Regisztráció Blogot indítok
Adatok
választokmásikat

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X138 2011.05.04 15:00:00
Bevallom, hogy sírok e sorok írása közben. A nyűszítek talán jobb szó. Kínomban. Még alkudozni is próbáltam, hátha erre a pár napra kényszerszabadságra mehetek. A műsor alatt többször felálltam, kimentem a szobából, a kezembe temettem az arcom, egyszer befogtam a fülem is.…..
Azt ugye tudjuk, hogy leghamarabb nyáron mutatják meg a fejlesztőknek az iOS 5-öt, sok esély nincs tehát arra, hogy aznap megjelenne az iPhone 5 is, vagy ha mégis, inkább még az iOS 4-gyel. Az meg olyan béna lenne.Benne van tehát a levegőben a késés, akárhova szagolok, azt érzem,…..
Munkahelyi (T)error Kussolj kurva! 2011.03.24 11:46:00
A segítségeteket szeretném kérni!   2 évig dolgoztam az egyik legnagyobb bevásárló központban egy ékszerpultban. Szerettem a munkámat, nem is volt semmi baj mindaddig, míg a külföldi tulaj egyre gyakrabban látogatott el hozzánk. (Régebben maximum fél évente egyszer jelent…..
Kedves Szerkesztők, kedves Olvasók!   25 éves lány vagyok, érettségi óta dolgozom. Főként call centeres munkakörökben tevékenykedtem idáig, voltam piackutató, ültem ügyfélszolgálatokon, de a legtöbb időt telesales-szel, azaz telefonos értékesítéssel töltöttem. A…..
A kérdés főleg a rendszerváltás óta érdekes: azelőtt a kutya sem látogatott nyugatról keletre, aki mégis, az a Balaton felé vette az irányt, aztán leomlott a vasfüggöny, a német, brit, olasz turisták nem féltek többé attól, hogy a határra érve szovjet katonák kutatják majd…..
Méghozzá széleskörűen!Kérem, aki nem bírja a párt kritikáját, az ne a tovább-ra, hanem ide kattintson.Tehát. Egy plakát Karcagról:Alatta néhány sor:Néhány nap múlva beszámoló az eseményről: Nos, egyvalami nem stimmel csak. A helyi jobbikosok nem ismerik kellően a saját…..
Pályáztam egy autós szervezet műszaki osztályvezető helyettesi pozíciójára. Tartott az első és egyetlen elbeszélgetés, mikor is egy hölgy kinyitotta az irodaajtót - engem nem látott - és megkérdezte a felvételiztető húszon egy-két éves "kiválasztási szakértőt",…..
választokmásikat 2011.02.23 01:54:04
@az igazi Sipi: Már figyellek egy ideje. Nem pontosan a mostani beszólásaid miatt, de már a Pályakezdőként haljak éhen" postánál is kiverted nálam a biztosítékot. Most megint látom a nicked, és le kell írnom, hogy nem biztos, hogy feltétlenül a te kétbites gondolkodásod szerint történnek a dolgok, és az az egyetlen igazság. És te vagy persze a legkirályabb, neked minden sikerül. Annak ellenére rengeteg időt azzal töltesz, hogy itt belerúgsz még a leginkább kétségbeesetebb emberekbe, ahelyett, hogy valami értelmesebbet csinálnál. Hihetetlen frusztráció halmozódhatott fel benned az elsőrangú informatikus pályafutásod során, nem irigyellek..

Szerinted mindig a munkanélküli hibás, megérdemli hogy éhen haljon, rossz a hozzáállása, és sajnáltatja magát. Szerinted olyan nincs, hogy:

- Egyszerűen nem tartották el a szülei, és nem volt lehetősége tanulni. Most sincs, mert reggel 6-ra megy, és miután hazaér este 7-8-ra már talán nincs ereje továbbképezni magát. Mert a szemét szeretne aludni, esetleg a családjával lenni, esetleg enni-inni, elvégezni ügyes-bajos dolgait. Esetleg nem is keres annyit, hogy különböző tanfolyamokat, tandíjat fizessen, sőt, talán netre sem telik.
- Nem létezik egyáltalán Magyarországon, hogy protekcióval vesznek fel embereket.
- Nem léteznek szemét, rosszindulatú főnökök, és emberek, senki sem tesz keresztbe senkinek, senki sem túr ki senkit, senki se márt be senkit.
- Nem léteznek olyan emberek, akiknek bár megvan a lehetőségük a tanulásra, egyszerűen nincs agyuk a matekhoz, a fizikához, ahhoz, hogy valami piacképesebb tudást szerezzenek.
- Olyan se létezik, hogy valakinek esetleg megvan a pénze, ideje is a tanulásra, de olyan szörnyű dolgok történtek vele, hogy ez az utolsó, ami eszébe jut, felkelni is alig tud.
- Olyan se létezik, hogy valaki tényleg mindenhez ért, de egyszerűen nem szimpatikus a HR-esnek. A 23 éves HR-esek pont arról híresek, hogy csakis szakmai tudás alapján döntenek.
- Senki sem lakik vidéken szerinted, és szerinted aki ott lakik, mindenkinek megvan a pénze, és lehetősége, hogy elköltözzön, kifizessen 2 havi kauciót, és ki tudja hány havi lakbért, és rezsit, míg talál munkát.
- Nem létezik olyan, hogy egy állásra pl. 200-an, vagy akár 1000 felett jelentkeznek. Vagy vegyük azt, hátha úgy megérted, hogy van x betöltendő állás egy városban, de x*10-en szeretnének dolgozni. Nem, ez tényleg nem jellemző, amikor egyes felmérések szerint 1,5 millió munkanélküli van.
- Magyarországon egyáltalán nem jellemző hogy 40 év felett, lehetsz bármilyen jó, sehova sem vesznek fel. És semmilyen más diszkrimináció sincs.
- Nem létezik, hogy egyszerűen, már nagyon extrém példa, valaki buta, ronda, és semmihez sem ért. Ők haljanak éhen, ez az evolúció?
- Vagy ezek tetszőleges kombinációja, rengeteg ember van ilyen helyzetben. Meg még 1000 más dolog, amit nem írtam le.

Ha szerinted ezek nem léteznek, mindenki saját maga a hibás, a külső hátráltató erőket mindenkinek le kéne győznie, és ez pofonegyszerű, nagyon komoly gond van veled, és egyáltalán nem érted, hogy működnek a dolgok az életben, hogy viselkednek az emberek, milyen dolgok játszódnak le bennük, és milyen élethelyzetekbe kerülhetnek. Esetleg burokban élsz, nincsenek barátaid, ismerőseid, soha nem olvastál egy könyvet, újságot, nem beszélgettél emberekkel, nem tetted ki a lábad a lakásból.