Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G. Áron

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találkoztatok már olyan magyar polgárőr egyesülettel, melyhez ukrán oldalon kell jelentkezni? Úgy tűnik, Újbudán még ilyen is van: „Ha szeretnél kicsit javítani a kerületed közbiztonságán és ezt önkéntes alapon vállalod egy jó csapattal, akkor várunk téged. Nem rég alakult Polgárőr egyesületünkbe…..
Úgy tűnik, másfajta befektetés is létezik a lakóparkunkban, mint a hagyományos lakáskiadás: Búvóhely Budán. "Budapesten, a XI. kerületben a Kondorosi úton igényes, hangulatos, új építésű, másfél szobás, kertkapcsolatos lakás kiadó pároknak rövid távra, akár órákra.- ha szerelmi fészket keresel...-…..
Rosszul indult a Kondorosi út 8/B élete. Azaz, lényegében el se indult. A beruházó által üzemeltetésre megbízott SZ&S Group Kft. ugyanis teljesen feleslegesen hirdetett 2016. május 15-én közgyűlést, mivel a társasház Alapító Okiratának bejegyzése ezidáig nem történt meg. Már az egész…..
Internetmegosztás otthon, egyszerűen A laptop és más mobil eszközök előnyeit akkor tudjuk maradéktalanul kihasználni, ha vezeték nélküli hálózatot, WiFi-t létesítünk otthonunkban. A WiFi hozzáférés egyik, de nem egyetlen előnye, hogy csatlakozhatunk a mobil kütyükkel az internethez. A Wifi router…..
G. Áron 2017.06.05 18:45:48
@Never: PRcikkíró. Azért ez mindent elárul.
Szép csöndben felszámolták az egyórás ingyenes parkolást az Allee bevásárlóközpontban. Nemrégiben még hatvan percre be lehetett állni, korábban pedig két órára is. Az új rendszerben hétfőtől csütörtökig 19-22 óráig ingyenes a parkolás. A vasárnapi mentesség maradt. További lehetőség, ha valaki 25…..
G. Áron 2016.02.10 16:24:21
@Dikusz: Az Allee az elmúlt években nagyon befutott, hihetetlenül nagy a forgalma. Ehhez képest pedig alulméretezett a parkolója. Ezt még tetézi, hogy az egyik szint egyik felét lezárták bérleteseknek.
A 11. születésnapját ünneplő Savoya Park nyitva tartott vasárnap. A bevásárlóközpont zsúfolásig volt emberekkel, az Auchanban konkrétan nem lehetett bevásárlókocsihoz és bevásárlókosárhoz jutni. A fizetésnél csak azért nem volt tömegnyomor, mert szinte az összes pénztár…..
G. Áron 2015.09.07 17:03:06
@lavór: Ennyi hozzászólás után sem jut el az agyadig, hogy bevásárolni nem szórakozásból mennek az emberek?
G. Áron 2015.09.07 23:38:06
@stevy: Csak azt ne mondd, hogy Orbán Viktor taktikázik, azért engedte, hogy a KDNP-t elvigye a népharag.
Az előző napi posztomban még csak utaltam arra, hogy egyesek az M7-esen autópályán a Balaton felé az araszolást milyen szabálytalan és balesetveszélyes módon próbálták megúszni.  Akkor íme a felvétel.   Valaki amúgy hallott már olyanról, hogy a leállósáv illegális…..
G. Áron 2015.06.15 10:53:07
@aegithalos: Ecserin vetted a jogsidat, hogy nem ismered a párhuzamos közlekedés szabályait?
Nézzük meg, a népnyúzó kormányunk "szabad vasárnap" projektje milyen változásokat hozott Újbudán! A Savoya Parkban az Auchan a vasárnapi kiesés miatt a hét többi napján hosszabb időtartamban tart nyitva, hétfőtől szombatig 6 órától 22 óráig. Az Allee üzletei hétfőtől…..
G. Áron 2015.03.23 09:29:33
@halaloszto: Nagyon el vagy tévedve. Ez egy termelői piac, ahol az árusok helypénzért lehetnek. Senkit sem köteleznek a vasárnapi árusítás, ez egy plusz lehetőség nekik, és hidd el, élni fognak vele.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sem adott választ arra a kérdésre, hogyan is kell értelmezni a Fogócska utcai parkolóban kihelyezett táblát a mozgáskorlátozott személyt szállító járművekre vonatkozóan. Az egyirányú utca elején a merőleges parkoló végén található…..
G. Áron 2015.01.25 12:21:12
@StanLee: Annyira magyaros, hogy még a hatóság is tudja, nem jó, mégis büntetnek, ahelyett, hogy intézkednének a helyes táblázásról.
A Nemzeti Útdíjfizetési Szoltáltató Zrt. közzétette, hogy 2015. január 1-jével hogyan bővül a fizetős utak száma. A mindenféle szakmai és társadalmi egyeztetés nélküli, dilettáns, elmebeteg kormánydöntésnek a XI. kerület is vesztese. A térkép szerint az M1-M7 közös…..
Vendégszerzőnk Mr. Location újabb posztja.   A fővárosi közlekedési eszközök közül a villamosokat használták és használják legtöbbször különböző játékfilmekben. Ez talán nem is véletlen, hiszen Budapest utcáin már régóta meghatározó látvány a sárga tuják…..
G. Áron 2014.11.03 19:02:06
@gigabursch: Nekem is ez jutott eszembe. Íme: www.youtube.com/watch?v=oIiVh8rNJno
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
G. Áron 2014.01.02 15:13:39
@eszbé: Erősen félreérted a Facebook szabályzatát. Ne lophatsz ki adatokat belőle, mert ehhez sem a Facebook, sem a felhasználó nem adta az engedélyét. Csak a Facebook rendszerével, szolgáltatásaival helyezheted ki a tartalmat külső oldalra. Ennek oka józan paraszti ésszel is látható, egyfelől a Facebooknak nem üzlet, ha lopnak tőle, másfelől a felhasználó a hozzászólás nyilvánossági körét utólag is változtathatja, akár törölheti is. De egy humort nem értő libsinek ezt felesleges magyarázni, mert nem érti meg.
G. Áron 2014.01.02 15:40:46
@Vombatus Ursinus: Majd a libsi hátsód tágítása közben a Csillagban gondolkodhatsz ezen.
NapiApp Samsung bemutatón jártunk 2013.09.05 12:00:00
Tegnap este Berlinben az IFA 2013 keretein belül tartotta meg a Samsung az Unpacked 2013 episode 2-t. Ezt a Samsung jóvoltából mi a Cinema City Arena VIP termében követhettük nyomon. Őszintén megmondom nem nagy várakozásokkal indultam utamra, de kellemesen csalódtam az új…..
Az okostelefonok elterjedésével és a Facebook adta lehetőséggel megadatik, hogy pillanatok alatt, még a helyszínről egy magánszemély akár több ezer ember részére tegyen elérhetővé egy fényképfelvételt. Ők nem fotóriporterek, többnyire nincsenek tisztában a fotók…..
Esélytelen bármit is elintézni a Bocskai úti okmányirodában. Már kora délelőtt az ajtóig áll a sor, olyan szintű a tömeg, hogy a sorszámért is várni kell, nem is keveset. Az okmányiroda egyik munkatársának elmondása szerint már hónapok óta ilyen állapotok uralkodnak, és…..
Különös eset miatt kellett intézkedniük a rendőröknek a Fehérvári úton. Április 15-én, éjfél után figyeltek fel a helyi polgárőrök arra, hogy valami furcsaság suhan a Fehérvári úton a síneken. Közelebb érve kiderült, két egyetemista egy házilag barkácsolt hajtányon…..
G. Áron 2013.04.23 09:59:10
Meglepődve olvastam az MNO Kábeltolvajok ellen fognak össze cégek című cikkét. Az utóbbi években több mint félmilliárdos kárt okoztak a BKV-nak a kábeltolvajok. De majd most sűrítik a kémjáratokat, megfestik a kábeleket, meg a rendőrséggel közösen tartanak vagyonvédelmi…..
G. Áron 2012.08.11 09:44:18
@m.o.p.: Nagyon nagy butaságot mondtál a katonasággal kapcsolatban. Vagy katonai diktatúrában nevelkedtél.
G. Áron 2012.08.11 09:58:01
@m.o.p.: Tanulmányozd egy kicsit az Alaptörvényt. Amúgy elmebeteg ötletnek tartom, hogy katonákkal oldjuk meg a rendőrség feladatát. A honvédségnek nem ez a rendeltetése.
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
A közös képviselet május 30. 17:30-ra írta ki az éves közgyűlést a 4-5. ütem tekintetében. A helyszín a Hotel Ventura, amely azért is érdekes, mert a február 22-i rendkívüli közgyűlésen a lakók felvetették, ne horribilis összegért béreljünk termet, hanem a teremgarázsban…..
Ha valaki éppen Samsung Galaxy Note vásárlásán töri a fejét, akkor nagy szerencséje van, épp most bukkantunk egy remek videóra, ahol egy cseppnyi elfogultságtól fűtve ugyan, de meglehetősen agresszíven ecsetelik a készülék előnyeit. Ahogy az elemzést végző focihuligánnak…..
A 10/B-ben sajátos módon védekeznek a folyosón a csúszás ellen. A lépcsőházba apró köveket szórtak ki, amely egyfelől megakadályozza a takarítást, másfelől tönkreteszi a járólapokat. A kövek ugyanis rendkívül módon karistolnak, de még a liftajtó vezetősínjébe is…..
Szabálysértési, de akár büntetőeljárás is indulhat a Kondorosi lakópark lomtalanítása miatt. Ahogy korábbi posztomban is jeleztem, a lépcsőházakba kikerült térkép alapján a lomokat október 13-án a Fehérvári út túloldalán, sínek és a panelház közé kellett vinni. Ennek a…..
G. Áron 2011.10.22 10:10:26
Változatlanul nem képes a Magyar Posta célba juttatni a küldeményeket a Kondorosi lakóparkban. A pontos címzés ellenére nem bírnak megküzdeni a 10/A A és B lépcsőház, a 10/B A és B lépcsőház különbségével. Hiába a lakók sorozatos panasza, csupán az ámítás a válasz,…..
Egy igen kényes problémával folytatnám: parkolás. A 2,5 milliós garázsbeállót nem mindenki engedheti meg magának, felszíni parkoló pedig csak az egyes ütemhez lett kialakítva, de egykoron azt se mérték fillérekért. Sokan így az utcára kényszerülnek. A Kondorosi út lakópark…..