Regisztráció Blogot indítok
Adatok
СubE

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blog Május elseje Észak-Koreában 2017.05.01 19:31:41
A kommunikációs szinten már az atomháború küszöbén álló Észak-Korea mindennapjairól igen kevés hiteles információ lát napvilágot. A látványos atomprogram és a rakétatechnológia sikerei-kudarcai mögött súlyos társadalmi problémákat, éhezést, nélkülözést és "természetesen" az egyik legkeményebb…..
Belsőség Ha nincs farkad... 2013.11.27 13:55:25
...de szeretnél egyet, akkor menj egy negyedmérföldet ezzel és meglátod, a végére kinő. Ennyit tesz hozzá a zseniális Drive-sorozat műsorvezetője, Mike Musto a Gordon Tronson által épített Double-Trouble nevű 1927-es Fordhoz. Tronson Új-Zélandon született, ennyiből már…..
A suttogás határán egyensúlyozó lágy, alázatos hangon beszél hozzánk a tolmács, miközben Weiss Manfréd egykori birodalmába, a Csepel Művekbe hatolunk be. A régi vágású ipartelepen nagy vasdarabok között keresi útját a busz, rozsdás hullámlemezből épült csarnokok mellett…..
СubE 2013.11.25 19:52:33
@Stump András: És te jártál már? Én jártam, mint München 15 évvel ezelőtt. A japánok a legnagyobb kamusok.
СubE 2013.11.26 10:37:04
Sokaknak nehéz szembesülni az igazsággal, amit én hozok el ide. Láttam már számtalan japán motort, persze szétszedve, nem úgy ahogy az itt kommentelők 99,99%-a és nyugodtan mondom, semmi különleges nincs bennük. Én ugyanis az itt kommentelők 99,99%-nál többet tudok az autókról, motorokról és az egész autógyártásról. A komplett japánbérenc totalcar stáb együttvéve sem éri el az én tudásom 0.1%-át. Innen München-alsóról, és amikor otthon vagyok, Rákospalotáról rálátok az egész iparágra. Ha a BMW ilyen szart adna ki a kezei közül fel is kötném magam. Hol van ez egy M6-hoz képest? Pláne egy Hamman vagy AC Sniccer által felpiszkált változathoz képest. Azt nem értem, hogy kajálhatja be mindenki azt az időt amit a Nürburgringen futottak vele. Egyértelműen kamu, hiszen gyorsabb, mint bármelyik BMW, ami, mint tudjuk nem lehetséges. Nyilvánvalóan csaltak ezek a kamus japánok, slick gumikkal, felhúzott motorral (ami persze egy kör után széthullott) és hasonlókkal. Érdekes, hogy a videón a másodperc mutató is kettesével számol és szinte biztos, hogy megvágták a felvételt. Nálam már szirénázott a bullshit generátor. Szomorú, hogy ennyien megették ezt az ordas kamut. Mellesleg ismerek egy GT-R tulajt itthon aki BMW M3-ról váltott, de már az első nap megbánta. Jelenleg az eladással szív, az autó féláron sem kell senkinek. Azóta is visszasírja a BMW-jét. Már ott tart, hogy beszámíttatta volna egy új Suzukiba, de a kereskedő kiröhögte.
СubE 2013.11.26 11:26:46
@Make Valamit: Az anyagminőségen nem kell meglepődni. A GT-R műszerfala egy az egyben a Nissan Micraból származik. Az 1.2-es alapverzióból emelték át, csak áthúzták műbőrrel meg alátömtek egy kis szivacsot. Ismerem, sok japán műszerfalat láttam már belülről és az égvilágon semmi különleges nincs bennük. Az üléseket 155 centis japánokra méretezték, a kormány lassan reagál. Nem ritka, hogy balra tekered és jobbra indul el az autó. A váltó 10°C alatt nem működik rendesen és két izmosabb gyorsulás után melegszik a váltóolaj is. Ez a V6-os motor pedig bármelyik német gyártónak ciki lenne, de főleg a BMW-nek. Továbbra is nagy hiba, hogy nincs dízel belőle, bár a japánok úgy sem tudnak jó dízelmotort gyártani. Jó lett volna látni a valódi gyártósort is, mert ugye senki nem gondolja komolyan, hogy tényleg emberek, kézzel szerelik össze ezt az átlagos kommersz autót? Ez nem egy Rolls-Royce. Itt kő kemény gyártósorok vannak, kínából importált leselejtezett szerelőrobotokkal és tokyo nyomornegyedeiből összeverbuvált alkoholista munkáscsapatokkal.
Belsőség Az új japán álomautó 2013.11.21 07:42:23
Arra lennék kíváncsi, hogy mi állt a feladatlapon, amikor kiadták a megbízást a mérnöknek. Egy útépítés elkerítő korlátjáról van szó, ami két egymás fölött futó csőből áll. De hát tartania is kell valaminek, mi legyen az? Piros háromszög, hogy feltűnő legyen?…..
СubE 2013.11.21 10:23:46
@Ironpen: A BMW meg 30 éve gyárt hibrideket na akkor ki lopott kitől? Arról nem a BMW tehet, hogy 30 évvel ezelőtt a világ még nem volt felkészülve és egyébként is egy hibrid sokkal környezetszennyezőbb, mint a diesel. Valamiből az akksit is elő kell állítani. A dieselhez meg csak gázolaj kell. Te okos te.
СubE 2013.11.21 11:37:11
@Boka1: Cáfolod? Konkrétan a Lexus az aki mindent a BMW-től nyúl, így a hibrid technikát is. Amióta a BMW az etalon a luxus prémium autók között, azóta mindenki őket szeretné utolérni. Persze a japánok a szokásos lopással akarnak felzárkózni, de még így is 10 év lemaradásban vannak. Azért foglalkoznak a környezetszennyező zsákutca hibriddel, mert nem tudnak normális fejlett diesel motort csinálni. A legújabb 7-es BMW, ha finoman nyomod neki, a piros lámpánál állva 4,4 literrel is beéri. Mennyit eszik egy LS600h az autópályán 12 litert? :D ráadásul menni se tud csak pörög mint egy varrógép, nincs nyomatéka. Egy diesel 7-es BMW nyomatéka akkora, hogy három, tízemeletes panelházat el tudna húzni, ha találnál olyan felületet amin rendesen megtapadnának a gumik.
СubE 2013.11.21 12:44:17
@c3as84: Nehogymár te jobban tudd mint én. A BMW egy luxus prémium márka. Az efficient dynamics sokkal jobb technika mint a japánok hibridjei. A hibridhez akku is kell, amit le kell gyártani. A gyártás folyamán pedig olyan anyagok kerülnek a levegőbe, vízbe amik járványokat és halpusztulást okozhatnak. Egyébként a modern dieselek már nem szennyeznek.
A tokiói forgalom, ha engedik, egyáltalán nem lassú, a japán ember nyomja a gázt, ha lehet, kicentizi a dolgokat, bár tény, hogy agressziónak, hektikus vezetésnek nyomát se látni. Mivel a hatalmas dugók és a szabadabb szakaszok elég gyakran tudják váltogatni egymást, az egyszeri…..
Amikor a hadsereg vert helyzetben merészkedik csatába, szervezettsége, anyagi lehetőségei, taktikai tudása messze alatta marad az ellenfélének... Amikor a katona ruhája lyukas, a bakancsa beázik, a fegyvere öreg és elhasznált, amikor a mellette állók arcán a félelmet és a…..
СubE 2013.10.24 12:52:27
@Bogyó 2: Riadó, bukott-baloldali propaganda veszély a láthatáron! Miről beszélsz te itt? Milyen hitelről beszélsz? Mondom nincs IMF hitel, mit nem értesz ezen? Az ország önálló és most végre senki nem mondja meg mit csináljunk. Nincsenek gyarmatosító bankárok akik annak idején az mszmp utódpárt segítségével emelték a rezsit, csökkentették a munkahelyek számát, elvették a nyugdíjakat és növelték az államadósságot. Nagyon helyes, hogy nem segélyt osztogat a kormány, hanem mindenki dolgozhat aki akar. A közmunkaprogram végre igazi kiugrási lehetőséget nyújt sokaknak. Látják, hogy van értelme a munkának. A szemétszállító cégeket meg mindjárt megsajnálom, mocskos kizsákmányoló baloldalbarát multik voltak egytől egyig. Fizessen az összes. Orbán Viktor az egyetlen aki meg tudja védeni az országot a folyamatos támadásoktól.
СubE 2013.10.24 13:16:29
@Peterpapo: Fussunk neki újra. NINCS IMF HITELE MAGYARORSZÁGNAK. A többi melléduma. Hiába akarod megmagyarázni, akkor sincs IMF hitelünk. Hogy tudd mit jelent ez. Önállóak lehetünk, megállhatunk a saját lábunkon és szabadon csökkenthetjük a rezsit. Mi megélünk a piacról is nem kell nekünk semmilyen IMF hitel.
СubE 2013.10.24 13:26:27
@Dr.Démonmac1: Hiába minden félremagyarázás, a tények azok tények. Már írtam, hogy havi 2870 fttal lett kevesebb a rezsim havonta. Ezért már megéri nekem újra a Fideszre szavazni. Egyébként pedig egy meggy mag meg még egy meggymag.
Új formátummal jelentkezik a Totalcar, fogadják szeretettel. Vagy ha nem tetszik, mondják meg nyugodtan, hogy ez ebben a formában hülyeség. Először is hetek óta lógunk egy Égéstérrel. Két órás Égésteret nem akarunk csinálni, mert elég belőle egy óra – hogy a hallgatók azt…..
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
СubE 2013.05.23 17:17:11
@ErrorFlynn: Nem, fogalmam sincs. Nem olyan mint a Gellért-hegy csak hóval és több sziklával?
Belsőség Ez a pornó, gyerekek 2013.01.30 17:57:06
Zakowski magának való ember, de kétségkívül az autósport egyik ikonikus figurája Már nem is tudom, melyik olvasónk küldte nekem privátban de arra jól emlékszem, hogy mit válaszoltam neki: ó, ez a kedvenc autóm! Aztán megnéztem a videót, sekélyes német tudásom morzsái…..
СubE 2013.01.31 08:44:48
@Rocko-: bazmeg már nem tudom, akkoriban folyamatosan be voltam baszva, érted faszom, de a capri volt a legnagyobb álmom, már a szerelő faszi ismerősömnél is ott lógott a capri poszter a falon két nagy csöcsű germán muff között.
СubE 2013.01.31 12:34:22
@Prof. Dr. Ausgezeichnet Lienen-Brücke: Basszad meg tényleg olyan hangja van, pont tegnap hallottam egy kurvára megvadult kibaszott ikaruszt a hegyalja úton, valami baszottarcú idióta vezette. Valaki tudja miért kurva Citroen hűtőt használtak hátul? A tervezőzseni nem tudott saját hűtőt tervezni bassza meg?
Akinek van pénze benzinre, az már simán adhat egy kis aprót, nem? Hát nem. Az autók között semmi keresnivalójuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
СubE 2013.01.02 13:33:12
@Budapesti Szeretkezési Vállalat: Az igazi megoldás az lenne, ha lennének nyilvános kivégzések és az összes koldust, hajléktalant felakasztanák a hősök terén. Mondjuk 50-60 akasztófa kényelmesen elférne, mindenki előtt lenne egy tábla, az első a lámpánál koldult, a másodikat elhagyta a családja a házát vitte a bank, a negyedik tolókocsis, az ötödik meg nem tudott számolni. Később jöhetnek a dagadtak és azok akik rokkant helyen parkolnak.
СubE 2013.01.02 14:04:27
@herk: Nagyon szomorú ezt hallani. Két héttel ezelőtt a nyugati pu-nál láttam egy két lábú hajléktalan rablót aki láthatóan nem volt magánál, de zaklatta az arra járó dolgos embereket. Szabályosan elgáncsolta őket és sokszor kést szorított a nyakukhoz, pedig kés sem volt nála. Most kicsit sarkítottam, de a lényeg ugyanaz. Agresszívek, éjjel-nappal szarnak, hugyoznak. A szagukról nem is beszélek. Mást nem tudok elképzelni csak hogy jól érzik magukat a hugyszagban. Nyilván arra is lusták, hogy lefürödjenek vagy kimossák a ruhájukat. Szerintem törvényt kéne hozni rá, hogy mindenki rendszeresen tisztálkodjon.
СubE 2013.01.02 14:07:33
@lápi póc: Én a kutyámnak megtanítottam, hogy kereshet pénzt. Azóta egyszer sem jött oda kaját kérni. Lemegy a CBA-ba és megveszi magának.
Ma este láthatják utoljára a BK-fanok Kertész Gézát azaz Németh Kristófot a sorozatban, legalábbis egy ideig. Németh Kristóf, a Játékszínt fura módon privatizáló színészt már elbúcsúztatták a stáb tagjai. Kertész Géza sorsáról azonban Németh Kristóf döntött, már…..
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
СubE 2012.11.19 21:42:30
@Darkcomet: Nem akarlak elkeseríteni, de én még sosem láttam tv-t. Igazából mindig is rádióztam és a tv valahogy kimaradt az életemből. Valójában fogalmam sincs hogy néz ki egy tv készülék. Ahogy olvasom ezt a blogot nem lehet valami jó dolog, mert mindenki csak bosszankodik miatta. Maradok a Mária rádió műsoránál.
  Kedves, illetve kedvetlen Olvasóink! 8-)) Örök dilemma, egymásnak feszülő ellenvélemények - hívők, rajongók, ellenzők, szakértők vitáznak-harcolnak egymással vehemensen a világháló megannyi fórumán: valóban ilyen nehéz lenne kiválasztani a számunkra megfelelő…..
"Geszti elvesztette a fejét: Suttyókból nem csinálok sztárt" - harsogja a mai Blikk. A sztori igazából csak annyi, hogy két Plazma-imitátor wannabe rapper, Wéber Dániel és Kito Canaday lefaszozták (helyesebben: lef...-k) a színfalak mögött az X-Faktor mentorait, mire Geszti Péter…..
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
Sokaknak talán meglepő, de New York hemzseg a patkányoktól. A metró valóságos patkánytanya, és a sikátorok szemeteseit is szorgosan fosztogatják a rossz hírű állatok. A helyiek talán már megtanultak együtt élni a szőrös apróságokkal, egy új elgondolás mégis megoldhatja…..
СubE 2012.08.23 08:37:29
@Void Bunkoid: te büdös gyökér
A romantikus mítosz, mely szerint egy ember, esetleg egy nemzedék képes megváltoztatni az ország, a nemzet, a közösség sorsát, egyszerűen nem igaz. A nagy emberek hamis legendája vérbeli XIX. századi ostobaság, amely Magyarországon sajnos ma is meghatározza némely politikai…..
СubE 2012.08.21 00:09:19
@Failer: még jó, hogy neked, te nagy magyar, ilyen szép ősi magyar neved van, hogy aszondja Failer. Mellesleg a kurva anyád.
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
СubE 2012.08.08 14:44:24
@Pszt!: Ez a felvétel bizony hamisítvány. Jól látható ahogy a kő a kerítés mögül repül ki, de gellert kap a turulmadáron ami ott körözött a békés tüntetők feje fölött.