Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gais

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valaki a TV-képernyőjéről rám réved és behízelgő hangon azt rebegi: „mindenki jól jár”. Megrázom magam – nem ér el, nem hat rám a hipnotizálási szándék. Eszembe jut: mikor és hol észleltem már ezt a látványt. Az 1990-es években lepték el a kelet-közép európai országokat és igyekeztek elvarázsolni a…..
Sebes Gábor, Szepesfalvy Anna, Gadácsi Miklós, Wohner Zsolt Néhány azok közül, akik valahol megbuktak, vállalhatatlanná váltak, vagy éppen nem volt már rájuk szükség, de mint jó pártkádereket ki kellett menteni, felfelé kellett buktatni őket. Erre pedig úgy tűnik kiváló hely Budapest XXII.…..
Furdancs Blog Mini lánghegesztők 2018.08.01 05:00:00
A gázlámpa egy csodásan sokoldalú eszköz, melyet flambírozástól - csőszerelésig széles körben használhatunk. Iparági mitológia szerint Prometheusz is egy Rothenberger C200-al lépett meg az istenek barkácsműhelyéből, hogy mobil tűzzel ajándékozza meg az emberiséget, de a…..
Szepipiktor becsületére válik, hogy álnevét a civil nevéből fabrikálta. Sőt, az e-mail címe tartalmazza is a teljes nevét. Hat év alatt négy bejegyzést adott közre, és 1406-szor szólt hozzá a másokéhoz. Legutóbb, 2018. október 11-én, 1 óra 5 perckor és 5 másodperckor ezt írta: „A hivatalos sajtó…..
gais 2018.10.13 09:59:38
@Éhesló: Érdekes!
Eddig mindig a baloldalt (az igazait!!!!!) korlátozták. Most már rájöttek, hogy a szélsőséges jobboldalt is kellene?
Véleményem szerint a siránkozás helyett adjanak teret a tényleges baloldalnak. Már nyugaton Sanders , és Corbyn elkezdte működését, őket is megpróbálták korlátozni (Sanderset például sikeresen zárták ki az Amerikai elnökválasztás esélyesei közül, mert Clintonné jobban megfelelt a háttérhatalomnak). DE azért kapnak nyilvánosságot. Itt Magyarországon csak a "ballibet" mondogatják, aminek egyáltalában nincs köze a baloldalhoz.
gais 2018.10.15 13:37:19
@Éhesló: Mi az, hogy "közkeletű"? Ha a hazugságot sokan és más véleményt elnyomva hangoztatják az közkeletűvé válik?
Azt hiszem érthetően leírtam mire gondolok,amikor SAnders , és Corbyn munkásságát említem.
Ugye nem gondolod, hogy nálunk Gyurcsány összevethető bármelyikükkel?
Pontosabban: Az MSZP-ből úgy rúgták ki a Társadalompolitikai Tagozatot, hogy csak úgy nyekken (én is tagja volta, bár a pártnak nem!). Csak azért mert szervezett és megbízható baloldaliak voltak!
gais 2018.10.15 13:58:50
@Éhesló: Lényegében egyetértünk, nekem is fájdalom, hogy miket hordanak össze anélkül, hogy a valódi értelmet vennék alapul. Régi példám a liberalizmus, ah ráütsz erre a szóra a gép kiad vagy 6-8 értelmezést, ami címkézettek tárháza, pedig aki címkéz az vagy hazudik vagy csúsztat. (Hozzám az igazi a klasszikus liberalizmus áll közel, az az igazi, az eredeti, liberalizmus).Lépen nyomon találkozom elferdített értelmű szavakkal/ kifejezésekkel, és ezekkel prímán lehet félrevetni a "nagyérdeműt". Meg is teszik!
Ha én azt mondom, hogy baloldali (az igazi), akkor nem a liberális (rosszul használt értelemben liberális) pártokat/embereket gondolom annak. Egy baloldali a privatizációk idején ordítva tiltakozott az esztelen privatizáció ellen. És igaza lett! Az elsőből az utolsók lettünk nagyrészt ezért!
De hogy lesz a lagymatag összejövetelből a nézők idegeit borzoló állami m1-es híradós beszámoló? A parlament zárt főkapuja előtti lépcsőn rendőrsorfal, amely lazábban folytatódik az épület jobb- és balszárnyának irányába. Előttük, a lépcső alatt szintén rendőrök láthatósági mellényben,…..
gais 2018.05.09 09:00:43
@röf: A nénikéd térgye kalácsa . EZ nem a baloldal. Ha ennyit sem tudsz, ne írkálj!
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
gais 2015.09.20 14:17:51
Tulajdonképpen nagy vonalakban megegyezik amit írtál a Békekör véleményével.
Én már a kezdet kezdetén megírtam több lapnak is, hogy ez a menekült áradat egyszerűen kezelhetetlenné válik, egyrész mert nem tudjuk mikor lesz vége és mennyi menekült fog átjönni, másrészt nincs ráhatásunk ennek megállítására. Javasoltam, hogy nyissunk kapukat és irásnytásra szolgáló (sima drótfonatos kerítést) ahol a kapuk felé terelik az embreket, és nem tesznek kárt, és a kapuk mögött tranzitzónákban helyezzük el a menekülteket emberi körülmények közööt, ellátással, majd regisztrájuk őket vagy a meglévő irataik alaoján (azt lefénymásolva), vagy újjlenyomat vételével az általa bediktált adatok fölvételével. A tranzitzónában legyek ott a colországok képviselói és vegyék át a menekülteket és gondoskodjanak elszállításukról.
Aki nem akar regisztrálni azt vissza kell küldeni kiindulási heylére.
Két féle embercsoportot kell megkülönböztetni: az egyik a menekült, a másik gazdasági bevándorló.
Azokban az országokban ahonnan a menkültek érkeztek vissza kell állítani a status quo-t, felhagyni a háborús helyzet kihasználásval és szításával, és aki ezt a galádságot elkövette, vállajon erkölcsi és anyagi felelősséget. Az élhető élet és a biztonság megteremtése után a menekülteket vissza kell küldeni hazájukba.
Ehhez a terroszervezetekből alakult u.n. államokat katonai erővel le kell törni, és kártératést kell követelni azoktól az államoktól amellyek segítették őket közvetve, vagy közvetlenül.
Addig is nyiltan meg kell mondani az EU-nak, hogy ki a felelős, és ha kell szakítani kell azokkal akik ezzel a politikával létében veszélyeztették az EU-t.
És természetesen el kell zavarni az EU éléről azokat, akik szervilis módon vidzonyultak ehhez a témához. Ők egyértelműen az EU ellenségei.
Az orosz államfő népe emlékezetében, sőt a pravoszláv egyház történelmében, országot építő államférfiként akarja nevét megőriztetni. Új szakaszába…..
gais 2015.08.16 17:20:20
@chrisred: Oroszorszság pfozkodni készül?
Érdekes, és inkább úgy érzem őt akarják pofozni (mint írtam meg kellene nézni végre azt a térképet!).
Persze jobb lett volan egy Jelcin Oroszország élén aki egy üveg vodkért eladta voolna a teljes országot, de hát ez jutott. Meg kellen próbálni az Oroszokkal kereskedni. Igaz akkor fizetni kellene az árúkért, jobb lenne csak úga a multinacionális vállalatokkal kirabolni.
Putyin többször kifejtette tárgyalási készségét. Mintha a falnek beszélt volna. Mint mondtam: Oliver Stone! (Ma is lesz egy adás).
gais 2015.08.17 19:10:13
@chrisred: Bocs! A válszt elszállt (valószínűleg a másik balkezemmel kellett volna elküldeni.) Olvasható a 20015..08.17. 19:06:54 időpont alatt.