Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigmak

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolod, hogy az összes Bud Spencer - Terence Hill filmet láttad már? A vakáció a gengszterrel és a Hannibál megvolt? Pedig mindkét színész játszott benne, igaz, akkor még Carlo Pedersoli és Mario Girotti néven, és korántsem főszerepet. Az 50-es években forgatott filmek készítésekor…..
Csodálatos Star Wars-albumot jelentetett meg idén a Lucasfilmet bekebelező Disney Luke Skywalker, Jedi lovag kalandjai címmel. Ez a gyönyörűen kivitelezett, fekvő formátumú mesekönyv a régi trilógiát mondja el újra, kicsit másképp, gyerekbarát, olvasmányos formában, a híres…..
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
-  Mi az, amit itt még tenni lehet, Bornemissza Gergely? -  Segítségért megyünk, Felséges Asszonyom. Elmegyünk a császárhoz! -  Jobb orvosságot nem tudtok, ti magyarok? Valakihez mindig el kell menni? Izabella özvegy királyné szavai Várkonyi Zoltán Egri…..
Vallásomat tekintve keresztény vagyok, Római katolikus. Nem kaptam vallásos nevelést, mégis tudom miről szól a Biblia, ismerem a keresztény liturgiát. Ennek ellenére nem hiszek Istenben, és pláne nem félem őt. De valahogy csak felnőttem így is olyan szellemben, ami lehetővé…..
Black Sabbath N. I. B. 2011.03.04 14:53:00
Tegnap este élőben bizonyítottam a Sabbath-fanatizmusomat, elénekeltem az N. I. B.-t és a Paranoid-ot a Stage Pub-ban. Nekem tetszett. :D  Tudja valaki, minek a rövidítése az N. I. B.? Nativity In Black esetleg? Mert a szövegből nem derül ki... Oh yeah! Some people say my…..
Továbbra sem egyértelmű, milyen vonalak mentén szeretné a kormány betiltani, illetve engedélyezni a magyarországi egyházakat. A Fővárosi Bíróság mellé egy közeli büfét, illetve egy szakértői grémiumot hozna létre a kormány. Utóbbi testület, világos irányelvek mentén…..
addict Fejd meg a szivárványt! 2011.04.05 13:30:00
Az elmúlt hetekben egy furcsa reklám kering a hazai tévécsatornák képernyőin, amely minden bizonnyal felborzolja az átlagnézők kedélyeit. Az amerikai Skittles szpotja messze kiemelkedik az átlagból, hiszen annyira szokatlanul próbálja népszerűsíteni a terméket, amire idehaza, de…..
Tudjuk jól, hogy elkapta a hév Petőfit március 15-én, még másnap is túl hosszú verset írt a történtekről, így le kellett rövidíteni azt a mostani állami ünnepségen. Egy hölgy kezdett bele hirtelen a 15-dik március, 1848-ba a Nemzeti Múzeumnál, de – ahogy azt a…..
Bigmak 2011.03.17 13:53:06
A 40 milliós játszmában ismét sikerült egy rossz kérdést elengedni, de legalább most odafigyelt a Tv2, és máris jelezték: a játékosok kapnak még egy esélyt. A kérdés az volt, hogy kiben hagyta a kését Piszok Alfréd, miközben mindenki tudja, hogy nem a málnaszőrt kavargató…..
Mint azt múltkor megírtuk, a Slayer gitárosa Jeff Hanneman veszélyes baktériumfertőzéssel bajlódik, így egyelőre nincs koncertképes állapotban. A Slayer ígéretéhez híven hamar bejelentette, hogy a február 26-án induló 5 állomásos ausztrál miniturnén ki helyettesíti a szőke…..
Bigmak 2011.02.16 09:10:49
A kormány látványosan rosszul mérte fel az európai valóságot: ha valaki sorozatosan megsérti a nyugati alapértékeket, előbb csak ügyeletes rosszfiú, majd nagyon gyorsan xenofób, soviniszta, antiszemita stb. lesz. Abból a klubból pedig nincs kilépés. (Kép: Wolfgang…..
Játszani jó, pénzt nyerni pláne, ha a kettőt vegyíti az ember, megkapja a televíziózás egyik legrégebben létező és egyben legegyszerűbb műfaját, a tévévetélkedőt. A Tv2 40 milliós játszma című műsorának kitalálói ráadásul az eddig sem túl bonyolult műfaj drasztikus…..
Bigmak 2010.11.30 15:32:49
@Garbai Sándor: "Egymáshoz képest vagy az országukhoz képest fekszenek északabbra?
Utóbbi értelmezésben pl. Budapest északabbra van Oslohoz képest."

Na ezt én sem értem... Melyík főváros fekszik északra az országához képest? Legjobb tudomásom szerint minden főváros benne van az országában, tehát nem feküdhet északra tőle.
Kedves blog olvasók!2010.11.27-et írunk, és én csak ma találtam rá erre a blogra.Jó pár történetet, hozzászólást elolvastam a mai nap folyamán! Volt amikor jókat nevettem, és volt amikor sajnos én is csak sajnálni tudtam, amikor olyat olvastam, ami a masszőrökre nézve…..
Fuck To The Music FUCKHEAD!!!!!!!!! 2010.11.23 08:11:00
Vannak zenekarok, melyeket zeneileg ha szeretünk, ha nem, muszáj legalább egyszer megnézni az életben. A Fuckhead is pont ilyen. Áriázás, drum and bass, noise rock, meg nagyjából bármikor bármi zeneileg, és egy hasonlóképpen kiszámíthatatlan, eklektikus performance, mely során…..
Ezt hívják a) fanatikus rajongásnak, b) kiváló vizuális fantáziával megáldott rajongónak, c) kibaszott magas villanyszámlának. Lakhatna mellettem is a csávó igazán.    ..
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
Bigmak 2010.10.13 12:46:29
@GGG77: Akkor én lehet, hogy nagyon buta vagyok. Már ami Ozzy-t illeti :-)
A híres-hírhedt floridai exügyvéd, Jack Thompson újra hallatott magáról, a maga szokásos, egyszerre szórakoztató és bicskanyitogató módján.Tudjátok, ő az az úriember, aki évekig kereszteshadjáratot folyatott az erőszakos játékok ellen: be akarta tiltatni a GTA-kat, a Bullyt, a…..
A cím nem szürreálbulvár átverés, viszont száz százalékban fedi a valóságot.   Ha Apró Juhász János szegedi önkormányzati képviselő ritkán, de tesz valamit, az akkorát szól, hogy visszhangzik az egész Kárpát medence. Megint csak szó szerint kell érteni amit mondok,…..
 „Ahogy viselkedtek az elmúlt 20 évben és különösen az elmúlt 4 évben, gyakorlatilag indirekt népirtást hajtottak végre” – válaszolta március 16-án Pörzse Sándor, a Jobbik képviselőjelöltje, a Barikád című pártlap főszerkesztője az MTV Ma Reggel cím…..
Megvolt az első tárgyalás Charlie Sheen feleségbántalmazási ügyében, ami akár a színész karrierjébe és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomjába kerülhet - ha az esküdtek úgy döntenek, hogy a színész igenis bűncselekményt követett el, és a kedves neje nyakához csak…..
A felső kép tavaly április közepén készült Deszk és Klárafalva között, az alsó március közepén. Mint látható, az elmúlt 11 hónap alatt nemigen történt változás, leszámítva, hogy letörték az autóvédő karót, és ragasztottak egy lámpahasználatra felhívó…..
Egy focimeccsen az egyik legkiábrándítóbb, egyben legidegesítőbb jelenet, amikor egy játékos (persze nem a te csapatodé, hiszen az mindig kivétel) egy már első ránézésre is ártalmatlan belépő után a stadion környéki házak ablaküvegeit berepesztő ordítás kíséretében…..
w Villalakók 2008.09.16 07:20:00
Hálás és nem túl megerőltető elfoglaltsága a magyar középosztálynak, hogy a kereskedelmi tévék műsorain sápítozik. Tudom, mert évekig ezt tettem. Hogy az egy annyira tré. Hogy annál primitívebb nyilvános produkciót eladdig az ország nem szenvedett. Hogy milyen gagyi a Barátok…..