Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killertom24

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MacBookoknak rengeteg jó tulajdonságuk van, de a sokadik levél bizonyítja, hogy ha baj van, akkor a szervizelés ennél a márkánál is hozza ahazai formát. Pedig egy prémiumterméknél arra végképp nem számít a vásárló, hogy küldözgetik egymás közt, mint nyuszikát az…..
Olvasónkat be még engedte a Westen pakolórendszere, kifelé viszont már nem mehetett a reggel ugye ugyanannyira lejárt bérlete miatt, amit szerinte egy heti 3x mindössze 4 órát, természetesen munkaidőben nyitva lévő helyen lehet kiváltani szigorúan készpénzért. Ha ez tényleg így van, és erre a D útra…..
Az is bosszantó, ha az ember nagyvonalúan vagy mondhatni felelőtlenül kezel helyzeteket, és pórul jár, de amikor valaki tényleg próbál körültekintően eljárni, dacol a sürgető idővel, állja a türelmetlenkedő szállítók tekintetét, és a végén mégis a képébe röhög valami álnok hűtőreparátor által…..
Szegény Lilinek egész komoly érzelmi és ügyintézési hullámvasutat kanyarított a Telekom azzal, hogy a telefonos ügyfélszolgálat konzekvensen mást mondott, mint az üzletek, ahol próbálkoztak a frissen vásárolt iPhone cseréjével. A 16 gigából végül nem 64 giga lett, hanem ez a poszt, de legalább…..
 Kedves kaJó, el ne hidd, hogy az úgy rendben van, hogy az Office Depot utalvánnyal kártalanít! Jóhogynem játékpénzt adnak. Megkérdezzük, hogy ez tényleg rendszeres gyakorlat-e náluk vagy csak valami helyi kilengés. Kedves Homár! Ma kissé kiakadtam az Office Depot egyik…..
killertom24 2015.11.18 15:02:06
@killertom24: A poszter helyében kérném a panaszkönyvet az általános iskolában is, mert bizony átbaszták a magyar órán!
Olvasónk állítása szerint levele megírásakor igyekezett tömör és higgadt lenni! Ezt el is hisszük neki! Bár én valahogy úgy képzelem, hogy a tekintélyes mennyiségú felkiáltójel köré épített mondandó megírása közben félpercenként felugrott, és kiüvöltött az ablakon ahhoz, hogy folytatni tudja! Ennek…..
Drágám azt mindenki tudja, hogy soha nem fogsz Nobel-díjat kapni kvantumfizikai felfedezéseidért viszont jól nézel ki. KA-BUMM. Ha itthon valami ilyesmit kapott volna mittudomén, Tóth Gabi vagy Bálint Toncsi, a zsűritagokat ott ölték volna meg. Charlotte McKinney viszont alighanem…..
Néha a vevőnek nincs igaza - pl. most. István szerint attól már webes vásárlás valami, hogy a neten nézi ki a terméket egy webshopot is üzemeltető cég honlapján. Hát nem. Ahogy erről az említett honlapon is van tájékoztatás. Kedves Homár! A tanulság - amit a saját…..
Szívbe markoló sorok a Zoltán lelkében kelt fájdalomról, melyet a Hungerit megújult receptje alapján készülő pulykamelle keltett. Isten veled Valdor-íz, te drága! Miért kellett elQrni a Valdor sajttal töltött pulykamell ízét? Tisztelt Valdor! Családom nagyon szereti a…..
killertom24 2015.03.09 16:10:54
@ptspts: Muhaha-pozitív a felvetés, a tudományos bizonyítékom az hogy rosszul vagyok miután ilyen mirelit cuccot eszem, + elolvasom az összetevők listáját.
Rima Karaki az a libanoni tévés, akivel nem érdemes ki a faszagyerek versenyt játszani élő adásban. A riporternő éppen egy muszlim vallástudóssal folytatott eszmecserét arról, hogy vajon miért állnak be keresztények az Iszlám Állam soraiba, és amikor a férfi tulajdonképpen…..
killertom24 2015.03.09 12:55:51
@lazaraki: Igen te hülye, mert egyébként a világon minden ingyen van csak a szemét kapitalisták miatt van a reklám, a csatornának tök ingyen van az infrastruktúra, a dolgozók fizetése stb.
killertom24 2015.03.09 14:49:18
@lazaraki: Hatalmas tévedés, a felháborodás annak szólt hogy egy primitív, nőgyűlőlű bunkó paraszt volt a csóka. A chemtrail miatt már tettél feljelentést vagy még gyűjtöd a bizonyítékokat?
A lengyel-magyar kapcsolatok jók, ezen nem változtat drámaian a kormányok közötti jelenlegi feszültség – hangzott el egy, a két ország kapcsolatait bemutató könyvről tartott beszélgetésen, melyből kiderült: a lengyelek atlantista külpolitikai szemléletet követnek, és nem…..
Avi Lerner, az Amerikai nindzsa-filmek, a Rambo 4 és az Expendables-trilógia producere, Sylvester Stallonéval karöltve akar összehozni egy olyan sorozatot, amiben a tévétörténelem legkedveltebb akcióhősei és -hősnői lőnek szét és robbantanak fel mindent a terrorizmus elleni harc…..
Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az M1 Ma reggel c. műsora néha egészen elképesztő jeleneteket produkál, de szerencsére a Csokosluli Tumblr nálunk figyelmesebb volt. A ma reggeli adásban a meteorológus két cuki állatos olvasói fotót mutatott meg, az egyiken egy madár, a…..
Tavaly november óta lehet Budapesten is használni az Ubert, ami egy szuper app arra, hogy fuvart szerezzünk magunknak a városban. Az várható volt, hogy az első panasz számlázási ügyben fog érkezni, mert a rendszer ugyan felkínálja a számlalehetőséget, de én még nem beszéltem…..
killertom24 2015.03.05 10:15:53
@atpijkamo: Engem biztosan nem, életemben nem használtam uber-t vagy bármi hasonló szolgáltatást.

Viszont az tetszik ahogy valaki szarrág, aztán meg elvárja ugyanazt mintha full áron igénybe vett volna egy szolgáltatást. Sikeres ember, baccpapucs stb...
Legjobb védekezés a támadás - nyilván ez a mondás a vezérlő fonal az Euronics üzletvezetőjének életében. Esetleg tesztelhetné a Jó tett helyébe, jót várj szerinti életet is, hátha boldogabb lenne tőle. Sziasztok! A sztori 2014. november 29-én kezdődött, amikor a…..
Nálunk a CBA-ban eleve csak II. osztályú zöldséget árulnak. Kőbányán még rohasztják is ezek szerint.  Kedves Homár! Az alábbi fényképeket február 12-én fényképeztem egy kőbányai CBA Prímában. A fotón "II. osztályú" rohadt padlizsán, és egy meggyötört fejes…..
killertom24 2015.02.20 13:25:18
30 millió forintos álomfizetést vehet fel Berki Krisztián az Éden Hotelért – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a vasalt heréjű egykori Fradi-vezér november elején utazott a Tv2 stábjával Costa Ricába, ahol három hónapot töltött el a Viasattól átvett…..
killertom24 2015.02.20 10:59:03
@ermi71: Fasz hozzáállás, mert ezért mi (a nép) vagyunk a hibásak. Senki nem nyom pisztolyt senki fejéhez hogy ezt nézze, ennek a retardált igénytelen csődtömeg nemzetnek ez kell.
Szegény Mónika jól bedőlt a pénzvisszafizetési garanciának, pedig egy guglizással rájöhetett volna, hogy dr. Kamini hol a Hydroface-ért, hol a Stryxadermért lelkesedik ugyanazokkal a szavakkal, ráadásul hol szemüveges kesehajú anyámasszonykatonája, hol sármos őszes…..
    A hét leghülyébb kifogása versenyt esélyesen a Mall.hu ügyintézője nyeri, aki szegény panaszosunk problémája iránt mutatott mérsékelt érdeklődését azzal próbálta magyarázni, hogy neki 7 éve nincs tévéje. Oké, nem izgatják fel a műszaki cikkek, van ezzel így…..
killertom24 2015.02.16 13:24:31
@hobbitroll: Ja, egy óra ordítozással nekem is sikerült meggyőzni őket erről :). De maga a tény hogy bepróbálkoznak egy ilyen nyilvánvaló faszsággal már az is felháborító.
A Mall.hu fura csomagkövetési rendszeréről volt már szó, ezúttal Gábor nyüstöli őket egy gyerekülés miatt. Levelét mintha egy bencéseknél nevelkedett Hulk írta volna. Reméljük ma megjött a cucc és megúszta agyvérzés nélkül ezt a vásárlást.  T. mall.hu! A mai…..
Attila 3 in 1 levele a panaszon túl egy nyálcsorgatós történetet és egy nyílt levelet is tartalmaz a bedöglött iPhone 6 kapcsán. (Igen, ez az a készülék, amit novemberben kezdtek árulni itthon, ami gyakrolatilag egy várólistára való felkerülést, nem új telót jelentett még…..
killertom24 2015.01.05 19:15:55
store.apple.com/hu

Magyarországon ez az egyetlen hivatalos "valódi" Apple bolt, minden más (iStyle stb.) maximum authorized reseller. Ha a weboldalról rendelte volna a levél írója a telefont már a kezében lenne a cserébe kapott új készülék.
"A szilveszter olyan, mint egy kisállatod halála, tudod, hogy meg fog történni, de semmi sem tud arra felkészíteni, hogy valójában milyen szörnyű" - mondja többek között ezt is John Oliver december 31. éjszakájáról a Last Week Tonight kifejezetten webes videójában, mert ugye a…..