Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hellácska

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 JELENTŐS ÉRTELMISEGGI : Ugyan kérem, hagyjon már a jellegzetesen frusztrált vidéki komplexusaival békén!  Ha nem tudná, nekem is van vidékiaffinitásom!M-M-SZ.:  Igen?J.É.:  Vannak vidéki rokonaim!M-M-SZ.:  Valóban? És hol élnek?J.É.:…..
Hellácska 2011.03.05 18:24:43
@magyar-magyar szótár: ne hőbörögjél már
én hány évig lennék gyüttment kényes pesti p. ha elköltöznék falura?
Értsd már meg, MÁS itt élni, és más ott. Nem tudom, jobb vagy rosszabb-e egyik a másiknál, de mindenkinek a saját döntése. Neked is.
az e-mail és a mobiltelefon korában, nem hinném, hogy bármilyen hátrányban lennél, úgy mint az interurbán korszakban.
Hellácska 2011.03.06 07:20:27
@magyar-magyar szótár: értem, szóval aki eddig nem került be a KÖR-be, vagy bennvolt, de kiesett, az már egy végleges állapot, a kapuk bezárultak, mostmár soha többet senki sem léphet előrébb
avagycapcarap capcara - lopás -magyar tolvajnyelv Graaf Äneas Sylvius von Caprara labanc generális, aki a Habsburg Ház kesztyűjébe tutulni tanítá oly gyakran az unkoorzigeuner hajdu kurucságot... Persze a fosztogatás ennek a tutultatásnak csak mintegy mellékes…..
Hellácska 2011.02.28 16:47:37
@magyar-magyar szótár: A DUdi-ban semmi sértő nincs, az egyszerű, ahogy te mondod, pestizmus. Olyan, mint a Balcsi, vagy a vacsi. Köznyelvi, baráti beszélgetésben használt fordulat. Nincs benne semmi lekicsinylő, lesajnáló.
Hellácska - vagy vén kecske aki használja, unokája korú nőre, vagy a becézett szellemi képességeire utal.
Most komolyan, én magyarázzak neked a stílusról? :D
Hellácska 2011.02.23 19:14:24
@fenehorizont: miért hagyta volna véletlenül ott a nicked, velem is ezt csinálja Dudi, megmondja, hogy mit gondolok (szerinte) majd leáll vele vitatkozni:D
csak idő kérdése volt, mikor állsz be te is ebbe a sorba
Hellácska 2011.02.23 21:46:37
@fenehorizont: állandóan ezt magyarázom neki én is, hogy szarháziak, és jó, hogy fenékbe rúgták már végre őket, de Dudinál úgy van, hogy aki nincs velünk, az ellenünk,
na, szóval azért lettem gyűlölködő jógyerek én is, mert nem tapsolok a mostani kormány minden marhaságára lelkesen
amúgy most sem adsz igazat, hogy ez egy himsovén blog, hogy Dudi állandóan lehellácskáz engem?
fiúk, esetleg kávéért, szendvicsért ne ugorjak ki a büfébe nektek, mint az egyetlen állandó női kommentelő?
magyar-magyar szótár királyság 2011.02.24 02:28:00
Szépenbeszélő FruFru király története a királyságok eránt jaj annyira érdeklődő Levéltáros Geci uramnak Matyi napján [ a Geci a Gedeon becenecve, mint ahogy a  matyi meg a mai eufemizálásban a sperma szlengből a népnyelvbe kifejlett formája. Nemkülönben a Gerzson…..
Hellácska 2011.02.26 07:48:38
@magyar-magyar szótár: távol álljon tőlem, hjogy belepofázzak az okos felnőttbácsik vitájába, de te nem ezt a szekeret tolod? én pl. kizárólag ismerősök blogjába olvasok bele itt a bloghu-n, ha nem itt blogolnátok, pl. te vagy Vészmadárka, akkor ott növelném a kattogást, ahol blogoltok

hogy is mondod? "aki csak szórakozik a blogolással" az is a hajtányt toljavonja.

te is ezt tolod-vonod? nem?
kirakatpolitika - avagy a semmi megtestesítése. Dr Josef Goebbels a XX. század elsőharmadában úgy összebogozta a kerekedelmi és a politikaimarketig szálait, hogy a szülőatya nevének elhagyásával azóta is, akár pl hypermarket polcterítőinek összekovácsolásán is használják…..
Hellácska 2011.02.25 14:15:27
@vészmadár (pica pica): én pár évvel előtte Moszkvában, halkonzerv, uborkakonzerv, feketekenyér, konfeti-nek nevezett kimért csoki
 többel bekötni[...]Ha valóban ez következik be, elnöki hitvallásának lényegét kell feladnia Sólyomnak. Az ország tekintélye és működőképessége érdekében meg kell adnia magát - éppen azoknak, akiktől megpróbálta megvédeni ezt a tekintélyt és működőképességet.…..
Hellácska 2011.02.23 15:15:04
@magyar-magyar szótár: Ismét kevered az államkincstár eladósodását a lakossági szektor eladósodásával.
ALapvető fogalmi problémáid vannak.
Persze, nézhetjük úgy is, hoyg valami felsőbb hatalom miért engedte eladósodni az embereket, de akkor ez már egy újabb probléma, hogy aki cselekvőképes, szavazati joggal rendelkező választópolgár, annak ugyan joga van arról dönteni, ki csessze szét az országot, mint kormány, de ne engedjük bank közelébe, mert annyi esze nincs, hogy ne adósodjon el MÁS pénznemben, mint amiben kapja a fizetését. Akkor hogy is van ez? Ikszelni elég okos, hitelt felvenni nem?
Hellácska 2011.02.23 19:12:39
@magyar-magyar szótár: először begépeltem egy hosszas választ, aztán inkább töröltem
nem látom értelmét a vitánknak, mert ahogy nem értek veled egyet, rögtön "Hellácska" leszek, meg gyűlölködő
egyetlen sort mutass, ahol én gyűlölnék valakit
Hellácska 2011.02.24 17:17:36
@magyar-magyar szótár: Az állam eladósodottsága és a lakosság eladósodottsága nem adható össze, amikor az államkincstár hiányáról beszélünk.
Ha te felveszel hitelt, meg a helyi önko' is felvesz, egymástól függetlenül adósodtatok el.
Akkor most kénytelen leszel hosszan elgondolkodni - az államadósság jelentős része állampapírban van, amit a lakosság vesz meg, tehát a lakosság hitelez az államnak. Most akkor hogy is van ez? :D
de, és a szemüveges bácsik a Goldman sucknál pontosan értik, hogy ki tartozik, kinek:))