Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fospunpa Bizottság

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, ma reggel, a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát olvasva rendült meg végleg bármiféle hitem és bizalmam a magyar rendőrségben. Ugye mindenki emlékszik a magyar internetes kereskedelem az átvertek számát tekintve legnagyobb csalására? (Itt olvasható mind a tizenegy…..
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
Elwood, a parányi Jack Russell terrier lehet a világ legkisebb kutyája, ha valóban mindössze 9 centi magas, és 15 centi hosszú, ahogy gazdája állítja. Ha a Guinness hitelesítené ezeket az adatokat, Elwood megtörhetné a csivavák és a yorkie-k egyeduralmát ezen a téren. Addig is…..
Fospunpa Bizottság 2010.02.05 13:41:24
Javában zajlik az átigazolási szezon. Készülnek a választási listák, áll össze a csapat minden szerveződésnél. Innen úgy látszik, mintha piacon lennénk. Húspiacon, ahol minden eladó. A politikai túlélésért eladó az arc, a személy, az elv. Gyakorlatilag áru minden…..
Munkahelyi (T)error "SS" Kft 2009.11.26 06:00:00
Én nem hinném el. Persze mindez velem/velünk történt. Európában, 2008-ban. És történik a mai napíg a többiekkel. Családi vállalkozás, gyártósor, növekvő termelés. Először csoportvezető voltam, de egy idő után látva, hogy mi történik lemondtam erről a megtisztelő…..
A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium indította el több civil szervezettel és a gyámhivatalokkal összefogva. Verő Irén gyermekvédelmi szakember, a program kordinátora a kezdeményezést bemutató sajtótájékoztatón elmondta: „Tűrhetetlen, hogy egyesek kert…..
Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG…..
Fospunpa Bizottság 2009.11.12 14:44:01
@az igazi Sipi:

tudtommal több ilyesfajta joggal bírnak, mint a nem-cigányok.

természetesen választhasson iskolát, de akkor az én gyerekem is. kapjon segélyt, de akkor én is. mindenki.
középiskolába járni, szakmát szerezni mindenkinek ma is ugyanolyan joga van. a felvételnél, vizsgánál a teljesítményt mérik.

ha tudsz olyanról, ahol nem azt, kérlek mutass egy forrást. esetleg mutass egy intézményben egy írásbeli vizsgát, ahol fel kell tüntetni, hogy a vizsgázó cigány, és ez alapján rostálnak, nem a tudás alapján.

a pozitív diszkrimináció MIÉRT NEM rasszizmus?
Fospunpa Bizottság 2009.11.12 15:24:38
@az igazi Sipi:

"a rasszizmus definicioja pedig ugy fest, hogy egy csoport _negativ_ megkulonboztetese szarmazasi es/vagy kulturalis alapon"

akkor definíció szerint _hátrányosan_ vagyok megkülönböztetve, ha nem tartozom abba a csoportba, amelyik pozitív diszkriminációban részesül.
származásom és/vagy kulturális alapon _negatív_ megkülönböztetés van velem szemben.
tehát ez rasszizmus.

gondolom, most jön a lehülyézés, ilyenkor az a következő érv.
(esetleg a helyesírásom.)
(vagy a nicknevem.)
(vagy a mély kuss.)
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
Nem egy lakótelep van Budapesten, ahol messze nincs annyi parkolóhely, ahány autó. Az meg pláne bosszantó, ha teherautók foglalják el a parkolót, aztán a szerencsétlen autóst még meg is bírságolják, mert ott parkolt, ahol nem szabályos. Ferenccel mindez együtt esett meg, a…..
w Mobilpapok dáridója 2007.09.06 06:00:00
Testvéreim, magyar hitűek! Megnyomorított életünk minden keserves napján szembesülünk azzal, hogy a csalással, hazugsággal hatalomra került kormány nyíltan háborút visel a magyar vidék, a magyar falu ellen. Tudják, hogy a magyarság megtartó ereje nem a döglesztő levegőjű,…..
"A legkisebb is számít"- ahogy a töppedtfarok komplexusban szenvedők is gyakran mondogatják. Állítólag. Én egy ismerősömtől hallottam. Tényleg. De most következzen valami egészen más. Mégpedig a nagysikerű, Tékozló Homár által felkarolt Teszkó Tikok második kötete,…..
Most mindenki ezzel játszik az Index szerkesztőségében, a Homár meg nem az a titkolódzó fajta, úgyhogy tessék, hagyják abba a munkát, és töltsenek egy önfeledt negyedórát azzal hogy beírják barátaik, ellenségeik + híres emberek nevét. Például Gyurcsány Ferencét. Jó…..
Fospunpa Bizottság 2007.09.06 13:12:18
A Homár igazából nem lepődik meg a Marci által dokumentált jelenségen, hiszen tavalyi tripje után megfogadta, hogy soha többet nem fizet egy fillért sem a horvát nemzetgazdaságnak, legyen az egy eperfagyi vagy autópályadíj átutazásnál. Múlt héten tapasztaltuk, hogy a horvát…..
László felfedezett egy igazán könnyű joghurtot, gyakorlatilag egyetlen kalóriát sem tartalmaz, ha a dobozát nem próbálják meg elfogyasztani. Mielőtt megkérdezik, mérnem vette észre: mert négyes csomagban volt. Igazából nem panaszkodni szeretnék, csak egy fontos dologra felhívni a…..
Fospunpa Bizottság 2007.09.04 11:32:59
Fospunpa Bizottság 2007.09.04 11:54:31
Editnél pénteken telt be a pohár, ezért két történetet is küldött, amiből mi most csak az elsőt sütjük el, amelyikben kimenekítette gyermekét egy lovastáborból: A fiamat kellett "kimenteni" egy csömöri lovastáborból, ahol heti 25000 Ft-ért a gyerekek napi négy…..
A Homár már tudja, hogy semmit nem jelent, ha teljesen más névre jön egy felszólítás. Ha a cím egyezik (márpedig azt riktábban bénázza el a posta), akkor ott végre fognak hajtani valamit. Babajaga pont emiatt aggódik, ő ugyanis az Intrumtól kapott egy kedves levelet, pedig nem ő a…..