Regisztráció Blogot indítok
Adatok
My Name is Nick

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak kényes témák amikről nem szívesen beszélünk. És vannak megoldások az adott problémára egy-egy termék által. De hogy lehet őket reklámozni úgy, hogy ne legyen zavarbaejtő, gusztustalan, közhelyes, de mégis egyértelműen közvetítse az üzenetet. Most erre mutatunk Nektek…..
A Ténytár már többször írt a hulladékgazdálkodás államosításának "sikertörténeteiről". Írásainkban jeleztük, hogy ez a történet számos kockázatot rejt magában, mind az állam, mind az önkormányzatok, mind a lakosság tekintetében. Korábban részletesen bemutattuk, hogy ez…..
My Name is Nick 2014.02.05 19:46:44
@mikimanó: "Most szocializmus vagy kapitalizmus van M.országon?
Közgazdász végzettséggel nem tudom eldönteni. "

Nemzetiszocializmus...
Jó reggelt uraim, a sejk küldött. Azt üzeni, nem kell neki szaros letelepedési államkötvény, viszont elkezdtek versenyezni a haverjával, az nyer, aki gyorsabban tud elbaszni egymilliárd eurót. Tudnának nekünk segíteni? Alapítsunk magyar légitársaságot? Kitűnő ötlet, holnap…..
A bukósisak kiválasztása kezd súlyos, vitákat generáló témává válni a motorosok körében. Jobbos vagy liberális? „Húgyszagú Budapest vagy ganészagú vidék?" UTE vagy Fradi? E megosztó és eldöntendő kérdések mellé már rég felsorakozott a hitvita, hogy mit húzzunk a…..
My Name is Nick 2013.05.07 19:55:28
Tegnap megjósoltuk, mára már meg is történt - pedig nincs varázsgömbünk, nem voltunk tenyérjósnál és kártyát sem vettünk. De azt azért mi sem gondoltuk volna, hogy ilyen kevés idő kell a lehetséges jövő megvalósulásához. Emlékeztetőül: "a kormánynak meg kell oldania,…..
Ezer szál füstölgő bűzrúd, megjöttünk! Itt vagyunk, hurrá, ez már a kolbászkerítés  cigarettaszál mennyország, ahol a minden hű barát, támogató és kiterjedt rokonsága megkapja a részét a boldogságból. Ugye, hogy érdemes volt hinni?! Ugye, hogy érdemes volt…..
Talán veled is előfordult már, hogy a jól megszokott tömegközlekedésedet megzavarták a kábellopásból fakadó közlekedési fennakadások. Ha nem élsz a közösségi közlekedés nyújtotta lehetőségekkel, akkor sem úszod meg, mert a BKV, vagy a MÁV veszteségeit a te…..
Ha bármilyen színű füst száll fel, akkor Áder János elégette az alkotmány módosítását. Egyszemélyi konklávét tart Áder János a Sándor-palotában, ahol hamarosan megválasztja, hogy mit lépjen a kőbevésett alkotmány negyedik módosítására. A pápaválasztási…..
My Name is Nick 2013.03.13 20:59:08
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
"Sikerült hozzájutnom egy Kövér László által aláírt, díszkiadású Alaptörvényhez. Akkor még nem sejtettem, hogy ezt nem elég megszerezni, hanem elő is kell fizetni rá!"

Köszi. Régen röhögtem ilyen jót!!!!
A kőbe vésett alkotmány végképp veszélybe került, miután kiderült, elfogyott hozzá a kő. Dolomitra mégsem írhatják. Veszélybe került a parlament tavaszi ülésszakára tervezett alkotmánymódosítások bevezetése, miután a többszöri módosítások miatt nem maradt kő a…..
Ez volt 2010 októberében: A Medián közvélemény-kutatása szerint évek óta nem volt ilyen magas azok aránya, akik szerint jó irányban haladnak az ország dolgai. A felmérés szerint 47 százalék szerint jó irányba mennek az ország dolgai, 39 százalék azonban továbbra is…..
My Name is Nick 2012.12.26 21:35:44
@Mária: Ez egyébként tipikus kezdő póker-játékos szindróma:
Rossz lapokkal, vagy blöffel nagy téttel beszállni a játékba (ne adj' isten emelni a tétet), majd amikor a tétek emelkednek még több pénz betolni a potba és várni a csodát...
A KARD Pávatánc a diákokkal 2012.12.23 09:24:17
Kezd nagyon menni már ez a pávatánc-dolog. Nem arra gondolok most, hogy a gazdasági miniszter szerint épp a valutaalap tukmálná ránk a pénzt, ami viszont nekünk nem kell, most új színpad nyílik a pávatánc-színházban. Most mintha a diákok felé járná ezt a kormány. A legújabb…..
My Name is Nick 2012.12.23 16:20:18
@toto92: Végül olyan kevesen maradtak, hogy ahhoz, hogy senki ne legyen ott még oda kellett jönnie száz embernek. :-)
Elnézem ezeket az öntudatosan feszítő, ám kissé már bepálinkázottnak tűnő, nyakkendős urakat, a Polgári Magyarországért Díj kitüntetettjeit, Magyarország megmentőit. Akik úgy vigyorognak a fényképezőgép lencséjébe, mint szűzlány a tarlón. Ez nem valami vicc ám, ők és…..
My Name is Nick 2012.12.22 17:54:39
@Nebameg:
THX :-)
My Name is Nick 2012.12.22 18:47:17
@kovi1970:
"Annál azért egy kicsit több, mivel pénz is jár mellé..."
Akkor ez most politikai prostitúció?
Igaz, egy hónapos csúszással, de végre megjelent a dohánykoncesszió - azaz a "Te is lehetsz dohányboltos" pályázat kiírása. Az időtartam 20 év, tehát aki most belevág, annak a kormány tartós bevételforrás reményét nyújtja, meghatározott havi koncessziós díj ellenében,…..
My Name is Nick 2012.12.17 13:03:17
@kovi1970: Mint, dohánymultis dolgozó szerintem nem lesz ingyen.
Ha ingyen lehetne cigit adni,ezt a tőkeerős multik (Philip Morris, BAT, Imperial, JTI) azonnal megtennék, ezzel úgy kib@sználak Lézer Jani Continentálos barátjával, hogy még a jelenlegi töredék piacrészét is elvesztené.
Mint sejthető, éppen ennek az ellenkezője a cél...
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
A film főszereplője KATA, de úgy néz ki, hogy a diákok is baszhatják. Az "Elkúrtuk!", a "Nemzeti Együttszexelés Rendszere 2.", az "Interfelláció" és a "Drágám a büdzsé kisebb lett" rendezőjének legújabb alkotása a 2013-as költségvetés XXX paródiája. A történet női…..
Hétfő után szerdán is utcára vonultak az egyetemisták és középiskolások a diákhitel mögé bújtatott költségtérítéses képzés, magyarul a tandíj ellen. Ráadásul fagyos hideg ide vagy oda, valószínűleg folytatás is lesz, márpedig ez ismét egy nagyon kellemetlen szituáció…..
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
My Name is Nick 2012.12.07 19:39:30
@itchap: "Egyébként azt még hozzátenném, hogy nem lenne a Fidesszel fele ennyi bajom, ha nem ez a mocsok vezetné! Orbán Viktor itt a baj, és az ő teljhatalma! Orbán Viktor itt a baj, és az ő teljhatalma! Kíváncsi vagyok mikor fognak majd össze, és takarítják el a trónról, hogy elűzzék fel Deresbe a Falhoz!"

A Fidesz Zrt. (írhattam volna Kft. is elmenne - főleg Matolcsy esetében) többségi tulajdonosát és elnök-vezérigazgatóját szerinted el ki lehet tenni a pozíciójából?
Nem kellett sokat várni, hogy valaki ne csak elméleti matematikával, hanem a gyakorlatban is megcáfolja a Fidesz-KDNP azon magyarázkodását, miszerint a választási regisztráció a választókért van, meg a választás tisztaságáért. Sőt, erősen inogni látszik Gulyás…..
Giró-Szász: "Állandósul a magyar adórendszer, mindenféle kiszámíthatatlanságot száműzött az adórendszerből a kormány." 159. Kérek mindenkit, hogy jelezze, ha ezt elhiszi! Most már minden állampolgár játszi könnyedséggel elkészítheti az adóbevallását? A cégek nem 3, hanem…..
Azon a gyönyörű napon, amikor Matolcsy György a Heti Válaszban Amerika hanyatlását elemzi, beleszőve a magyar kormány világmegváltó álmait, csak hogy még jobban egy csehszlovák film statisztái közt érezzük magunkat, kiderült, hogy a Miniszterelnökség 2013-as kommunikációs…..
Kettős Mérce Gyuri, please! 2012.11.16 16:37:32
Gyuri bácsi, nálunk az olyan megszólalások után amit te legutóbb mondtál, félre szokták hívni az embereket  azzal, hogy „Beszéljünk egy kicsit”. Az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros…..
Pézsma Államosított kampány 2012.11.15 11:15:30
A választási kampány átszabása egy valódi ppp-konstrukcióra alapul: pánik, pénz, prosztóság. Az épp úgy értelmetlen, mint szükségtelen és bicskanyitogatóan cinikus választási regisztrációt sikerült megfejelni egy hasonló szellemiségű választási kampánytörvény…..
My Name is Nick 2012.11.16 17:32:41
@ahabkapitany: "0/10. Igen, akkor is igy velekedtem volna. Ilyen felhaborito arcatlansagok akkor nem tortentek. Miert? Mert imadom Fletot. Nem bazmeg. Mert nem volt ketharmaduk."
Drága f@szkalap fidesztroll. Úgy látszik még túl fiatal vagy, vagy rövid a memóriád. Horn Gyula kormányának sem volt annak idején 2/3-a, én úgy emlékszem igen?
Különben meg te bazmeg.
Minden test nyugalomban marad vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez mindaddig, míg ezt az állapotot egy másik test vagy mező meg nem változtatja - de nem Magyarországon. "Magyarország önállóbb és határozottabb annál, hogy elfogadja a világgazdaság és az EU által rá…..
My Name is Nick 2012.11.14 19:15:23
@dr. Balta$ár: Nekem meg a Kövér házelnökök... :-)