, hogyha nem nyomtatsz, megmentesz egy fát.
Két éve vonult pihenőre az Isten Háta Mögött, ami kisebb megszakításokkal azóta is tart. A rockzenekar csak néhány koncertet ad évente, úgyhogy ezek mindegyike kiemelt eseménynek számít. Ilyen lesz december 6-án is a Dürer Kert-es fellépés, ami viszont kislemezbemutató is lesz…..
LAVÓRVAGÁNY 2013.12.02 19:55:15
@jungleboy:
Te valami nagyon komoly hozzáértő lehetsz, annyira modorosan és sokat beszélsz a semmiről. Vagy bejön, vagy nem. Ennyi. Ez zene, nem agysebészet.
Nemrég sorra vettünk pár magyar raplemezt idénről, most pedig ideje volt még mélyebbre ásni itthon. Beszélünk Bigmek szólólemezéről, a Hősök áprilisban megjelent stúdióalbumáról, a Stíluspakk negyedik részéről illetve két feltörekvőről (DD Kobe, Masihiro) is. Bigmek…..
LAVÓRVAGÁNY 2013.11.28 16:19:05
@JohnnyStorm: MJ egy túlértékelt popénekes volt. Viszont egy alulértékelt pedofil.
<a href="http://ghostchantbp.bandcamp.com/album/slaves-ep" data-mce-href="http://ghostchantbp.bandcamp.com/album/slaves-ep">Slaves EP by GHOSTCHANT</a> A Ghostchant metálos, durva hardcore punkot játszik. Ők zenélnek benne: Jakab Zoltán énekes (Newborn, Bridge To Solace), Nagy…..
LAVÓRVAGÁNY 2013.11.28 16:04:14
Subba Subba skill: Büfi 2013.11.25 10:05:00
Szép kislány, szép tehetséggel. Bőgőmajmot megszégyenítő, üvöltő büfivel tűnik ki a sok közül, simán tolnád. ..
Az bazdmeg, fejezd ki önmagad, jó lett, tényleg! Ezeket az önjelölt művészeket kötném össze az összes hipszterrel, hogy később fájdalmas halált haljanak. Most pedig megyek és kitalálom, hogy milyet. Jóój. ..
Subba A hülyeség fáj 2013.11.18 13:19:53
12 méter magasról ugrott a közönség közé George Watsky valami lagymatag londoni fesztiválon. Túlélte. Meg egy csajnak eltört a keze...
Áfacsökkentés? Ingyenes felsőoktatás? Nyugdíjemelés? Ugyan, dehogy! A hagyományos politikai üzenetek elkoptak, ám a ferencvárosi szocialisták végre rájöttek, mi az, amivel már a töke tele van az embereknek. Nem, nem az oligarchákkal, nem is a rengeteg adóval, de még csak nem…..
Ha valami rock and roll, akkor a pálinka az, úgyhogy a Tankcsapda most kurvára rock and roll. "A sorlemezek újrakiadásával egy időben, november 7-től kizárólag a MOL kutakon beszerezhető az a négy tagból álló pálinkasorozat is, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve…..
A Jobbik legutóbbi kampányfilmjére és imázsváltására akkora döbbenettel néztek a párt radikális szimpatizánsai, mint egyszeri Bencsik Vitéz a lepattant fejű hungarocell Orbánra. Mi lesz a következő? Cukiságbomba gombolyagos kiscicával hempergő, Benetton színekben pompázó…..
A Blikk hozta le a hírt, miszerint a márciusban elhunyt Cipő egy dal erejéig szerepel majd Tóth Zoltán volt Republic-gitáros Köztársaság Park nevű együttesének új nagylemezén. "A lemezmunkák közepette jött az ötlet, hogy nagyszerű meglepetés lehetne belőle a rajongók…..
LAVÓRVAGÁNY 2013.10.21 10:40:14
Subba Gyúri bácsi 2013.10.17 11:17:46
innét ..
LAVÓRVAGÁNY 2013.10.17 11:55:00
@Chester Gillette: De hülye vagy :D
A szó, amit ez a bácsi keres régóta, a méltóság. De nem találja.
A spanyolok mindig vevők voltak az elborult ötletekre, ha a filmkészítésről volt szó. Így nem lepődhetünk meg túlságosan is azon, hogy -legalábbis a reklám szerint- egy egész estés filmet forgattak le iPhone-nal. Igen, kitaláltátok, a Hooked up egy found footage darab lesz, melyben…..
LAVÓRVAGÁNY 2013.10.10 17:33:05
Subba Subba art: Banksy Dumbo 2013.10.08 14:30:47
Jój, hogy kilövik, fülecskéivel meg visszaszáll. ..
Október 14-én jelenik meg nálunk a Pearl Jam Lighning Bolt című új nagylemeze, amit a készítés alatt a tagok nagyon eklektikusnak jellemeztek. Most mindenki leellenőrizheti, hogy valóban így van-e, és nem egy új Tent kapunk-e véletlenül, ugyanis az egészet végig lehet hallgatni az…..
LAVÓRVAGÁNY 2013.10.08 15:27:34
A Dillinger Escape Plan arra az A38-ra tér vissza több év után, amin egyszer annyira elszabadították a poklot, hogy Greg Puciato énekes bőven a közönség feje fölött szakította le az álmennyezetet. A rendkívül intenzív koncertjeiről, és a kifejezetten komplex dalairól ismert…..
Ákos szintirock-koncertsorozata másfél éven át tartott. A turné repertoárja a 2084 című stúdióalbum anyagából, valamint a legismertebb Ákos- és Bonanza-dalok újrahangszerelt változataiból állt össze. Az előadásokat több mint kétszázezren látták országszerte és a…..
Mert csak feldühítenéd magad, azt pedig igazán nem vennénk a szívünkre. A mai posztban megmutatjuk az elmúlt bő másfél évtized legjobb, legütősebb rasszizmus ellenes hirdetéseit. A nyitóképre még majd visszatérünk, de haladjunk több-kevésbé időrendben. A Benetton mindig…..
Nem tudom a nő mit csinált, de hányinger amit ez a 3 közteres művelt vele: ..
Subba Ilyenek mennek Facebookon 2013.10.01 22:08:23
LAVÓRVAGÁNY 2013.10.02 07:26:04
Magyarországon is elkezdték már vetíteni az Antal Nimród által rendezett Through The Never Metallica-koncertfilmet. Összeszedtük a meghatározó és kiemelkedő koncertfilmeket: olyanokat kerestünk, amelyek rendelkeznek valamiféle narratívával vagy olyan megoldással készültek, ami…..
„Veled vagyunk Akeem! Harcolj!” – üzenik az újpesti lilák Akeem Adams-nek, a Ferencváros szerdán súlyos szívinfarktust kapott trinidadi játékosának. Remény. „Négy napja az ellenségünk voltál. Zöld-fehér mez volt rajtad. Kifütyültünk, tán' még huhogtunk is…..
Azért nem bírta ki, hogy ne dúdolgasson bele ebbe is...