Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mlnrtms

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Motorozni halálos 2013.07.10 06:53:13
A motor számtalan szempontból biztonságosabb, mint az autó, de ezt anyánk sosem hinné el nekünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
mlnrtms 2013.05.02 12:25:15
Már a májusi ízelítőből sejteni lehetett a Google új kommunikációs platformja nem csupán egy újabb platform. Annál sokkal magasabbra tör. Meg akarja változtatni a hozzáállásunkat az online kommunikációhoz. Persze a Google Wave nem abban az értelemben újdonság, hogy sok új…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Már csak egy social feed kell bele, és kész is a Facebook rivális. (Webisztán, 2009. 01. 20.) Új funkcióval bővült az elmúlt napokban a Friend Connect. A "social bar" segítségével a blogokon láthatóvá válik az adott közösség aktivitása. A Facebook "news…..
Vajon mivel lehet rávenni arra valakit, hogy odaadja egy idegennek jelszavát, jelszavait? Egy nemrégiben készített felmérés szerint a nők majdnem fele egyetlen tábla csokoládéért odaadja a kulcsokat. A pasiknak csak 10 százaléka. Persze nyilván mások lettek volna az arányok, ha nem…..
MlnrTms Havazás április elején. 2008.04.09 04:45:00
Pár napja, konkrétan április 6.-án mikor elindultam munkába megdöbbentem mivel mindent kb 5 cm hó lepett be. Előző nap még épp azt fontolgattam, hogy nem kéne már kabát se, mivel gyönyörűen ragyogott a nap. Jöjjön is pár kép a havas Swindonról:     (Szerk: A…..
MlnrTms Első bejegyzés 2008.04.09 04:28:26
Na végre ezt is megértem.Nagy nehezen rá tudtam magam szánni, hogy időt szakítsak blogolni.A továbbiakban szeretném a blog kinézetét amennyire lehet, feljavítani, és ha sikerül egy saját motort alátenni, "felé" pedíg egy normális domaint.Erről egyenlőre…..
A címben már össze is foglaltam a Contour lényegét: a négyzethálós pálya elemeit púposra görbítve kell egy golyót terelgetni a célig. Az ötlet nagyszerűségét nem kétlem, de marhára nincs érzékem a játékhoz - abban bízom, hogy a t. munkakerülő közösség nem akad el a…..
mlnrtms 2008.03.19 11:56:31
Kezdjük mindjárt azzal, hogy az alapcsomagból a "What I'm Listening To" kézenfekvő applikáció, hiszen a Last.fm-ben is az az egyik legjobb, hogy ismerőseimmel meg tudom osztani azokat a zenéket, amiket hallgatok. Ez a Facebook-alkalmazás is a Last.fm Audioscrobbler nevű cuccát…..
Ebben a pillanatban kaptam az exkluzív hírt, hogy a Google bejelenti, létrehozták az Androidot, ami az első, kifejezetten mobilkészülékekre tervezett nyílt platform. A kezdeményezéshez csatlakozott a T-Mobile, HTC, Qualcomm és a Motorola is. A Google Phone tehát nem egy…..
A legújabb Half-Life folytatáshoz a fejlesztők készítettek egy remek logikai játékot Portal néven, és nem kellett sokat várni, hogy a flash verzió is megjelenjen. Főhősünknek egy laboratórium szobáin kell keresztülverekednie magát, egyetlen fegyvere egy puska, amivel két kaput…..