Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nevland

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Bloglátogatók! Köszönöm az eddigi érdeklődést és hozzászólásokat. Ahogy ígértem, májusig még folyamatosan teszek fel képeket, hiszen akkor jár le a "garantált" 1 év. Sokáig agyaltam azon, hogy felvállaljam-e az arcom, de annyira egyszerű az e-mail címem és…..
Sziasztok! Újra itt vagyok.Eltelt 11 hónap a műtét óta és a hajam már jól besűrűsödött. Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi állapottal.- az orvosok szerint 12 hónap után tekinthető véglegesnek az állapot. Még egy kicsit most is egy csodának érzem,mert ha nézem a műtét előtti képeket akkor…..
Subba Félrelépés 2011.09.20 15:00:00
Melyik -amúgy top virgácsokkal rendelkező- celebünk bokája festett így nemrég egy kellemetlen baleset után?..
Nevland 2011.09.21 13:30:35
Nevland 2011.09.21 13:31:37
Freud vinnyogva röhögne a kanapé oldalát rugdosva kínjában. Ismételjük el ötször gyorsan hogy szexbotrány, szexbotrány, szexbotrány, utána gyorsan vágjuk rá, hogy Dominque Strauss-Kahn.Ha Dominique helyett dominát mondunk, akkor pont arra gondolunk, amire György-Horváth Zsuzsa.…..
Nevland 2011.09.20 20:07:36
Pénteken este feszült egymásnak a két piacvezető kertévé idei nagy durranásnak szánt reality-je, az Összeesküvők és a Való Világ 5. Az RTL Klub ráadásul helyzeti előnnyel indult, hiszen az Alekosz fémjelezte előző évad sikerét meglovagolva már múlt hétfő óta ment a…..
Subba FAIL: Mérethibás didik 2011.08.25 10:49:00
Ez az Éden/Aranypart Szandra hiába ostobább egy felhúzható kisautónál, mégis mindig képes feldobni a az ember napját! Ma például azzal, hogy addig válogatott a szilikonbetétek között, hogy a végén felemás implantot kapott, ami -ahogy a képen is rögtön szembetűnik- eléggé…..
Subba Napi GIF: Öklös 2011.08.24 12:45:00
Nevland 2011.08.24 13:21:42
„Evés előtt nem mosott kezet, ha meszelte a falat otthon, úgy ült le. Evés közben és utána, ha jött fel egy böfi, hát azt bátran szabadon engedte” - mai posztunk két érdekes pasit állít szembe egymással: Mr. Metroszexet és Mr. Retroszexet. Az előbbi kényszeres…..
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
„Szerintem a párom azt sem venné észre, ha egyik nap hazajönne és nem találna itthon. Lehet, hogy napokig nem tűnne fel neki a hiányom” – milyen érzés szellemként jelen lenni egy kapcsolatban? Levélírónk nem bírja tovább, hogy alig látja a pasiját és lelépni…..
2010 Április elején volt a hajbeültetésem a HIMG Hajklinikán, Budapest mellett.www.HIMGeurope.com Ez a blog végülis az előtte, és az utána képekkel hivatott azt igazolni, hogy a hajbeültetés működik, sikeres volt, valamint nől a hajam.Igazából sokkal fiatalosabbnak látom…..
A TNT tegnap adott le egy percet a Dallas 2.0 pilotjából, amiből kiderül hogy a sorozatot sajnos pont arra a kaptafára húzzák fel, mint az elődöt, csak a szart egyszerre többen kavarják majd, mint eddig. Jockey / JR továbbra is központi figura lesz, ami egyszerre jó és rossz, a…..
Nevland 2011.07.12 14:44:15
Nagy Sándor volt Ördög Nóra partnere a Csillag születik 3-ban, de az ősszel induló X-Faktorban az RTL Klub nem számít rá. "Az biztos, hogy nem én vezetem a műsort, de ezen nem sértődöm meg – mondta a műsorvezető a Borsnak. – A tehetségkutató elején lehetett…..
DopeMan öltöző, Eastside, Miskolc valamikor 2011-ben... Az első rész vitathatatlan sikere után itt a második. Tévedés ne essék, én szeretném emelkedett és fennkölt mondanivalóval megajándékozni az emberiséget, mint ahogy arról bizonyos dalaim, blogjaim és…..
comment:com Jön a Megasztár 6 2011.06.23 08:00:00
A Tv2 annak ellenére fut még egy kört a Megasztárral, hogy a tavalyi műsor, amikor az X-faktorral együtt ment, sorozatban bukott, így el kellett költöztetni a műsort másik napra. Nem használt a műsor hitelességének a Szíj Melinda-botrány sem, a nézettségnek az viszont igen, hogy…..
Sziasztok! Újra itt vagyok.Eltelt 8 hónap a műtét óta és a hajam már jól megnőtt. Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi állapottal is ,de még az orvosok szerint 20%-kal fog sűrűsödni. Még mindig dúsul ,mert kicsi kis tüskék bújnak ki a fejbőrömből-bár már kevesebb- még…..
Nevland 2011.06.17 18:27:46
Subba Puszi! 2011.06.14 12:49:00
Üdv mindenkinek!Nem hiszitek el, de rengeteg e-mailt kapok folyamatosan olyan emberektől, akik már átestek FUE hajátültetésen és csak negatív tapasztalatokkal rendelkeznek. Kifejezetten sajnálattal és bosszankodva olvastam, hogy egyes klinikákon mennyire semmibe veszik az embert,…..
Dukai Regina a június-júliusi Shape magazin címlapján pózol. A teljes cikket itt elolvashatjátok. A fotózásról készült videó: ..
Nevland 2011.06.09 16:31:56
Beszédhibásként nem is tudok annál viccesebbet elképzelni, mint amikor valakinek beszédhibája van. Legfeljebb, ha mindezt a Barátok köztben akarja bemutatni kőkemény motorosnak maszkírozva, aki ugye nemveszhajótlovatmotortmegnőtkipróbálásnélkül. Így egy szuszra. Mindig is…..
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..