Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olcsójános

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két érdekes és érdeklődésre számot tartó téma kerül ma terítékre, ugyanis mindkét témakörben nemrégiben született új szabályozás, melyek fontos változásokat ígérnek. Az egyik az engedély nélkül fúrt kutak legalizálása, a másik pedig az avarégetéssel kapcsolatos új rendelkezés. Terjengős bevezetés…..
"Segítség bagózik a felettem lakó én meg miatta tartok hamutálat az erkélyemen!" Ez is lehetne a mostani eset nyitómondata.....
olcsójános 2020.06.04 09:12:58
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mivel dohányosról van szó, abból kell kiindulni, hogy elszívta az agyát, így az értelmes beszélgetés kizárva. Gondolod, hogy aki magát ilyen módon mérgezi, az bárki másra tekintettel lesz? Ugye hogy ilyet senki nem gondol. Egyetlen megoldás létezik, lemész, becsöngetsz és szó nélkül orrba vered, csak úgy köszönésképpen. Aztán megmondod neki, hogy nincs több füst vagy ez a fajta köszönés a részedről mindennapos program lesz. A dohányosok, a zenét üvöltető ökrök az éjjel 2-3 ig kertipartizó, házibulizó állatsereg, mind ugyanonnan jön. Az egyetlen dolog amiből értenek az az, ha orrba vered mindet.
Lentebb olvasható a 3M közleménye, melyet változtatás nélkül közlünk: Tárgy: A koronavírus-betegséggel (COVID-19) összefüggésben egyes 3M termékekelérhetőségeivel kapcsolatos információ frissítéseDátum: 2020. március 30.Tisztelt Partnerünk!Amint az elmúlt héten láttuk, a kormányok és a vállalatok…..
Egyelőre senki nem tudja mit jelentene a "teljes kijárási tilalom", csak annyi infó jelent meg eddig a hazai sajtóban erről, hogy Gulyás Gergely szerint ez a lépés államcsődhöz vezetne ha meglépnék. Általában véve mind a nemzetközi, mind a hazai közvélemény két táborra oszlik a témát értékelve: az…..
olcsójános 2020.04.06 03:55:55
Fentebb írtak hasonlókat én is azt tapasztalom a leginkább fertőzött megyében, hogy sokan szarnak az egészre, nagy a forgalom napközben, viszonylag sokan vannak az utcán is. Normál hétköznaphoz képest nem sok különbséget látni. Boltba sokan hármasával négyesével járnak vásárolni és nem csak az indiánok. Ezeket alapból ki kellene rugdosni a biztonsági őröknek. Pozitívum, hogy egyre több maszkos embert látni főleg boltokban. Ugyanakkor vannak akik csak röhögtek az üzlet által kitett táblán, miszerint 5 főnél többen nem tartózkodhatnak bent egyszerre. Ezek általában a dohányboltok, kisboltok előtt iszogató, dohányzó kisebb csoportokban lébecoló semmit nem csináló szellemileg sérült egyének. Ezeket kellene agyonbüntetni a rendőröknek. Persze nincs min csodálkozni, aki dohányzik annak elég kicsi az agya, fel se fogja mi történik körülötte.
A kutyasétáltatás egy kertes övezetben vajon miért "létszükséglet"? Nem fér el a kutya a kertben? vagy igazából azért kell elvinni sétáltatni, hogy szegény kutya továbbra is más háza előtt tudjon szarni és hugyozni? Elhiszem hogy kényelmesebb, mint otthon a kertben szedegetni a büdös kulát.
Az összes "élsportolónak", aki nem bír otthon ülni a seggén, szobabicikliről, futópadról hallottatok már? Jó találmány mindkettő. Súlyzók esetleg? Ha börtönökben kibírnak 10-20 éveket emberek embertelen körülmények között három négyzetméteren hat másik ogréval összezárva, te is ki fogod bírni néhány hónapig kajával, nettel, tv-vel, kényelmes ággyal és minden kényelmi szarral együtt. Ha mégse, talán szigorít az állam és az ilyen értetlenek először egy jó vastag pénzbüntetést kapnak, aztán 1-2 év letöltendőt.
Az állandó bulizást, hedonista életmódot, utazgatást abbahagyni képtelen debileknek szintén mehet a több százezres csekk. A befolyt összegből támogassák a rászorulókat. Mivel nagyrészt nekik köszönhető a világjárvány, rajtuk is kellene leverni főleg.
olcsójános 2020.04.06 13:41:01
@Boar.: úgyse érti meg hiába magyarázod, olyanok ők, mint akiket az USA-ban, Ausztráliában és Törökországban a vízpart mellől kellett elrángatni a rendőröknek vagy az a nő akit a spanyoloknál a hotel medencéjéből cibált ki két rendőr. Nem akart kijönni szegény, mert ő most NYARAL! Nincs hozzá agyuk, hogy felfogják, hogy egyelőre nem lehet ugyanazt az életmódot folytatni, mint eddig. Egy panellakásban is meg lehet oldani a mozgást, kertes házról nem is beszélve. Kajakozás helyett lehet súlyzózni, nyomni a fekvőtámaszokat, szobabicajozni és hasonlók. Biztosan szebb a kilátás a Dunán és más ott evezni, mint az ablak mellett izzadni, de most ez van. Ha nem fogjátok fel, majd jön a teljes tiltás és olyanok is csődbe mennek, akik ezt a mostani helyzetet még tudnák egy darabig kezelni. Az egész világjárványt a hasonló gondolkodású egoista gyökereknek köszönhetjük. A vírus önmagában nem képes közlekedni, nem tud felülni a repülőre, kell hozzá néhány marha aki körbeviszi a világban, olyan akik világjárvány idején mennek nyaralni, szórakozni, kirándulni és turistát játszani. Kellenek hozzá még impotens kormányok is akiknél annyiból állt a szűrés (ha egyáltalán volt) hogy megnézték a reptéren, hogy van e lázad :DDDDD micsoda szűrés egy olyan vírusnál ahol az esetek nagy részében semmi tünet nem jelentkezik, nemhogy láz és a lappangási idő is hetekig tarthat. Az itthoni intézkedésekről nem is mondok véleményt, mert lehet elvinne a fekete autó.
Az új koronavírus révén világszerte sok ember érthető módon aggódik egészsége és biztonsága miatt. Ebben a posztban megvizsgálom a különbséget a speciális maszkok szűrési standardjai között, mint például az N95 és az FFP2 / FFP3. Az írásom ezen cikk fordítása és rövidítése is, valamint a saját…..
  Tisztelt Partnereink!  A járványhelyzet miatt több változást is kénytelenek voltunk bevezetni. Ezen intézkedések mindannyiunk megszokott üzletmenetét felborítja, viszont jelenleg nincs más választásunk.A személyes áruátvétel lehetősége a fertőzésveszély miatt átmenetileg felfüggesztésre került…..
A SARS-CoV-2 (severe acute respiratory syndrome coronavirus 2) vírus és az általa okozott betegség (a COVID-19) terjedési gyorsasága elképesztő adatokat mutat.Az előrejelzések szerint hamarosan a Föld összes országában megjelenik. Míg a szezonális influenza esetében a sokkal rövidebb, vagyis alig…..
Néhány nappal ezelőtt arról adott ki közleményt három szakmai civil szervezet, hogy a szennyezett levegő súlyosbítja a koronavírus hatását. Most arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a vírusok megtapadnak a fűtésből, közlekedésből és egyéb forrásokból származó apró légszennyező részecskék (PM) felületén…..
olcsójános 2020.03.20 11:15:45
@felső határ nincs: Igen tudjuk, meg aids-ben is biztos sokkal többen halnak meg, csak azt nem kaphatom el ilyen egyszerűen, ahogy éhen sem fogok halni és autóbalesetben sem fogok meghalni, ha valaki beletüsszent a képembe a boltba vagy a buszon, ellenben ezt a szart jó eséllyel elkaphatod ilyen módon. Agresszívabban terjed, mint a sima influenza, mivel nem ütközik ellenállásba, egyébként köszönhetően az ilyen beleszarok embereknek mint te, akik világjárvány idején kirándulnak, nyaralgatnak és buliznak leszarva mindenki mást. Ezek miatt terjedt el ennyire, a vírusnak nincs lába se szárnya, hogy ide repüljön Kínából. Ehhez még hozzájön, hogy a kormányok hetekkel le vannak maradva az intézkedésekkel és helyben is vagyunk. A lakosság pedig nem képes aktívan védekezni, nincsenek maszkok, a tisztító fertőtlenítő szerek elfogytak a boltokból, gélt is úgy kellett csináltatni a gyógyszertárban.
Magasról tesznek a turisták a rendkívüli állapotra Spanyolországban. Sétálgatnak az utcákon, átmásznak a rendőrségi szalagok alatt, hogy kimehessenek a partra és vidáman sörözgetnek a bárok kint felejtett asztalainál.  Mindeközben már 8 ezer fertőzöttről beszél az Egészségügyi Minisztérium. ..
olcsójános 2020.03.17 15:44:18
Arról miért nincs szó, hogy a lakosság nem tud megfelelően védekezni, miért nem biztosítják a megfelelő maszkokat, védőszemüvegeket? Hol a retekben vannak az FFP3-as maszkok? Hagyjuk ezt a Kínában van az alapanyag szöveget, nem hiszem el hogy a világon nincs akkora készlet sehol amiből jutna ide is. A csehek miért tudnak milliónyi maszkot behozni maguknak különgéppel? Csak ma láttam olyanokat akik a gyógyszertárba orrot fújva, köhögve mennek be, szarnak mindenre fogdosnak össze mindent. Legalább a tetves orvosi maszkokat, gumikesztyűket kötelezővé kéne tenni és a vezetésnek ezeket biztosítani, ami ha másra nem is jó, azt megakadályozná vagy jelentősen lecsökkentené, hogy ilyenek össze vissza tüsszögjenek mindenre a környezetükben.
Arról ne is beszéljünk, hogy tegnap még turistacsoportok jöhettek haza a spanyoloktól mindenféle ellenőrzés nélkül a reptéren. Csak károgni tudnak hogy mennyi ember lesz fertőzött, de időben és határozottan igazán senki nem lép.
Aki meg ilyet mond, hogy hagyjanak békén nyaralok, annak először is két pofon viperával, majd egy hűvös sötét cella amíg meg nem tanulja, hogy nem ő a világ közepe és amikor azt mondja a hatóság hogy otthon maradsz vagy nem mozdulsz ki sehova nyomós indok nélkül, akkor azt csinálod, amit mondanak. Aki bizonyíthatóan azért fertőz meg másokat mert: nyaralásból jön haza éppen, kirándulni volt kedve külföldön fertőzött régiókban, szórakozni volt, rokonokat látogat világjárvány idején azokat az eseteket pedig rendesen bűncselekménynek kell minősíteni, mert nagyrészt ilyenek miatt terjedt és terjed a vírus, aminek ugye nincs lába, nem menne az sehova magától. Ezek, a maszkok hiánya és a tutyimutyi legalább egy hét késésben lévő nem kellő erővel és határozottsággal hozott intézkedések vezetnek ilyen helyzethez.
  Az egész úgy kezdődött, mint a mesében, amikor a farkas kint van a hidegben és kéri, hogy legalább egy hátsó lábát engedje be a házba a kismalac. Csak egy lábamat, mondta a vírus, mi pedig nem ijedtünk meg, mert messze volt, Kínában, és úgy tűnt túl is van parázva az egész, mert ez csak valami…..
A sajt, a kolbász igazán kellemes tud lenni füstölten, de ez nem igazán mondható el egy lakásról, különösen ha annak lakója soha nem gyújtott rá, pusztán csak szellőztetni szeretne. Lehet, hogy szomszédháború van kialakulóban... vagy a megoldás egyszerűbb mint gondolnánk?..
olcsójános 2020.02.03 17:30:52
5 méter? meg hogy kicsit arrébb megy? HHAHAHAAHAHAA hozzám jött már be bagófüst kb 50 méter távolságból is emeleti ablakon keresztül csak megfelelő légmozgás kell hozzá és még ilyen távolságra is elhozza. De persze ez extrém eset. Viszont érdekelne, hogy a törvény miért nem védi a nemdohányzókat megfelelően és miért nem lehet fellépni a másokat mérgező szellemileg sérültek ellen. Mellettünk lakott évekig egy olyan ember aki még álmába is dohányzott és miatta még nyáron este sem lehetett ablakot nyitni mert ő természetesen 0-24 órában nyitva tartotta a sajátját.. És nem, nem lehetett vele megbeszélni. Olyan bűz jött a lakásából, hogy elokádtad volna magad, ha beleszagolsz. A lakásban egyetlen ablakot sem lehetett kinyitni, még egyszer, egyetlen egy ablakot sem, nyáron este/éjszaka 30°C-os levegőtlen lakásban kellett élni emiatt.
A csikk eldobálása is jó téma lenne, 10-ből 9 ilyen dohányos szellemi sérült ott dobálja el ahol éppen éri. Direkt figyelem őket a boltok parkolójában is. Legutóbb kora reggel CBA parkoló, emberünk felváltva kávézik, cigizik, miután megitta azt a szar eldobja a műanyagpoharat (kuka 10 méterre) ott a kocsi mellett a földre, utána a cigit is, majd beül az autóba és elhajt. És ez nem egyedi eset kb mindegyik ezt csinálja. Aki eleve cigizik arról már lehet sejteni hogy kb mekkora tróger ember lehet még amellett is.
Hivatalosan van rá törvény, szabálysértés mehet érte a helyszíni bírság is, de az ég világon senki nem foglalkozik vele, hiszen azok között is rengeteg a dohányos akiknek büntetni kellene ezért.
A szeptemberben indult négyrészes 'Hit és tudomány' vitasorozatunk záró alkalmán Jézus Krisztus személye körüli kérdéseket, történelmi tényeket és álhíreket boncolgathatjuk. Az eseményre való hangolódás érdekében a válaszadóknak szegeztünk egy-egy kérdést...
olcsójános 2019.11.13 15:38:42
Elmagyarázom hogy jött létre a világegyetem és az élet. Természetesen megpróbálok egyszerűen fogalmazni, csak a lényeget, hogy azok is megértsék akik úgy gondolják, nem a fáról másztak le. Pedig de. Az érvelésem tudományos alapokon nyugszik. Szóval először volt a semmi. A semmi az semmi tehát ezen lépjünk is túl nem kell jobban belemenni. Majd a semmi magától felrobbant és ebből lett a világegyetem. Mindössze három nanoszekundum alatt tágult ki ekkorára. Ebből a robbanásból kialakultak a bolygók, csillagok, galaxisok és természetesen a napunk is a bolygókkal és mindegyik pont a megfelelő távolságba állt be, különösen a Föld. Azt ne részletezzük, hogy robbanásból hogy alakul ki bármi is, ez nem olyan robbanás volt, na. Most jön a trükk, az élet kialakulása. Kétféle variáció is van. Egyfelől itt helyben is kialakulhatott, nem kell hozzá semmi csak néhány milliárd év egy kis olvadt láva három villámcsapás, megfelelő páratartalom és nyomás.. Ha az első apró kis élet megvan, ha sikerül kialakulnia az élettelenből, onnan már egyenes út vezet hozzánk, pontosabban a majmokig. Voltak azok a halak amik megunták a vizet és fára szerettek volna mászni, na nekik köszönhetően lettek a majmok. Majd a majmok egy részének elege lett hogy állandóan fára kell mászni, aludni is kényelmetlen volt ott fent. Ők voltak a szerencsések, mert átalakultak emberré. Itt hozzáteszem, hogy ez a fejlődésre való törekvés visz előre minket még ma is. Természetesen ehhez sok sok milliárd év kellett és még annál is több. Ez egy rendkívül lassú folyamat. Majommá visszaváltozni sokkal gyorsabban megy, ezt ma is megfigyelhetjük, ha megnézünk egy bulizó társaságot vagy egy focimeccset, a lelátókon rengeteg majmot látni, de most nem ez a téma. Szóval létrejött az ember, majd a tudomány és a saját magunk tudása segítségével elértünk oda ahol ma tartunk. Hova is? Még egy kicsit korábbra visszatérve, a Holdat kihagytam, ugye ha az nem lenne, elég nehéz lenne itt az élet. Szóval a Hold kialakulásában sem volt semmi csoda. Egy hatalmas meteor kiszakított egy darabot a Földből, majd ez az ürülék összeállt egy szürke kis golyóvá ami pont olyan távolságba állt be a Földhöz képest, ami éppen megfelelő a számunkra. Összefoglalva az élet kialakulásához nem kellett semmi más csak óriási mázli. Most végzek én is egy kísérletet, egyelőre csak egy élettelen tárggyal próbálom bizonyítani az elméletem, miszerint ha elég sokáig várok egyszer csak ki fog alakulni a csuklómon az a 3,5 milliós Breitling óra amit korábban kinéztem.
olcsójános 2019.11.13 18:08:43
@Pipas: Abszolút. Nem véletlen kezdtem úgy a mondandóm, hogy elsősorban azoknak szól akik azt hiszik nem a fáról másztak le, pedig de. Szóval nem annak aki tökéletesen tisztában van a tényekkel és a tudomány legfrissebb eredményeivel a témával kapcsolatban. Természetesen én is tudom, hogy nem a semmi volt a robbanás előtt, hanem valami. De az anyag ebben a nevezzük térnek, szóval ebben a térben egy idő után besűrűsödött és egy olyan elképzelhetetlen apró pontba állt össze amit ép ésszel nehéz felfogni, de matematikailag le lehet írni. Innen tudjuk milyen kis pont volt. Ezután a nanoszekundum tört részének a felénél is kisebb idő alatt akkora robbanás következett be vagy nevezzük tágulásnak, hogy a mai napig nem ért véget a hatása. Ezért tágul a világegyetem.

Írta valaki, hogy egy faj nem alakulhat át más fajjá és hasonló baromságok. Figyelmeztetlek, hogy te is valaha egy molekula voltál valamilyen kőkupac alatt. Nem írtam le az élet keletkezésének másik lehetőségét, azt amikor nem itt helyben alakul ki az élet, hanem egy meteor hozza. Vannak a világegyetemben életet cipelő meteorok amik ha szerencséjük van olyan bolygót találnak telibe ahol éppen megfelelőek a feltételek az élet kialakulásához. Szóval beleütközik a meteor a földbe, leesik róla az élet. Az élet megázik, ázik csak ázik míg a sok vízből körülötte kialakul egy kisebb tó, amiben létrejönnek az első, még gerinc nélküli halak. Innentől nem megyek bele, de nagyjából a kialakulás sorrendje a következő: halak, lábas halak amik kimásztak a tópartra, lábashalból béka, békából hörcsög, hörcsögből kismajom, kis majomból nagy majom, nagy majomból pedig ember. Még egyszer, nem tudok részletesen leírni több milliárd évet, ezért írom le csak ilyen felszínesen.
Egyes zsidók nem mindenre emlékeznek, de a zsidóság együttvéve mindenre. Minden fontosabb eseményről pontosan tudjuk mikor történt, az milyen nap volt az adott héten, sőt, sokszor azt is, hogy melyik órában. Pontosan tudjuk Isten mikor teremtette a világot, mikor volt az özönvíz, mikor volt az…..
olcsójános 2019.11.06 20:57:33
@Nyírjeslakó: Miről beszélsz ne haragudj? Tény, hogy nem mentem bele a részletekbe, de gondolni kell azokra is akik nemrég alakultak át majomból emberré. Nekik érthetően és egyszerűen kell fogalmazni. A lényeget összefoglaltam, amit leírtam az tudományos tény. Az élet kialakulásához itt a földön csak százmilliárd véletlenszerű sorozat egybeesése kellett semmi más. Az meg egyenesen a véletlenek netovábbja, hogy ez az egész rendszer itt a földön hogy működik, hogy tartja fent magát.
Ne felejtsük el, hogy egy egyszerű robbantással itt a földön is rekonstruálható kicsiben a világ keletkezése. Biztos te is láttál már olyan régi épületeket amiket robbantással bontanak le. Na most kevesen nézik végig a teljes folyamatot, de ha megvárod amíg elül a por a robbanás után, láthatod, hogy a romok helyén már kezd kialakulni egy vadonatúj felhőkarcoló. Innentől kezdve néhány hónap esetleg 1-2 év és kialakul az új épület. Mindez a semmiből egy robbanás után. Mi ez ha nem maga a bizonyíték! Aki ezt nem érti az másszon vissza a fára és nyomjon be még pár banánt.
A poklot sokan sokféleképpen képzelik, a zsidóság szerint azonban az jelentős mértékben eltér attól a típusú pokoltól amire a legtöbben asszociálnak. Miről is van szó? Ahhoz, hogy a pokol koncepcióját megértsük néhány alapvető dolgot szükséges tisztázni. Korábbi írásaimban kifejtettem (ITT és ITT),…..
Megnyitott a világ legdrágább magánszigete, egyszerre 48 vendéget képes fogadni. Banwa a Fülöp-szigeteken a Palawan szigetvilágban található, két órára Manilától. itt hat hektárnyi terület várja a vendégeket, akik teniszezhetnek, kajakozhatnak, strandröplabdázhatnak, vagy úszhatnak a tenger tiszta…..
A „honjok” egy egész társadalmi csoport jelöl Dél-Koreában. Ők azok a független fiatalok, akik a kemény munka helyett (vagy mellett) önmagukkal törődnek. A magányosság azonban komoly társadalmi problémát jelent a távol-keleti országban...
Van abban valami szánnivalóan nevetséges, ahogy bankkártya-kibocsátók, bankok, fintech cégek átlag negyedévente jól leteremtik a derék magyar lakosságot, amiért nem állnak át még többen az elektronikus bankolásra készpénzhasználat helyett. Ezt az átlagember-csesztetést vagy tudományos cikknek…..
Örülünk, Vincent? Hettiták 2018.05.15 22:27:44
         A képen látható idős asszony a dédanyám. Hetvennégy évvel ezelőtt deportálták. Gázkamrában halt meg.  A részletekről nem beszélünk, arról az utolsó percről, ami után a meztelen holttestét elégették. A családom nagy része ugyanúgy a gázban pusztult el, de voltak, akik túlélték, és közülük…..
Tegnap este Hajdú Péter a Facebokon jelentette be, hogy kösz, de neki ennyi volt az ATV-nél, pontosabban azt, hogy az Esti Frizbit nem forgatja náluk tovább: A csatorna hivatalos közleményt adott ki, ugyanez szerepel benne, csak hosszabban, illetve az anyagi jellegű pletykálkodást csírájában…..
olcsójános 2018.04.11 10:20:25
@szociál: Szia, végre megvagy. Tegnap este felhívott Gábor, hogy idén is kijöhetnél majd a Pride-ra. Hiányolnak a srácok! Puszi üdv
Az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsora elég kurrens és releváns, így azon sem lehetett csodálkozni, hogy a tegnap esti műsorban az országgyűlési választásokkal is foglalkozott, sajnos elég röviden, de hát kis ország, kis foglalkozás...
olcsójános 2018.04.09 13:34:03
@közösperonos átszállás: Mivel jelenleg nincs más választás, inkább ezek, mint a buziházasság, gender-ideológia, isztambuli egyezmény, és társai. Néhány évvel ezelőtt az isztambuli egyezményt törvénybe iktatta volna az LMP, MSZP és az Együtt is, ha tehette volna. A buziházasságot nagyjából mindegyik ellenzéki párt támogatta most is, a nyolcfarkú kutyáktól az MSZP-ig. Nyilván a marxista, ateista gondolkodásúak, pláne a mindenféle LMBTQABCDEZSY szervezetek szimpatizánsai ezt nehezen értik meg, de hát ez van. Mondanám, hogy fogadd el a véleményem, de a tolerancia bajnokainak ez csak akkor szokott menni, ha velük egyező véleményeket olvasnak. Egyébként meg mindenki rasszista, homofób vagy gyűlöletkeltő esetleg még idióta is. Magyarország jövője a társadalom szempontjából ezek a lényeges kérdések meg az, hogy pl a valóban elnyomó ideológiát, az iszlámot és szimpatizánsaikat ne engedjük itt elterjedni. A korrupciót vissza lehet(ne) szorítani, az egészségügybe lehet pénzt tolni, az oktatási rendszert újra lehet gondolni, de az ilyen elkúrt a társadalomra nézve életveszélyes ocsmány ideológiákat, ha elterjednek, már nagyjából lehetetlen lesz emberi erővel visszaszorítani. Na, most lehet rasszistázni, gyűlöletkeltőzni, homofóbozni és idiótázni. Én nem fogok hasonló jelzőkkel illetni senkit a véleménye miatt, nem vagyok én annyira toleráns és liberális...
Ebben a cikksorozatban igyekszem tiszta vizet önteni a pohárba....be fogom mutatni a legértékesebb, legritkább vintage Star Wars, G.I.Joe, Matchbox, Hot Wheels és egyéb játékokat. Az unikornisokat...a szent grálokat...az érintetlen üveg Éva vermutokat...azokat, amivel egy mezei....de még egy igazán…..
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
olcsójános 2018.01.11 11:16:54
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..