Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melania_nagy

17 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért bántjuk egymást? Miért nem tudunk önzeltenül viselkedni és miért kell átvernünk a másikat? Megtanultam, hogy valóban jobb ha a kezdetektől az igazat mondja valaki nekem és nem azt amit hallani szeretnék. Mindennek megvan az oka, de senki nem érdemli meg, hogy játszanak vele,…..
Ülök a szobámban.. egyedül egy forrócsoki mellett, és azon gondolkozom "vajon mit csinálhat?".. Nem tudok rájönni, hogy miért nem beszélek vele.. talán a büszkeség, vagy csak egyszerűen félek... Félek attól, hogy túlságosan nyomulósnak hisz. Hogy majd azt hiszi rólam, hogy…..
Egyik napot követi a másik.. telnek a napok.. hetek.. hónapok.. és észre sem vesszük de már eltelt egy év... Rá kell eszmélnünk, hogy már semmi nem olyan mint volt. Minden megváltozott körülöttünk. Aki régen fontos volt, ma már csak egy poros emlék. Akit régen nem ismertünk,…..
Álmok.... Képzelgések... Fantázia.... Az őrületbe kergettek!. Miért kell játszatok velem? Néha túlságosan boldoggá tesztetek azzal, hogy olyat mutattok nekem amit nagyon szeretnék. Aztán Puff.. Mégsem igaz... Mintha ezen szórakozna valaki, hogy nekem mutassa azokat amiket soha nem…..
Nincs az én szótáramban olyan szó, hogy lehetetlen. Minden lehetséges. Mikor azt hittem, hogy nincs esélyem mintha valaki megrúgott volna és azt ordította volna a fülembe, hogy "Képes vagy rá!". Hittem neki... És igaza volt. Eltökélten nekiláttam és megpróbáltam. És tudjátok…..
Igazi barátság nem csak évek múltán lehet. Barát az aki megbocsájt neked olyant is ami neki nagyon fájt. Barát az aki meghallgat és segít ha tud ha nem, de próbálkozik. Kíváncsi az életedre és nem azért, hogy aztán megtudja a gyengeséged, hanem azért, hogy tudja az erősségeid,…..
  <-Egy kattintás és az Instagramon találod magad :) ..
Inspiration... Mert "ismernek".. 2014.10.26 10:50:14
Azt hiszik ismernek.. Azt hiszik tudják, hogy mit érzek... Azt hiszik, hogy mindent tudnak... Pedig nem... Mindenki azt hiszi, hogy tudja milyen személyiség vagyok. Ki tudja? Senki... Senki nem élte át  úgy ahogy én.  Azt hiszik, hogy egy vagyok a sok közül. Hogy idiótán vigyorgok…..
Inspiration... Szabadság... 2014.08.23 15:42:44
Fel kell szabadulni néha, nem kell mindig azzal törődni ami már rutin. Egy kis változás nem árt meg senkinek. Ki kell kapcsolódni és élvezni az életet amig megtehetjük. Nem azért van nyár, hogy kuksoljunk otthon a szobában és a gép előtt gubbasszunk. Fel kell szabaduljunk és el kell engedjük…..
Inspiration... Megújulva! 2014.08.13 18:56:34
Nem árt a változatosság... Néha kicsit ki kell szabadulni a mókuskerékből és pár új dolgot becsempészni az életünkbe. Nem kell fenekestül felforgatni az életünket, nem kell egyik napról a másikra újra kezdeni. Szépen lassan lépésről-lépésre kell újítani. Nem csak neked…..
Inspiration... Siker! :) 2014.08.08 00:26:04
Gondolom ismerős a szó: Sikerélmény. Amikor azt érzed, hogy az egész világ csak a tiéd, hogy semmi sem lehetetlen és legszívesebben kifutnátok a világból örömötökben. Mindenkinek van legalább egy ilyen élménye és még többet akar. Az a felejthetetlen érzés, mikor a sikert a…..
Inspiration... Elár(v)ulva 2014.08.07 16:57:14
Az érzés, mikor egy barát elárul. Hosszú időn keresztül bíztál benne, elmondtál neki mindent amit senki másnak nem mertél volna. És ő elárul.. minden titkod elmondta az ismerőseinek. És miért? Magam sem tudom, hogy miért tette. Én megbíztam benne, arra gondoltam mindig amikor…..
Inspiration... 5 perc... 2014.08.06 13:51:31
Ez az 5 perc és jövök.. Persze tudjátok, hogy miről beszélek mikor valaki felhív és elmondja, hogy most indul vagy épp "5perc és ott vagyok". De mind tudjuk, hogy ez csak szöveg. Az az 5perc kinyúlik órákra. Mikor már elérted az idegesség legmagasabb szintjét és elhatározod, hogy…..
Sokan lenézik az állatokban rejlő szeretet és kitartást. Egy ember soha nem érheti el azt a bizonyos szintet amit egy kutya. Amíg még kölyök csak rád támaszkodhat, hiszen elszakadt az anyjától. Te vigyázol rá, te eteted, te itatod, te tanítod és te mutatod be a világot neki. Egy…..
Mindig is csodáltam a barátnőmet, aki néha fogja magát, felkel, begyúr és megsüt egy kakaós csigát, még mielőtt a kislánya is felébredne. Amúgy is korán kelő lévén, neki ez egyáltalán nem okoz gondot. Én is korán kelő vagyok, de azért nem ennyire. Vannak viszont…..
Inspiration... Ne félj... :) 2014.07.31 13:12:46
Találtam egy kis cetlit ez állt rajta: "Ne félj az árnyaktól, csak azt jelentik, hogy valahol fény van a közelben."  Elég elgondolkodtató ez a kis üzenet. Nem kell félnünk attól, hogy valami rossz történik, hiszen minden rosszban van valami jó, és ha meglássuk a jót benne, akkor…..
Meg kell tanulnod, hogy el kell kezdened valahol mindent. Ha nem kezdesz bele valamibe, akkor sosem érheted el, azt amire vágytál. először ijesztő és nem tudod, hogy hogyan kezd el, de ha belevágsz könnyedén átsiklasz az akadályokon. Ne azt nézd, hogy mennyi problémád van, se azt,…..
Inspiration... Inspiráció... 2014.07.31 01:28:06
Ha van inspirációd és elég bátor vagy vágj bele és éld úgy az életed, ahogyan szeretnéd. Nem kell egy világhírű színésznek lenned, sem egy közismert írónak. Senki sem kezdte a csúcson. Kell egy alap amire építhetsz. Ha elkezdted már a céljaid megvalósítását (még ha csak…..