Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eddie Shrote

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden formában díjazzuk a szépséget, találjuk azt művészetben vagy akár egy csillogó szempárban. Azonban arra is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy az Olvasó mit tart szépnek! Ezzel kapcsolatban egy versenyt hirdetünk. Az érdekelne minket, hogy melyik 3 Galaktika magazin borító…..
Eddie Shrote 2011.07.23 00:17:04
SF.blog A Dűne-metál 2011.03.17 19:46:00
A kiváló tehetségű, orosz progresszív rock-metál műfajban alkotó Mechanical Poet együttes egyszerre csak gondolt egyet 2008-ban, és több neves zenésszel összedolgozva elkészítettek egy különleges koncept-albumot. Az Eidoline - The Arrakeen Code egy 14 dalból álló mesteri…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
Eddie Shrote 2011.03.07 10:19:52
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
A western filmek sablonoktól duzzadó jelenete, amikor a western hős, hű lovával megjelenik és belovagol a városba. Ez a film szinte összes szereplőjének rövid bemutatása. A western hős először a távolból pillantja meg a várost, amely ilyen fekália barna színű faházakból…..
Eddie Shrote 2011.02.27 14:31:27
Mike Tyson kemény legény, ki merne leállni vele vitatkozni? Ugyanakkor van humora is. A Másnaposokban próbálta is ezt bizonyítani, most a Funny or Die oldal készített egy videót, amelyben Tysont interjúvolja meg Leonard Maltin az Oscar-esélyes filmekről. Szerinte az Avatar biztosan…..
Eddie Shrote 2011.02.24 16:47:58
„Amikor újra felhívtam a figyelmét arra hogy nős, ártatlanul azt válaszolta, hogy ő csak barátkozni akar, semmi többet” – egy nős pasi nyomulásánál kevés visszataszítóbb jelenség létezik. A szitut még gyomorforgatóbbá teszi az a tény, hogy a pasi…..