Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keresztesizoli

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve, mint mindig ilyenkor :) Az alábbi történet erőteljesen kapcsolódik előző posztomhoz – az ott az elmélet, ez itt a gyakorlati alkalmazására egy példa. Egy múltban ambíciózus, történetünk idején épp nagy…..
Sok résztvevő írja az eredményhirdetés után a Goldenblog margójára címzett cikkeit, én is megteszem hát. Mert ez volt a harmadik goldenblogos indulásom, és ha minden így marad, akkor az utolsó, csak azért nem írom, hogy soha többé, mert hiszek abban, hogy „soha nem mondd, hogy…..
Megjelent a legfrissebb 2.2.1 Samsung Galaxy S-re. (úgy néz ki, lassan 2 naponta lesz új FW), a Samsung belelendült. Az előző verzió pár hibáját javították illetve még gyorsult a szoftver. Hogy értsd, minden picit gyorsabb és most már a galéria is gyors. Az első boot természetesen…..
keresztesizoli 2011.02.24 04:48:21
@readya: Szia! Elolvastam a leírásodat, annak alapján sikerült nekem is abba a helyzetbe ekrülnöm, mint az előttem szólónak, hogy nem tudtam SMS-t küldeni. A lényeg az, hogy ezen kívül minden jól sikerült, a telefonom nem KOR-os volt.

Ezek után - ismét - nekiugrottam, hogy a leírásod alapján akkor most már végre helyesen feltelepítem a SGS-em.

Most SMS is, minden van, de az istenért sem tudom ezt a 6efs mappát olyanra beállítani, mint amilyen volt. Hiába másoltam át, írtam felül, mindig KOR-os marad a SGS-em.

Le tudnád írni, hogy melyik fájlok és mappák vannak itt pontosan? Mit kell, hogy tartalmazzon ez a mappa? Anno kimentettem ezt a mappát, de a mostani állapotot már nem látom át. Hiába nevezem át a fájlokat, nem megy, nem sikerül. :-(

Ha ezt végre megoldom, akkor nagyon "örülünk" majd.

Még egy kérdés, hogy amíg a KOR van, addig nem is szinkronizálja a névjegyeket a gmail-emmel? Mert az első - bár hibás - frissítésnél ez is megvolt, de most még ez is hiányzik.

Várom válaszod :-)

Köszi,
Zoli
keresztesizoli 2011.02.24 08:04:00
@readya: Szia!
A probléma az volt, hogy nem Root explorerrel mentettem le. Ennek ellenére "első" alkalommal vissza tudtam állítani, minden rendben volt. A "második" alkalommal nem tudtam. Feltettem a Root explorert, amit itt megtaláltam a hozzászólások között, és addig baszakodtam, amíg jó nem lett. :-) XEH-re is sikerült átállítanom, szerintem - VÉGRE - sikerült megoldanom minden problémámat.

Korábban nem szenvedtem sosem ennyit telefon újrahúzással, de egy biztos, hogy most ezt a rendszert is megtanultam, egy Életre!

köszönöm a segítségedet!

Zoli