Regisztráció Blogot indítok
Adatok
islanderannie

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Létezik-e kínosabb dolog a magyar EU-s elnökség szempontjából, mint az új médiatörvény EU-s fogadtatása? Örömmel jelenthetjük, hogy az MTV által celebrált Halló Európa, itt Budapest! c. programsorozat zenei kínálatának sikerült mindent alulmúlnia. Nem lenne ezzel baj, ha nem a…..
islanderannie 2011.02.22 10:25:34
@baum: Tudod, van egy olyan dolog, hogy intelligencia...Te egyértelműen az alternatív zenét szereted...akkor menj olyan helyre szórakozni. Attól, mert vki nem alternatív zenét játszik lehet jó. Én ott voltam szombaton, és az Első Emelet a dermesztő hideg ellenére állat jó koncertet adott. Élőben léptek fel, nem úgy mint a többi, akik play back nyomták. Szeretem, amikor valaki, ha nem az ízlésének megfelelővel találkozik, csak fikázni tud. Megjegyzem...a magyar zene napján, az általad felsorolt zenekarokat láttam megállás nélkül a tv-ben...sokaknak nem ez a magyar zene, főleg úgy, hogy még a nevük sem BÍR magyar lenni. Az Alföldi féle, pucér szamár méteres fallosszal előadott Szentiván-t meg...kikérem magamnak, de mivel nem érdekel, nem megyek el megnézni, de nem is írok róla fikázó cikkeket, pedig tudnék mit. Javaslom tedd ezt te is, ne írj baromságokat és ne akard ráerőltetni a hülye ízlésvilágodat a népre. A Dolly Roll, a Bikini és a többiek is mind...többet tettek le a könnyűzene asztalára, mint bármelyik felsorolt zenekarod.
islanderannie 2011.02.22 14:29:06
@Mocca: Köszi....a dáridótól hányok...ha nem tudsz különbséget tenni a zene és a szutyok mulatós között, az legyen a te problémád. Szeva