Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bennie

23 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokba mutatták nekem, és nem nagyon tudtam elhinni, hogy fogok-e még hallani ennyire jó, összetett death metal zenekart. Most kedveskednék nektek egy youtube linkkel, csak hogy feltudjatok készülni egy új lemez beszámolóra. Sajnos még mindig vizsgázgatunk, tehát ahogy a MÁV-on…..
Nos kattintsatok IDE, hogy meghallgathassatok, még egy teljes számot az új korongról, a This Is Where It Ends-ről.  Ütős kis szám lett!   [.bb. kiegészítése: Tényleg elég jó szám, a szóló és a végén az "akusztikus" rész is nagyon szívhez szóló, szóval…..
Cursed Affection Egy-két új szám 2011.06.07 23:48:35
...az Ingestedtől és az August Burns Redtől. ..
Az olasz származású gitárhős, aki egyben az All Shall Perish gitárosa, június 28-án jelenteti meg a lemezét a Sumerian kiadó által. Ízelítőnek pedig itt egy felvétel a korongról.  Egyre több finomságot tartogat nekünk 2011! Mi pedig szemrebbenés nélkül várjuk, mit…..
 Megkésve bár, de időben is jelezném a szóbelizőknek, nyelvvizsgázóknak, vizsgázóknak, hogy kína összes szarát! Ezzel a videóval kedveskednék minden szenvedő honfi metáltársamnak. Hajrá bb!   ..
Na már alig várjuk, hogy eljöjjön az a bizonyos június 21-e, amikor színpadra lép a nagy és híres, több mint 990 ezer facebook likekal rendelkező SUICIDE SILENCE (bocsi bb, nem hagyhattam ki:)). Így elhallgatva, nem is tudom már 4-5. számot rakják ki, hogy meglehessen hallgatni,…..
Ahogy írom, közkívánatra. Történt az eset, hogy meg volt első kommentelőnk, ezúton is küldök sok virtuális vigárot neki. A mai posztban szeretnénk fültágítani, és bemutatni egy jó pár deathcore zenekart, amik elkülönülnek a sablon, hétköznapi dolgoktól.  Manapság…..
Cursed Affection Szégyen poszt 2011.06.03 16:27:00
Mit tesz egy szar zenekar, ha nincs már semmi ötlete, de híressé szeretne válni? Mi mást, nem tudjátok? Ne szórakozzatok már... Rebecca Blacket coverel! Így történt ez a Famous Last Words című zenekarral is. Most oké, hogy Rebecca Blacknek bejött az élet, és mázlija van, hogy a…..
   Itt az első videó a júniusba megjelenő Sounds of a Playground Fading korongról. A videó ötletes. Lehet, hogy csak egy óriás kerékben játszódik, de basszus EZ EGY ÓRIÁS KERÉK!:)A számról meg nem is tudom mit mondjak, érezhetően nagy a változás. Már…..
Rég volt már olyan megnyilvánulásom, ami Bennie-ből nemtetszést válthat ki, a francba, ez ellen muszáj lesz valamit tenni!Még gimiből emlékszem, hogy utálod ezt a számot, úgyhogy fogadd tőlem szeretettel. Less than three. De amúgy szerintem kikúrt hangulatos a vokálja, megjön…..
A tech-death francia fenegyerekei [jajj de ripacs vagyok néha], más szóval a Gorod már éppen kezdte kihúzni a gyufát a rajongóinál, ugyanis tavaly januárban jelentették be, hogy dolgoznak az új kislemezükön. Készült néhány stúdióvideó, látható volt, hogy haladnak vele, aztán…..
 Hát, mivel én nem vagyok olyan ügyes, mint .bb. nevezetű szerk. társam, ezért majd megvárom, hátha Ő majd megteszi, és felrakja youtubera, de azért figyelmeztetek mindenkit. A lényeg, hogy nem tudok youtube linket, mivel nem találtam, de ingyenesen letölthető, és…..
Ez esetben azonban csak két albumborítóval tudunk szolgálni a tisztelt publikumnak, kéretik ezt is értékelni! Unearth: Darkness In The Light                         Mit ne mondjak, az Unearth borítói sosem tartoztak a…..
 Na az Ingested felrakott tegnap egy új számot, ugyhogy váljon mindenki egészségére, szerintem igen jó számot hoztak össze, várjuk az új albumot. ..
Számomra. Ugyanis hogy, hogy nem, a The Black Dahlia Murder bejelentette, hogy Június 21-én bezony kijönnek egy új albummal, mely a Ritual címet viseli, és már előrendelhető. Ki is hoztak róla egy ízelítő számot (amit hivatalosan, jó minőségben fel is raktak YouTube-ra, mert hát…..
01. Follow the Signs02. Singularity03. Ascension04. Devastate05. Recreate06. Two Worlds of Design07. A Solution08. Shaping the Masterpiece09. Dissimulation10. Automatic Motion11. The Omniscient (An Interlude)12. Last Straw13. Regenerate14. XIV15. Behold  LETÖLTÉS : mediafire  Nagy…..
 Itt az új szám a 2011 nyarára várható Chelsea Grin albumáról. ..
 Kicsit megkésve, de ide is kirakjuk:) ..
  Hallgassátok örömmel:)..
  1. C’est la Vie 2. Hair-Trigger 3. Tandem 4. Moonlight 5. Tapestry 6. Dunsel 7. The Reign of Unending Terror 8. Termites 9. Tongue-Splitter 10. Sex Tapes         Ahogy koncertezett a Protest The Hero, úgy lett egyre nagyobb az érdeklődés a zenekar után,…..
    1. Elegiac2. Complex Terms3. Digital Veil4. Faust5. Antebellum6. Holographic Sight7. Horizon to Zenith8. Patterns        Bizony, bizony emberek, holnap megjelenik a legújabb lemeze a Human Abstract-nak. Először is említsük meg a legelején, nem egy…..