Regisztráció Blogot indítok
Adatok
troll ellenpólus

10 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kipróbáltam a Facebook legújabb szolgáltatását. Néhány hete tizenhárom színből álló skálával kecsegtet bennünket, és ha nem lépjük túl a felkínált karakterszámot, akkor az átlagosnál nagyobb betűkkel írhatjuk immár színes alapra az üzenetünket. A rózsaszíntől feketéig terjedő skálán végül is…..
Csak szimplán meg van fordítva? Hát, mellé. Ha teheted fordítsd fejjel lefelé a monitort, vagy csak picit döntsd meg oldalra a fejed! Gratulálok, te is a Thatcher-illúzió áldozata lettél. De mi a bánatos fene az a Thatcher-illúzió?  A Thatcher-illúzió az agyunknak azt a…..
troll ellenpólus 2014.11.04 14:25:41
@ggiza: Visszataszító és végtelenül alpári módon megszentségtelenítették az ország Miniszterelnökét. Jellemző, hogy az itt tobzódó, a vakgyűlölet által az őrületbe kergetett törpe balliberális minoritás még mindig nem érti, mi a baj azzal, amikor így viselkednek, és napi rendszerességgel lábbal tiporják a Hazánkat. De pont az ilyen esetekre találták ki honfitársaink a Szellemi Honvédelem intézményét - a jogtiprást jelenteni fogom a CÖF-nek.

Amíg az intézkedésre sor nem kerül, addig is, ballibsik, egyszerűen mondom, hogy ti is megértsétek: el a kezekkel Orbán Viktor Miniszterelnök Úrtól, el a kezekkel Magyarországtól!
“Nincsen szó a tankönyvpiac államosításáról” - nyilatkozta Hoffmann Rózsa még 2013 augusztusában a Hírtelevíziónak. Azt nem tudjuk van-e még olyan ember az országban, aki hisz még a közoktatásért felelős államtitkárnak, mindenesetre pár nappal ezelőtt bebizonyosodott,…..
troll ellenpólus 2013.12.18 23:43:19
@P.Freddy: Egyedül téged meg az internacionalista elvtársaidat háborítja fel, hogy egy nemzeti elkötelezettségű ember, egy becsületes magyar család dolgozik a magyar államnak. Pedig ki más dolgozna, ki más végezné el ezeket a feladatokat? Gondolom, ha a Strabag írná a jövő nemzedékének tankönyveit, eszedet vesztve tapsolnál, ahogy a fajtád mindig is tapsolt a külföldiek térnyerésének a magyarok kárára. De ezeknek az időknek vége, barátom. Ez az ország a magyaroké, ha nem tetszik, irány Moszkva!
Orbán Viktor már sokszor hivatkozott történelmi szerepére. Már előző kormányzását is ekként értékelte, akkori kormányzati propagandája is erre épült, ahogy korábban kiadott könyvének címéből is ez derült ki: "A történelem főutcáján". Személyes szerepének fontosságát…..
troll ellenpólus 2013.11.21 10:12:20
@felucca: "Mondd el nekem légyszíves, milyen tette alapján fog helyet kapni a történelemkönyvben. Csak egyetlenegy tettet mondj!"

A Nemzeti Együttműködés Rendszerének megteremtése. Az ország kiragadása a gyarmati sorból. A nép megmentése az adósrabszolgaságból. Az ezerszer megalázott nemzeti öntudat új életre keltése. A munkaalapú gazdaság megteremtése, leszámolás a spekulációalapú gazdasággal. A kizsákmányoló multik bevonása a közteherviselésbe. Sosem látott növekedési és foglalkoztatási fordulat, a magyar gazdaság példa nélküli fellendítése megszorítások és a szegények sanyargatása nélkül, a középosztály megerősítésével, a nemzeti vállalkozói réteg helyzetbe hozásával. Eredményes, kifogástalan védekezés az évszázad dunai árvizével és az évszázad magyarországi hóviharával szemben. Persze ezek az utóbbiak apróságok. De nem apróság a demográfiai fordulat. A kulturális virágzás. A színházkultúra nemzeti alapokra helyezése. A modern, hatékony, nemzeti oktatási rendszer megteremtése. A környezetvédelmi fordulat a bolsevik rombolás után. Mondjak még párat? Nem apróság a magyar nemzet újbóli egyesítése, nem apróság az Új Széchenyi Terv. De ha csak ezt az egyet köszönhetnénk neki, már akkor is helye lenne kései utódaink összes történelemkönyveiben: új Alkotmányt adott a magyarságnak!
Ami Izsákon történt néhány napja valódi tragédia, amely ismét rávilágít a félelemre és a nyers erőre épülő Orbán-rezsim tarthatatlanságára.Az ilyen fájdalmas esetekben az első dolog, amit meg kell tennie minden érző embernek, az a részvétnyilvánítás az áldozat…..
Előfordul, hogy kritikaként és elismerésként is olyan dolgokat emlegetnek az ember tevékenységének megítélésekor, amit nem csinált: Simor Andrást ellenfelei azzal vádolják, hogy nem ismerte fel idejében a válságot, valamint a devizahitelezés elburjánzása ellen sem tett időben.…..
troll ellenpólus 2013.03.10 10:57:25
@kennyking: A magyar nemzeti bank a magyar nemzeti érdek elárulójává, a nemzetközi fináncoligarchia legfőbb magyarországi hídfőállásává, az offshore-lovag Simor vezetése alatt a magyar nép gyarmatosításának legfőbb eszközévé vált az utóbbi években, gyakorlatilag az IMF és az EU ötödik hadoszlopaként a magyar gazdaság tönkretételét és az egyszerű magyar emberek kifosztását tekintette céljának.

Ennek most vége. De pusztán Matolcsy kinevezésétől még nem lehet csodákat várni ezen a téren. Ahhoz, hogy a nemzeti bank igazán újra magyar lehessen, a korábban domináns szélsőliberális szemlélet összes képviselőjét el kell távolítani az MNB-ből. Nem elég, hogy a népirtásban bűnrészes Karvalits és Király vagy akár az összes vezető eltakarodjanak onnan: az összes úgynevezett szakértőt is ki kell rúgni és hazaárulás vádjával bíróság elé kell állítani, akik ebben a gazemberségben eddig részt vettek.
Tisztelt Uraim! Mielőtt még az uniós bíróság a magyar devizahitelesek perében igen nagy valószínűséggel a bankok oldalára áll, felhívom szíves figyelmüket egy olyan köztes, ám igen drasztikus gazdaságpolitikai megoldásra, ami mindhárom félnek (devizahitelesek, bankok,…..
"A középiskolások véleményére összpontosítottam elsősorban (amikor megoldottam a fölsőoktatás problémáját, kiegészítés tőlem, Poldi), az egyetemistákat ugyanis nem érintik az átalakulások. Értem én, hogy mit mondanak, mit szeretnének, ezt majd a miniszter megfelelő szakmai…..
troll ellenpólus 2012.12.21 02:45:17
@jürgen baromartz: Ha kés volt nála, akkor eljárást kell ellene indítani, ez a törvény. Egyébként rendes ember nem mászkál felfegyverkezve tüntetésre. De persze értem én a gyurcsányista logikát, ha jobbos tüntetőről van szó, le kell tartóztatni akkor is, ha akár csak véletlenül van nála egy tojás, szélsőbalos forgalomakadályozó dzsemborikon zavargó tüntetőnél viszont akár csatabárd is lehet, az akkor is rendben van. Orbán Viktor a hibás, monnyonle. Így akartad mondani?
"Véres kardot hoztam, Őseink véres kardját, Sorsdöntő harcra kész a nép! Megvédjük szabadságunk,Gyurkának ellenállunk,Nem kell a sápadt istenség!Árpád szabad népe,Honfoglalóknak vére,Nem tűr meg Fekete zabolát!Álmunk valóra válik,Vagy elveszünk egy szálig,De inkább…..
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
troll ellenpólus 2012.12.07 18:10:57
@reggeli burek: Hát igen, elég érdekes "az internet mindent megőriz" címmel írni propagandacikket, aztán olyan képeket linkelni be, amelyek tényleg sehol nem találhatók meg máshol a neten, csak itt. A magyarázat amúgy egyszerű. Soha nem léteztek ilyen plakátok. A Vastagbőr soha nem riadt vissza a hamisítástól, az olvasóik java részét adó megrögzött bajnaista, gyurcsányista kommereknek pedig a Photoshop is tökéletesen megteszi, ha egy kis Orbán-bashingre nyílik lehetőség.
Orbán Viktor nem teketóriázott, egy hete kijelentette: „papírunk van arról, hogy a magyar gazdaság jó úton jár." Nos, nincs jó hírünk, mert leszámítva a költségvetési hiány teljesülését – ami szintén nehézkesen, rengeteg megszorítással jön össze – ezt egy adat…..
A KARD Már rólatok szól 2012.11.04 09:13:39
Volt egyszer egy párt. Fiatalok voltak, tele változtatni, a begyöpösödött, megújulni képtelen kommunista rendszert leváltani akarással. Sokszor nemcsak igazuk volt, de igen frappáns módon találták fején a szöget. Szerethetőek voltak, sőt, talán az egész palettán a leginkább azok (mondta akkor már…..
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
troll ellenpólus 2012.10.11 11:45:31
@dr kíváncsivagyok: Megmondta, hogy csak a választásokig hátralévő egy évet vállalja, mert pontosan tudta, hogy a nép részéről semmilyen támogatást nem élvező politikájával, az IMF szolgai kiszolgálásával és az ország tönkretételével a háta mögött a semminél is kevesebb esélye lenne választást nyerni. Bajnai olyan bukott miniszterelnök, aki ringbe sem mert szállni, elszaladt az ellenfele elől. Nemcsak alkalmatlan tehát, hanem gyáva is.
A múlt héten a Miniszterelnökség "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel "kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni…..
troll ellenpólus 2012.10.09 21:25:55
@zero: Mikor nem teljesítette Magyarország valamelyik fizetési kötelezettségét? Nézd meg még egyszer a Kormány közleményeit, mit kérünk az IMF-től: tiszteletet, bizalmat. Ami mindenkit megillet. Ugyanezt kérnénk tőled is, mert Magyarország semmivel sem szolgált rá erre a lealacsonyító gyanakvásra és évek óta tartó boszorkányüldözésre sem az IMF, sem a hozzád hasonló bolsevik provokátorok részéről.

Magyarország a világ egyik legjobb adósa és a nemzeti kormány gazdaságmentő intézkedéseinek köszönhetően Európa egyik legjobb költségvetési helyzetben lévő országa jelenleg. Ennek megfelelő bánásmódot és tiszteletet követelünk: csak annyit, ami az érdemeink alapján jár.

Erről szóltak volna a Kormány közleményei, de látom, az a gondolat, hogy Magyarország tiszteletet érdemel, teljes mértékben kiverte a biztosítékot a ballib körökben.
Ha a Parlament helyett a Coronitában látom ilyen állapotban az embert, akkor talán meg sem fogalmazódik bennem az a kérdés, hogy vajon milyen szer mellékhatása válthatta ki nála ezt a szintű kényszeres nyelv- és szájmozgást.  0.54 -től érdemes sasolni az elnök úr arcát és…..
Nyílegyenes Sámánia 2012.08.20 01:14:01
Nagy divatja van manapság a magyarsággal, magyar őshagyománnyal foglalkozó elméleteknek. A magyar nyelv által hordozott szellemiség,(mint ami a szavak által közvetít szellemi erőket ) is reflektor fénybe került. Aztán az ősmagyar-pogány vallással kapcsolatban is felvetődtek olyan állítások, hogy az…..