Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike T.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 160 világbajnoki cím 35 év alatt – ezt valóban érdemes megünnepelnie a KTM-nek. A legelső világbajnoki trófeát 1974-ben az orosz Gennagyij Mojszejev nyerte el a 250 cm3-es krossz kategóriában, és lerakta a 35 éves sikerszéria alapkövét. A legtöbbet csodált és…..
A Triumph a múlt szerelmeseinek kedveskedik: a Daytona 675-nek elkészítették az új, SE változatát. A fehér gyöngyházfényű idomok mellé kék vázat, lengőkart és segédvázat kapott, így a klasszikus gyári versenyszínek szerelmesei máris spórolhatnak. A mintegy ötvenezer…..
Nem csak az osztrák KTM, hanem a svájci Quantya is elektromos motorral próbálkozik. A Track elnevezésű off-road gépük után most itt van, ami már utcán is engedélyezett: a Strada supermoto leginkább városi használatra alkalmas. A német TÜV által bevizsgált alkatrészekből…..
Subba Képrejtvény 2007.02.13 16:50:00
Az alábbi képen szereplő fickó kis országunk egyik kedvelt zenésze. Ki ő? UPDATE: Azért ez picit lassan ment, Pataki Attis az...
A Gumiipar Leghibbantabb Termékfejlesztője megtisztelő címéért küzdő Kumho gumigyár új varázsfegyvert vetett be. Pár éve ők jöttek ki a kimondottan driftre fejlesztett színes füstöt okádó gumikkal, de a drift a tulok férfiak sportja. Márpedig a családi erszények…..
Mike T. 2007.02.09 22:11:59
Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra (gyorsabbak az olvasók mint a feedreader :), hogy tegnap óta a Fon, vagyis az oszd-meg-a-wifid-és-használd-másokét-ingyen közösség tagjai most három ismerősüknek küldhetnek meghívót. A meghívottak pedig ajándékba (vagyis tök ingyen)…..
Webisztán Flame mekka 2006.11.21 14:43:00
Ahol kommentezni lehet, ott flame-elni is lehet. A flame-eket gyakran haszontalan, sőt, káros tartalomnak tartják. Na de miért ne gyűjtenénk címkefelhőbe a leggyakoribb flame-szövegeket. Ez önmagában is... Vicces? Ha van kedvetek, összegyűjthetnénk a leggyakoribb flame-eket. Például,…..
Mindenki emlékszik az öt évvel ezelőtti eseményekre, utóhatásukra, a sokkra, ami a támadást követte, de milyen hatással voltak az események arra a médiumra, ami oly nagymértékben meghatározza mindennapjainkat és még inkább az amerikaiak mindennapjait? Az persze nyilvánvaló,…..