Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MolnárCsaba

40 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Büszke vagyok rá, hogy casual geek vagyok (bár lehet, hogy ez a kifejezés a mostani bejegyzésig nem is létezett), aki imádja a fogyasztói IT dolgokat, de különösebben nem hagy ki a szívverésem, ha meghallom, hogy idén hány nanométerrel sikerült csökkenteni az Intel procik…..
Nívó Budapest máris nyert! 2014.09.29 20:29:32
Abban a kellemes helyzetben vannak a Budapestiek nem egészen két héttel az önkormányzati választások előtt, hogy két jó jelölt közül választhatnak maguknak főpolgármestert. Elmondható, hogy akármelyikük nyeri is a választást, jó, hozzáértő és tapasztalt szakember fogja…..
MolnárCsaba 2014.09.30 12:29:45
"Bokros Lajos komolyan vehető jelölt."
ühüm. szerintem nem,
www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0
Ez a muksó arra volt jó hogy szemrebbenés nélkül megcsinálja azt amit mondanak neki. Egyszer sikerült neki és most arra büszke.
Én kérek elnézést de aki őt baloldali politikusnak nevezi az nem ismeri a baloldaliság definícióját.
http://hetivalasz.hu/kultura/az-ordog-egyre-csinosabb-37732/Magvas gondolatok egy kiváló színésztől...
Már napok óta csak Beethovenre gondolok.   ..
A lázadás az egyetlen ami életben tart.-Láttam egy ruhabolt kirakatában. Utána néztem és ezt Marianne Faithfull mondta egy számában. Ő volt az első, aki filmvásznon kimondta a fuck (baszás) szót, az I'll Never Forget What's 'is Name filmben. Más idézetek tőle: "I took drugs…..
Emberi dolog-e örülni egy másik ember halálának?Amerikában az emberek az utcára mennek és boldogan kiáltják: meghalt Osama Bin Laden!Nem vagyok hajlandó figyelmen kívül hagyni egy ember életét, bármit is tett, az élet volt. És az élet mint olyan szent hiszen ezalatt…..
Készült egy felmérés, amelyben húsz szót olvastak fel a résztvevő egyéneknek. Ezután 40 szóból ki kellett választaniuk, mely szavakat hallották.A 40 szóból tíz egyezett, 20 nagyon hasonlított a jelentésben, és 10 teljesen véletlenszerűen bekerült szó volt. A kísérlet…..
"Amit igazán szeretek egy másik emberben az az önirónia." ..
(Az elmúlt pár napban volt időm bepótolni a lemaradásokat és nekiestem olvasni.) A Filatori-gátnál találkoztam egy ördöggel. Hitvány, ötödosztályú ördög lehetett, ez kitetszett abból, hogy szabadságát Óbudának ebben a nem éppen előkelő fertályában töltötte,…..
Találtam egy jót Czakó Gábortól. Részlet a Belső kilátó című esszéjéből (1995-ös):Én mégis inkább a diszkót javaslom kilátópontul. Ez a tőzsdével ellentétben mindenki szá­mára nyitott hely, tehát ide valamennyien beléphetünk, vagyis éppoly de­mokratikus, mint…..
Néha szeretem a "modern" "zenét"  ..
Mi az ünnep? Amikor az anyagi világ sűrű szövevénye megnyílik, s átragyog rajta a másvilág fénye, mint felhők közül a Nap. Gondoljunk a hajnalra. Még ködös szürkületben pihen a táj, a fák mozdulatlanok, a harmatos fű borzong, ember-állat nem mutatkozik, kihaltnak látszik az…..
MolnárCsaba 2011.04.18 10:59:55
Töröltem magam a facebookról. Az ötlet spontán jött. Majdnem egy évet voltam fenn rajta és az utolsó hetekben állandóan meg volt nyitva a háttérben. Nagyon sokat tanulok a számítógépnél. Nem engedhetem meg azt, hogy valami egyfolytában elvegye a figyelmem. Pótcselekvés.Azt…..
Bánóc (Banovce) mellett egy szlovák faluban történt, hogy Gyümölcsoltó Boldogasszony napján, tehát a nagyböjt kellős közepén este egy házban zeneszó mellett vígan táncolt a falubeli fiatalság. Egyszer csak, amint javában táncoltak, megjelent a szobában egy fehér asszony,…..
Sokat gondolkoztam rajta, hogy miért tűnik úgy, hogy a legsikeresebb ember a szemben a nagyapám.Nagyapám először árvaházban majd nevelőszülőknél nevelkedett. Miután elvégezte a nyolc általánost részt vett az akkor a szovjet tankok által szétbombázott Pest újjáépítésében.…..
Szent elgondolás: volt egy Jézus, Ki Krisztus volt és lehetett És szerette az embereket. Ő mondta: fegyvert a fegyverrel Győzni s legyőzni nem szabad: Jézus volt, Krisztus: legigazabb. Az emberek úgy elrosszultak (Hiszen nem voltak soha jók): Most Krisztus-hitünket csufolók. Pedig ma…..
Itt egy elég jó összefoglalása a 15.-i megemlékezéseken elhangzott beszédekről.A kérdés hogy miért kell belekeverni a politikát? Hát mert a politikusok beszélnek. Nincsen ezzel semmi baj. Mégis mit lehet várni a politikusoktól? Tessék elgondolkodni arról, hogy hogyan is emlékezek…..
 Ki minek gondol az vagyok annakMért gondolsz különc rokontalannaJelet látsz gyűlni a homlokomraTe vagy magad ki e jelet vonjaS vigyázz hogy fényben vagy árnyban játszikMert fénye árnya reád sugárzikÍtélsz rólam mint bölcsről, bodorrólRajtam látsz törvényt saját…..
"Tegyük fel, hogy két nép egymással háborúba keveredik. Nem ritkaság, a történet hoz fel rá néhány példát. A bolondok egymásnak rohannak és ezerszámra halomra gyilkolják egymást. Amivel azt érik el, hogy a másik mindig dühösebb, és ha le is…..
Itt egy jó kis cikk olvassátok és okuljatok a nemzeti ünnepünkről...
Bevezetőnek álljon itt Bogár László elemzése a Széll Kálmán tervrőlhttp://www.magyarhirlap.hu/velemeny/szellel_szembe_nem_lehet.htmlA kérdés ezután jogos: Mi is az a demokrácia? A nép uralma. Két nagyon fontos szó : nép és uralom. Hamvas Béla szerint a nép az égi közösség…..
Czakó Gábor írása, A helyzet, a helyzet remekül összefoglalja hogy mit is gondolok a világról amúgy. http://www.hitelfolyoirat.hu/dl/pdf/20110302-02144.pdf..
Éppen hét szeretőm van. Csontos vállú, kicsit lófejű, házsártos az első. Bármit csinálok, nem jó neki, dolgozni zavar, és fenyegetőzik, hogy majd meglátom, nem lesz belőlem semmi. A második picike, kerek, sok gyereket akar, és ha csak teheti, mosolyog. Nagyon szépen énekel -…..