Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kőmíves

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tökéletesen eltalált a Pyschout kényszerzubbonyos-gumiszobás dizájnja, ugyanis tartós használata esetén az ártatlan munkakerülő is könnyen kerülhet hasonló helyzetbe. Egy szemétparaszt ügyességi játékról van szó, rejtett csapdákkal, precíz időzítést igénylő pályákkal,…..
Arra vesszük a menekülési üzemanyagokat. Igenis létezik pofátlanul olcsó is, sőt, még az adó is kevés rajta. Persze, kis szépséghibával...
kőmíves 2011.11.03 11:11:27
@Bambano: Akkor talán írd le, hogy szerinted mi az igazság. Ez így csak kötekedés.
kőmíves 2011.11.03 10:37:40
@padisah: Jaja, igazad van. Az E85 csak akkor lenne gazdaságos és könyezetbarát, ha tényleg csak mezőgazdasági HULLADÉKból állítanák elő. De sajnos nem ez van, hanem termelik neki direkt a növényeket, meg műtrágyázzák hozzá a földet. Sokkal több energiabefektetés, mint amennyi kijön belőle.
Játék minden napra Kingdom Rush 2011.10.24 18:30:00
A Kingdom Rush egy kiváló játék. Nem az alapötlet teszi különlegessé, hanem a megvalósítás. Lényegében ugye egy lövegtornyos játékról beszélünk szép kivitelezéssel. Történetét tekintve az emberek az orkok ellen harcolnak. Az embereknek és orkoknak több fajtájú egységük…..
kőmíves 2011.10.26 11:58:35
Nem nyitották fel a géptetőt (több fotó a galériában, katt a képre)  Az Abarth standján nagy volt a nyüzsgés, mert ide szerződtették a legdögösebb csajokat. Egyikük a korlátozott számban gyártott 695 Competizione mellett szolgált. Néha beült, néha megkerülte, de…..