Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeZsu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötrészes sorozatunkban körbeutazzuk a Balatont és bebizonyítjuk, hogy létezik egy alternatív valóság a zimmer feris-lángosos tengelyen túl, amiben a tó környéke pont úgy néz ki, mint bármelyik menő nyugat-európai nyaralóövezet, csak sokkal hangulatosabb. Kezdjük az északi part Provence-ával.   A…..
ZeLi(g) Tesók 2012.03.22 15:56:00
Hét és fél év... Ennyi korkülönbség van köztem és a nővérem között. Sok idő. Ő igazi szerelemgyerek, én meg a kicsi, akit a tesó kért :) Hosszú utat jártunk be az eddig elmúlt majd 29 év alatt. Volt itt sírás, kacagás, irigység és megértés. Mindig is szerettük a…..
ZeLi(g) Anne Shirley és én 2012.03.23 23:38:00
A napokban rövidebb lett a hajam, s ahogy csattal két oldalt feltűztem, Anne Shirley jutott eszembe :) A vörös kis árva lánynak akkor lett hasonló frizurája, amikor Dianával befestették a haját feketére, de az végül zöld lett, és ezért Marilla levágta neki.Ez a sorozat amúgy…..
ZeLi(g) Az első... 2012.03.11 14:21:00
Tiszta, fehér lapra írni, elkezdeni valamit mindig nehéz... Vajon mivé fejlődik egy kapcsolat, egy alkotás, egy élet?! Elcsépelt filozofálgatás. Egy-egy pohár bor vagy Martini (és én inkább az utóbbira szavaznék) mellett viszont néha jó alapja lehet ez egy beszélgetésnek. Már ha…..
Régóta kínlódtam már a régi autós telefontartómmal. Elöregedett, és a gégecsőről lemálott a műanyag, a tapadókorong se volt már a régi, volt, hogy leesett a szélvédőről, és utáltam, hogy a döcögősebb utakon állandóan nekiverődött a műszerfarnak. Hát még mennyire…..