Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alcanis Ivennil

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Forrás: Facebook. Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért: Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: 'Mire gondolsz, drágám?' Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy 30 feletti nőnek…..
Zspillanatemberünk számtalan filmben tűnt fel és általában meg is halt. Mellette élő bizonyíték arra, hogy egy denevér feje ráoperálható egy emberi testre. Marc talán leghíresebb szerepe az 57-es utas volt, ahol Bruce Payne aljas segítője volt, de Wesley Snipes a vámpírok nagy,…..
Alcanis Ivennil 2011.04.05 21:36:25
@"the dragon": Az a sónkanneris-japános krimi is? :D
kikvogymuk KARÁCSONYI VÁSÁR 2010.12.22 07:50:00
Igen! Karácsonyi kámbek, illetve egyelőre egy különszám! Mert megérdemlitek. Chilis Csoki, Aklubisz, Zorita, Levéltáros, Modor Tibi, Frengi, Szalacsi, Vészmadár, Donna Anna, Altoid, Zsanka, Óvári, Blacklord, Nadiposzi, Ernőke, Heliantus, Omanaton, Intizar, Golyó, Lekoid és…..
Alcanis Ivennil 2011.04.05 21:32:58
@vészmadár (pica pica): bezony. Tessék írni! :D
Geekblog 13 Assassins 2011.04.04 08:00:00
Érthető okokból nincs még egy olyan filmes zsáner, ami annyira elválaszthatatlanul és utánozhatatlanul kötődik Japánhoz, mint a szamurájfilm műfaja. A japán mozi a hőskortól kezdődően egészen a 70-es évekig ontotta magából a híres történelmi események feldolgozásait…..
Kedves Olvasóim, ismét rátok bíznám a döntés felelősségét, vagyis szavazás lesz megint. Újra három téma közül lehet választani, megint esélyt kap Heléna, a másik két téma pedig vadiúj. Remélem, ezúttal még többen vesztek részt a voksolásban, mint az első…..
Modorosblog Gyalogos a bicikliúton 2011.03.31 18:20:00
-Csodálatos ez a tavasz a hosszú, kegyetlen, csontig hatoló tél után... felkelés sötétben, napnyugta háromkor, havazás, havas eső, ónos eső, latyak, olvadás, fagyás, sima eső, metsző, viharos szél - borzasztóan deprimáló január, aztán február - az év legocsmányabb…..
Ki az a Kanos Srác? Nem megy ez az Aranyos Srác-figura, most mi legyen? - tűnődik a fiatalember. Megpróbált minden energiáját összeszedve figyelmes és aranyos lenni, tartózkodott minden perverz, szexista beszólástól, bármiféle zaklatástól - és nem kérkedett azzal sem, hogy…..
Modorosblog Bezzeg nagyanyáink 2011.03.27 16:15:00
Mit iszol, jóember? Cukormentes üdítő? Nem vagy te normális. Tudtad, hogy az aszpartám sizofréniát okoz? Bele fogsz gárgyulni, aranyapám. A cukornál tízezerszer édesebb, és csak jobban el fogsz hízni, mert a tested egy idő után hozzászokik, és azt hiszi rá, hogy cukor. Te is…..
Nagy örömömre sok olvasó jelezte publikálási szándékát a blogon, amit nagyon megtisztelőnek érzek. Néhányan már konkrét posztokkal is megleptek, most ezek közül olvashattok egyet Hágógumi tollából. Témája a Bérgyilkos, mint filmes karakter! Fogadjátok sok szeretettel…..
Szia Tibi!Az alábbi förmedvény az agyam tipizáló bugyrainak újabb fortyanása, remélem tetszeni fog :-)Üdvoldalazó gnóm (a kínais/metál 1-es)A nagylánySzámomra furcsa, hogy ezt a minden ifjú társaságban minimum egy példányban megtalálható embertípust még senki nem vesézte ki…..
  Szia Tibi! Alant egy idézet, a közeg nyilván összerakható. Használd bátran! De valójában bármelyik hasonló leírás mehetne, kiemelések tetszés szerint. Csak azt sajnálom, hogy a makktárs kifejezés nem szerepel, de amúgy hozza a szintet.     Attila  ..
opera-világ Függöny 2011.03.20 13:55:00
 Macbeth - főpróba után, premier előtt Verdi Macbethjének ünnepélyes bemutatójával adjuk meg a kegyelemdöfést az operajátszásnak a Magyar Állami Operaházban. Jegyezzük fel az időpontot pirossal: 2011. március 22., mert egy új korszak kezdődik.  Ráadásul a…..
Kedves Tibi,összedobtunk egy kis szösszenetet egy általunk közelről megismert világról, amelyből már hálistennek kinőttünk. Küldjük sok szeretettel,az anarchista marxisták. A modoros ifjúpolitikusA fiatal politikus ugyan a teljes társadalomhoz mérten igen szűk…..
Alcanis Ivennil 2011.03.18 18:00:48
@altoid: És szégyellhetik magukat, hogy Starbuck nevét használják, a derék bálnavadász sose ivott volna ilyen löttyöt.

Ezeket a fontoskodó kis politikuspalántákat meg hátba kéne verni valamivel.
Misinátor az alábbi két rövid sztorival kéri felvételét a Milstoryblog szerzői közé. Örömmel látjuk, hogy a rendszerváltozás korának nagykanizsai laktanyája (és tisztikara) semmiben sem különbözött az eddig már megismertektől…  1989-ben vonultam be a…..
Az bazmeg! Vasárnap 11-kor ritka, hogy mindenki alszik, de történetesen apámnak névnapi bulija volt tegnap, állítólag nem ittunk. Na most ez is mindegy, szeretem magam beosztani (1) a pénztárcámat, (2) a naptáramat - utóbbiba beletartozik, hogy vasárnap mikor mit csinálok.…..
Modorosblog A lánybúcsú 2011.03.08 06:00:00
Sziasztok Csajok!Pénteken találkoztunk néhányan és megbeszéltünk nagy vonalakban (sőt elég részletesen) Kinga leánybúcsúját. Akik nem tudtak eljönni azokat most tájékoztatom néhány dologról.Március 12-én lesz 16.00-tól Vonhinten Helgusnál (Párisi u. 12. Ferenciek tere),…..
Üdv Despota!   Sokszor olvasom a blogodat, amihez gratulálni is szeretnék. Én magam nem keveredtem semmiféle munkajogi vitába, inkább az álláskeresőknek szeretnék 1-2 jó tanáccsal szolgálni.   Cégünknél nemrég bővítést hajtottunk végre, és kerestünk egy fő…..