Regisztráció Blogot indítok
Adatok
michaelscarn

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így, két héttel a phjongcsangi téli olimpia megnyitása előtt lassacskán hazánkban is egyre több szó esik a közelgő játékokról, pedig mint ahogy azt tudjuk, a téli olimpiák jellemzően nem Magyarországról szólnak. Hegyekkel és havas éghajlattal kevéssé rendelkező országunk a téli olimpiák…..
michaelscarn 2018.02.22 23:49:04
A budapesti vizes vb utolsó versenynapjának lezárulásával a tudósítások helyét az elemzések, értékelések vették át a sajtóban, így vasárnap este óta sok helyen sok különböző véleményt hallottunk a vb eredményességéről. Jelen bejegyzésünkben eltekintünk a vb gazdasági és társadalmi hasznosságának…..
michaelscarn 2017.08.01 09:44:59
@xclusiv: azt, hogy megérte erre elkölteni 200 milliárdot, hol olvastad? Pont nem erről szól a cikk, hanem a sportteljesítményről. Nem kéne összekeverni a kettőt, mert nem a jó sporteredmény a mérője annak, hogy megérte-e a rendezés.
Nálunk nem túl ismert, de kiváló komikusok kölcsönzik majd a hangjukat a karaktereknek. Az új epizódok 2017-ben kerülnek fel a Disney XD-re: 21 félórás és két egyórás részt kapunk majd. Magyar szinkronhangokról nem tudunk egyelőre. ..
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
Nyilván lehet, csak a mikor a kérdés. Olvasónk szerint gyakran a mikor = semmikor, amit egész biztos nem kéne még azzal is megfejelni, hogy az edzők az Indiai-óceánba küldik úszni  a tempózásra készült csalódott fürdőgatyásokat. A Dagályfürdő rendszeresen…..
michaelscarn 2015.01.21 14:37:20
Tegnap délután a kocsiban ülve valamelyik rádión belefutottam egy beszélgetésbe. Egy fiatal vendéglátós beszélt a szakmáról és a helyről, amit egy haverjával csinált. Értelmes volt, laza, érződött, hogy szereti és fontos neki, amit csinál. Meg is jegyeztem a hely nevét:…..
Ezen a gólon elvitatkoznak még egy darabig. A szabálykönyv szerint talán nem volt érvénytelen, esetleg mégis. A rideg tények: a Napoli a 72. percben szerezte meg a 2-1-es vezetést az Atalanta elleni kupameccsen, ezzel a teljesen random találattal. Del Grosso hevesen reklamálta Higuain…..
michaelscarn 2014.04.24 09:53:23
@intimpista: nekem az jutott eszembe, hogy ha nincs lesen a csatár, akkor a védő nem mozgott volna abba az irányba és nem pattant volna a hátáról tovább a labda, szóval végülis előnyt szereztek a lesből
Subba Szuperfejlesztés 2012.02.02 14:21:00
 Ezek ilyen nano quadrotorok (akármit is jelentsen) és tök jól néz ki, amikor csinálják az alakzatokat és állítólag ez a jövő. ..
michaelscarn 2012.02.02 19:52:24
michaelscarn 2012.01.16 16:30:40