Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theodore

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
theodore 2014.03.26 21:47:48
@fogas kérdés: szerinted Éva felelős azért amit az olvasói írnak vagy gondolnak?
theodore 2014.03.26 22:43:14
@fogas kérdés: biztos azt írja, hogy "a férfiak"? mármint, az ÖSSZES? ugyanúgy, mint ahogy kirk kapitány szerint azt írta, hogy "MINDEN dl-es aggresszív"?
theodore 2014.03.26 23:16:16
@fogas kérdés: de ki az a "mi"? általánosítunk? elolvastam amit belinkeltél. megint nem "a férfiakról" ír, hanem, hogy vannak vonzó nők (de nem mind az!), és vannak nyálcsorgató férfiak (de nem mind az!)
vannak? vannak. szerinted hazudott, rágalmazott, vagy mi a gond? saját blogjában azt ír amit akar.

és mi köze ennek a poszthoz? megtámadta valaki. ilyet normális ember nem tesz. téged mégis Éva izgat. miért nem Dani "munkásságával" foglalkozol?
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
 A szürke ötven árnyalata a Wikipédia szerint harmincegymillió példányban kelt el harminchét országban a tavaly júniusi megjelenés óta. E. L. James bestsellerének magyar kiadását az Ulpius-ház jegyezte, fordítónak Tótisz Andrást kérték fel. Tótisz Andrást, vagy talán egy…..
theodore 2012.07.26 16:02:04
@Blogger Géza:
:DDDD ...miközben gennyes oroszlánkirályt hallgat.
theodore 2012.07.26 16:19:33
@Fekete Aladár:
szereted a hadmát? :)
theodore 2012.07.26 16:31:52
@Fekete Aladár:
gondoltam, hagyat üzenek, de nyelvtanilag nem sikerült. ismétlem, az előzőt sem tartom hibának... hisz mindenkinek más a kemény szex.
Subba Tótisz mém 2012.07.26 12:35:00
Amennyiben lemaradtál volna a tegnap megjelent Tótisz András interjúról, mindenképpen olvasd el. Persze aztán a szuper kis összefoglalót is a Mandineren. Az erre épülő Mém Tumblr Mit tud tenni utólag egy fordító, ha belefut egy olyan hibába, hogy a népszerű zenekart, a Kings of…..
theodore 2012.07.26 13:13:47
theodore 2012.07.26 14:17:45
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz_:

"Nem gondolom, hogy hibába futottam bele. Ön szerint népszerű zenekar, én még életemben nem hallottam róla. Oroszlánkirály című dal viszont van. Nem azt hallgatta Grey? Nálam azt hallgatta. Azt a bizonyos gennyest."

érted? nála azt hallgatta!!!!
theodore 2012.07.26 15:40:54
@AvgDvl:
kérünk még! :DD
A Breaking Bad annak idején még csak egy vicces ötletnek tűnt, amire az ember rászánja azt a 42 percet az idejéből, mert miért is ne, egy metamfetamint főző kémiatanár története ennyit feltétlen megér. Aztán a pilot harmadik percében eljutunk odáig, hogy egy faszi szarosnak…..
theodore 2012.07.26 15:18:16
Az egyetlen karakter, aki miatt még mindig nézem a True Blood-ot.  ..
theodore 2012.07.25 15:13:17
Louis CK (Lucky Louie, Louie) nemcsak korunk egyik legviccesebb stand-up komikusa és tévészínésze, hanem az egyik legokosabb is, nem hiába, félig magyar a lelkem, azért. CK azzal írta be magát az internetezők, letöltők és a humoráért rajongók szívébe, hogy legutóbbi egyórás…..
theodore 2012.07.02 13:57:01
Van az úgy, hogy az ember már nem bírja tovább nézni a szenvedést a tévében, eljut arra a pontra, amikor legszívesebben eret vágna nemcsak magán, de az összes nyomorult szereplőn, és együtt zokogna velük üvöltve, ha ettől hamarabb vége lesz a kínlódásnak. A The Killing pont…..
Mi hrvati! Szólalj meg horvátul! 2012.06.03 07:21:00
Itt van az előszezon, tehát nagy eséllyel indulsz a napokban Krkre, Pagra, vagy a Kvarner öbölbe. Tudjál megszólalni horvátul a foci-Eb alatt!  Jó estét - Dobra večer! Asztalt szeretnénk négy főre - Jedan stol za četvoro!  Lesz ma meccs a tévében? - Bit će danas utakmica…..
theodore 2012.06.04 19:44:00
@Styxx:
ma kužim ja da u Nišu koriste 2 padeža, ali rodove čak ni tamo ne miješaju. izvornim govornicima je kongruencija jednostavnija nego pravilna uporaba padeža... innit? :)

szeretem azt a régi viccet, rég hallottam. :)

off topic: lehet pesten jó burekot kapni?
theodore 2012.06.06 12:52:25
@Styxx:
fákit, teljesen igazad van, amatőr hiba volt. az egyik barátom mesélt nemrég egy Lipa becenevű hardcore burekosról és ez kavart be, mert ofkorsz nem ezt a csávót akartam megemlíteni, hanem a szabadkai buregdzsinicát... ahol btw, eurokrémes-plazmás burekot is árulnak már. what a blasphemy. :)
Azt mondta a barátnőm, hogy ez azért történt velem, mert amióta ideköltöztünk, minden olyan nagyon simán ment nekem (meg a költözés is), hogy muszáj volt már valami, ami problémát okoz, meg ami felébresztheti bennem a küzdőszellemet. Hát lehet. De az is lehet, hogy azért…..
theodore 2010.09.24 11:40:13
(VIGYÁZAT! IRONIKUS TARTALOM!)Az X-Faktorban az RTL szépen másolja a brit eredetei manírjait, a zsűritagok pont olyan pofákat vágnak (vagy legalábbis igyekeznek), mint az anyaműsorban szokás, a közönség tapsol és kurjongat amikor arra instruálják, és már a jelentkezők között is…..
Kovács hullafáradtan ért haza a melóból, ami persze nem volt újdonság, a zsinórgyárban nem lehetett csak úgy lazsálni, legalábbis a csarnokban nem. Bezzeg a titkárságon, ahol a neje egész nap a hevesen bókoló kereskedelmi igazgató arcába tolta a csöcseit, ott nem feszült meg…..
Subba Subba szív iWiW: Apa és fia 2010.02.26 09:08:00
Azt se tudjuk hova nyúljunk hirtelen, micsoda válogatás! Apa és fiaLaci és énPerpatvar a kommentekbenJó ez a piros póló. Nahát, 5:14-nél is egy pont ugyanolyan tök jó piros póló!!Aranyos! Volt.LakásunkSzületési név: اغاني أيهاب توفيق طرب اغانى…..
Mischa Barton feltűnik a Law and Orderben: Speciel Victims Unitban, ami ugye nálunk Különleges ügyosztály, meg Esküdt ellenségek: Meggyalázott áldozatok címen is fut rengeteg adón. A Notthing Hillben feltűnt, később a Narancsvidékben feltűnt színésznő-modell ezúttal nem formás…..
theodore 2010.02.28 14:56:43
@szabóZ: "alap smink" szerinted "smink nélkül"-t jelent?
Sajnos csak tegnap jutottam el odáig, hogy belekezdjek a Damages (A hatalom hálójában címmel tessék az RTL és a z AXN műsorán keresni) harmadik évadába, de öt perc elég volt hozzá, hogy belássam: a network drámák 90 százaléka olyan messze van ettől a színvonaltól, mint Kósa…..
theodore 2010.01.29 18:27:55
@Gaines: Men of a Certain Age rulez, pedig nő vagyok és fele annyi éves, mint ők. :)
Beszélgettünk valamiről a lányokkal, akartak valamit, amit én nem tudtam/akartam megcsinálni, hát rávágtam, hogy "majd az apukád megcsinálja". Dóri erre visszakérdezett: - Az az apukám, aki mindig dolgozik, és sosincs itthon? Már itt elállt kicsit a szavam, de azért még…..
A szimpatikus sorozatgyilkos történetének negyedik évada nézőcsúccsal, 2.6 millió nézővel búcsúzott a képernyőtől (nyugi, lesz folytatás), ami nemcsak a Dexter szempontjából, de a Showtime történetében is mérföldkő volt: soha ennyien élőben nem néztek még eddig egyetlen…..
Tulajdonképpen a Friday Night Lights első évada óta kesergünk azon, hogy az amerikai tévéakadémia nagy ívben tojik a sorozatra, a szereplők közül tán csak a Mrs. Coachot alakító Connie Britton kapott egy nyomorult jelölést a legjobb mellékszereplő kategóriában. Az FNL pont abban…..
Cím nélkül futott eddig Sebestyén Balázsék Class FM-re költőzött reggeli műsora, mivel a Pirítós név a megszűnt Danubius tulajdonában volt. Az elmúlt két hétben a hallgatókkal közösen ötleteltek a műsorvezetők, végül a Morning Show mellett döntöttek. A Blikknek…..
Amikor tavaly megnéztem az F/X Kemény zsaruk-pótléknak szánt új sorozatának a pilotját, kissé csalódott voltam, mert olyan volt, mintha hollywoodi színészek akarnának feleslegesen keménynek tűnni köztük egy szőke nyikhajjal, aki furcsán dülöngélő járásával, fehér…..
A 2007-es Star Wars-paródia sikerén felbuzdulva Seth MacFarlane elkészítette a Birodalom visszavág Family Guy-féle paródiáját is Something, Something, Something Dark Side címmel, amit december 22-tőől lehet megvásárolni és letölteni, no meg egyéb módszerekkel beszerezni. Nem vagyok…..
A briteknél az évtized sorozatának választották, nincs olyan tévékritikus, aki nem imádta volna, és a készítője kedvéért Matthew Fox is hajlandó lenne még egy tévésorozatban szerepelni a Lost után, pedig erős eskövéssel fogadta, higy soha többé. Ez a Drót, a…..
A kedd esti adatoknál nem emeltük ki külön a Sons of Anarchy-t, mert külön posztban akartuk megírni, hogy az első évad cseppet sem kiugró nézettsége után az F/X motoros sorozata a másodikban úgy magára talált, mint a Liverpool a Milan ellen a 2005-ös BL-döntő második…..
Kedves Mindenki, akik eddig türelemmel kivárták, hogy írjak végre! Kicsit sűrű volt az elmúlt két hét, de - remélem! - vége jó, minden jó. Eladtuk a házat, így a falusi mese itt és most véget ér. A történet eléggé jó példázza, hogy a világon minden mindennel összefügg,…..
Természetesen a rettenetes huszonharmadika után nagyon jól sikerült, nyugis karácsony sikeredett, reggel felkeltünk, kanapén fetrengve megnéztük a Diótörő rajzfilmváltozatát, majd kényelmesen megsütöttük a mézeskalácsokat, két habszolgám ezúttal is rengeteget segítettKözben…..