Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChrisMatt

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hát  srácok nem tudom mi van ma velem,de szét vagyok esve!Általában vidám jó kedvű srác vagyok,de ahogy 1 évvel idősebb leszek egyre és egyre komorabb és boldogtalanabb leszek és ezáltal azt mondom "Mi a fasznak élek?! Mi értelme van hogy éljek?!"  igaz…..
 Sziasztok! :DMár akartam indítani egy kibaszott blogot,már sokan is mondták hogy indítsak mert amit én csinálok annak kell egy hely hol tudom publikálni..Hát eljött az idő első publikálásom:RímekEgy nap mikor rímeket formáltamengemet is megformáltak aznap,de tudnom kell, mely…..
.:Bodyminator:. Bodyminator 2011.05.01 09:53:00
Üdvözlök mindenkit Body oldalán!Amint észrevették egy igen aranyos és kedves kutyus Body honlapján jár.A Gazdija"Stefanecz István" nagyon büszke rá,mivel nagyon okos kutya.Versenyek és versenyek keresztül szép eredményeket ért el.Remélem sok eredmény és boldog pillanat…..
ONDAYS 9 éves CSS Player 2011.03.12 15:10:36
Hoztam nektek egy elégé megrázó videót ami nem rég került fel a YOUTUBE-ra!Elégé megrázó az a tény hogy ma már nem arra tanítják a kicsiket a nagyobbak hogy ne legyenek buzik,de most az ellenkezője folyik arra tanítják hogy mondja "Nem bántalak,leszoplak'' vagy ''Nem…..
ONDAYS NőNapi különkiadás! 2011.03.08 19:30:38
          Ezzel Kívánok Boldog Nőnapotminden egyes női látogatónak!És hát ha már Nőnap,most ebbe az esetbe posztolokegy férfi alakot nektek csajok!Lehet orgizálni csajok! Mmehet a Party!…..
ONDAYS Különkiadás:BattleField3 2011.03.06 11:16:38
Battlefield 3   Új infókat találtam a BF3-ról lehet sokaknak meglepetés vagy talán öröm hogy a Dice és a EA által megindított Battlefield széria új tagja még jobb lesz mint az előzők. Bepillantást nyerhetek a következőbe videóba miként fejlődik tovább a BF széria és…..
ONDAYS A WC Törvénye 2011.03.06 10:37:11
A WC Törvénye!Ha rövid növeszd,ha az se megy akkor itt egy új wc szabályzat.Ondays Törvénykönyv Első szabályzata!Posztod lenne!?Küld el Email-be nekünk és mi kirakjuk:) ..
ONDAYS Rabibölcs tanácsa 2011.03.04 19:23:00
Bármit is csinált a férj az ágyban, felesége sose érte el az orgazmust. Mivel a zsidó törvények szerint az asszonyoknak jár a szexuális öröm, úgy döntöttek, hogy megbeszélik a rabbival. A rabbi meghallgatta történetüket, simogatta szakállát, és a következőt…..
ONDAYS VV Hírek 2011.02.26 15:10:58
Új hír a ValóVilág körül! Hirtelen valami paranormális történt a VV házba,de mint a paranormális szakértője szerintem ez is egy átverés lehet!Mivel mikor ráközelítettek alekoszra és Olivérre bemehetett Anikó a hátuk mögött!Mivel elégé egymásnak estek és még Évát…..
               Sensei Béla Bá VS Chris Mattavagy interjú sbb-val! :)SBB már nagyon fáradt volt,ezért nem zargattam annyi kérdéssel,azért röviden,de tömören megossza velünk a bölcsességét,és megtudjukmit is gondol…..
ONDAYS VV Hírek 2011.02.25 22:10:00
Tisztelt egybe gyűltek! Hivatalosan is belehet jelenteni hogy VV Olivér egy Szex Marathon után megint bízik a barátnőjébe!Nekem vannak kétségeim a csaj felől,már bocs ha sokakat megbántok,de elég beszívott feje van,és tuti néha szokott mással is..De erről majd megkérdezzük…..
ONDAYS Csak Okosan! 2011.02.24 18:47:00
Nahát sziasztok üdv csumi csokis mogyi minden ami kakszi! :DNahát itt az idő egy kis sunci és pasi poszt!Női és Férfi Szekció is vanDe nekem a női szekció tetszik a legjobban ;)Egyetértettek velem fiúk?! Még szép úgyeee ??!!!Nah azért mondom.....Nah jól van következzenek a…..
Nah ha már kaptam egy esélyt,akkor mán blogoljunk :DKezdenék egy rövidke kis humorzsákkal amibe fincsi vidiket,képeket,vagy szöveget tartalmazhatnak,vagy kitudja még suncikat :DHa nagyon kanos vagy,és látni szeretnél jó csajokat képen vagy videókat akkor csekkolj minket,és megkapod…..