Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubba Rogowski

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
Bubba Rogowski 2015.07.07 20:09:53
Kurva hosszú rész volt, a hogyvolt is az lesz, előre szólok. Braavos Arya nem éppen a boldogság két lábon járó szobra, mert ugyan befogadták a Fekete-Fehér Házba, de ott nem a bérgyilkosszakkör ülése, és a “hogyan öljünk meg a szomszéd gyerekét egy fél barackbefőttel,…..
A munkahét az, aminek nemcsak a villalakók, de én sem örülük különösebben, mert kicsit leül a cselekmény, habár a fogak fehérjének kivicsorgatása pont ilyenkor jön elő, például ki a pöcsöm gondolta volna, hogy Miss Kiskun akkora smucig, hogy egyetlen igazi harcostársát,…..
A világ kezd egy másik irányba fordulni. Mindenki hiányérzettel küszködik a munkahelyén, a pénztárcájában, a párkapcsolatában, a lelkében, az egész életében. Az elégedettség hiánya méregként hatja át a hétköznapokat, és teszi ezt úgy, hogy már fel sem tűnik senkinek…..
Tragikomikus melodrámává fajuló sorozatunk az utolsó előtti részhez érkezett, a sakkfigurák a helyükön a grandiózus fináléhoz, aminek pár momentumát már most meg lehet tippelni, de minek, reménykedjünk, hogy a forgatókönyvírók tartogatnak valami váratlant is az ingujjukban,…..
Bubba Rogowski 2013.12.18 15:04:32
@én már a fény gyermeke vagyok: én sunáznám Milánt, és Flóra azért mutogatja annyit a lábait, mert jók vannak neki.
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Mit tehet az ember lánya, ha másfél hét alatt végignézte az összes Star Trek filmet, és már a fülén jön ki a világűr romantikája? Akciófilmet néz. Pontosabban nézne, ha lennénk olyanok, amelyeket érdemes megnézni. De nincsenek ilyenek, úgyhogy ismét a Penge című filmre…..
Na aszongya, észak, hideg, Ned Stark, fattyú, farkas, Fal, Mások, király, segítő, ne már, vérfertőzés, miafasz, lelök, béna gyerek, Hodor, törpe, Joffrey, pofon, Sansa, hiszti, Arya, kardozás Daenerys, barbárok, aranykorona, Robb Stark, hadvezér, Jamie Lannister, dél, meleg,…..
Bubba Rogowski 2013.04.03 18:59:35
Bubba Rogowski 2013.04.03 20:23:27
@Csehszlovák Kém: Sixxnél, viccelsz? Mindet kivágta a 'csába.
Az újságíró/riporter a filmek egyik tipikus sablonkaraktere, akik fontosságuk szerint tudunk osztályozni vagy a film jellege miatt. Alapvetően idegesítő karakter, de az akciófilmekben komoly dugási potenciál rejtőzik a riporter nőkben. Nézzük a típusaikat: A közönséges…..
Ahelyett, hogy a könyvet írná, hördült fel az internet népe a Deadline.com hírére: a Trónok harca című sorozat regényváltozatát író George R.R. Martin egy cameo erejéig látható lesz a harmadik évad egyik epizódjában. Az infót a sorozat egyik executive producere David Benioff…..
Marsi Anikó úgy döntött, mostantól semmilyen nyilatkozatot nem ad a magánéletéről a sajtómunkásoknak, írja a Marketing Média a Hír24-re hivatkozva, akik a Bestben olvasták, mi meg most megírjuk a drága Comment:com olvasóknak. A Best magazin „Újra együtt a…..
Bubba Rogowski 2012.01.03 15:15:04
@charlie: "kruppos gyereket hidegre kell tenni" - kicsit szigorúan adod elő, nem? ;)
Az előző adásban letudtuk a mostani adag első két lagziját, Ozorán falusi, Tel Avivban meg meleg esküvőn voltunk, illetve az utóbbit nevezzük inkább egy jól (közepesen?) sikerült házibulinak, már csak a tisztesség kedvéért. A mostani kanyart Nikivel nyitjuk, aki Ajkán házasul,…..
comment:com Leia hercegnő kipakol 2011.11.15 15:30:00
Az HBO november 17-én éjfélkor mutatja be Vágyivászat (Wishful Drinking) című, saját gyártású dokumentumfilmjét, melyben a Csillagok háborúja Leia hercegnője, Carrie Fisher kendőzetlenül beszél saját életéről. A két Emmy-díjra jelölt film eredeti nyelven, magyar felirattal…..
Ulf a nagy germán harcos ezer éves álmából felébredve meghágott egy nőstény billencset, majd feleségül vette és nyitottak egy kis pékséget Dietzenbachban. A család hamarosan gyarapodott és megszületett a kis Götz Otto, aki anyukája arcát örökölte. Mai sztárunk a 198 centis…..
Végy egy kis Denzel Washingtont, pár marék szteroidot,  ragassz rá Mesterházy sikerszakállat és a kész teremtményt küldd el karate edzésre! Az eredmény mai sztárunk Michael Jai White. Akivel nem érdemes szórakozni, mivel hét harcművészetben is fekete öves, saját elmondása…..
hogyvolt Aranypart - 1x16 2011.09.16 07:03:00
Drámai fordulattal fejeztük be az előző adást, Csonti besokallt azon, hogy Korvettádámot ledrágámozta, az meg nem kicsimezte vissza cserébe, sőt, még beszélni sem volt hajlandó vele tegnap este, így fogta magát, és a többiek hevesnek nem mondható tiltakozása ellenére bepakolt a…..
Bubba Rogowski 2011.09.16 11:05:03
@Nyilas Misi: rendezhetünk gyűjtést, ha gondolod, talán még egy színben passzoló sapka is összejön mellé...
Subba RICH HIL 2011.09.11 20:01:00
Pontosan azzal kezdeném Rich Hil bemutatását, ami szemmel láthatólag az életben legjobban megbaszta, ő Tommy Hilfiger fia.    ..
„Ha a kotont is megtalálom, megetetem veled!! Ő 2 hónapja nem melózik, otthon volt, én dolgoztam, tehát 10-18-ig az övé volt a terep” – ha minden bizonyíték a párod ellen szól, nincs helye fellebbezésnek, és az ítélet is hamar megszületik. Levélírónk egy…..
hogyvolt Aranypart - 1x15 2011.09.15 08:29:00
A tegnapi, viszonylagos nyugalomban és lelkizéssel töltött epizód után remélem, ma már történik is valami, mondjuk 95D nekimegy Pittának rettentő csöcseivel, Levi meg összehányja az egyelőre még érintetlen táskákat a lakásba. Ezzel szemben egy olyan jelenettel nyitunk, amit már…..
hogyvolt Aranypart - 1x14 2011.09.14 06:27:00
A mi kedvünkért a Balaton partján berendezett bolondokházában tegnap nem nagyon történt semmi, Niki sem dugott senkivel véletlenségből, Csonti határozott személyisége sem jött elő a fontos döntéseknél mert nem nagyon voltak olyanok. 95D-nek rettentő hasi fájdalmai vannak, orvos…..
Bubba Rogowski 2011.09.14 11:44:01
@sixx: oké, akkor elhittem.
Én meg tanakodtam magamban, hogy morfondírozik-e még valaki manapság, de erre is megvan a válasz...:)
Bubba Rogowski 2011.09.14 13:42:47
@Dogla: kőműves dekoltázs , gugli/képek, találd fel magad.
hogyvolt Aranypart - 1x13 2011.09.13 07:19:00
Újabb hét kezdődik az Aranypart lakóinak életében, illetve a mienkben, mert a műsorban máshogy peregnek az idő telehányt homokszemei. Levi kócosan ébred és halálra vált arccal konstatálja, hogy az a rohadt eső egyre csak esik, a többiek még csak konstatálni sem hajlandók, mert…..
hogyvolt Nikita 1x01 - A beavatás 2011.09.11 12:30:00
A készítők nem szaroztak, rögtön belecsapnak a lecsó közepébe. A Nikita eredet sztorit, amire a Batmannél egy egész filmet szántak, letudják 20 másodpercben, mialatt Maggie Q elmondja nekünk, hogy ő Nikita, 6 éve beszervezte egy titkos kormányszerv bérgyilkosnak, hogy aztán 3…..
hogyvolt Aranypart - 1x12 2011.09.09 06:49:00
Ott folytatjuk, ahol a part szakadt, azaz Csonti bizsergős nunijánál és Korvettádám hősies önmegtartóztatásánál, mert bele is vághatná a rém idegesítően affektáló csajt a Balatonba, de nem teszi. A csók után irány haza, útközben meg csak kellene keresni valami helyet Alfa…..
Bubba Rogowski 2011.09.09 11:45:49
@méregzsák: @candyperfumegirl: hát ha nem jut neki valami fogára való, kénytelen lesz tényleg leütni...:D
Bubba Rogowski 2011.09.09 20:31:11
@csudri82: Ez ANNYIRA sunyi húzás volt. Már megint más helyett kellett pirulnom, pedig azt utálom! Átok rád!!
Korvett kapitánynak az a buta, primitív nézése, és jól láttam, hogy Melli is mozgatta a melleit? Hát mi van ezekkel, de tényleg. Nem tehetek róla, Levin röhögtem, Pittának meg szépek a fogai, de mégis, az emberiség napjai meg vannak számlálva.