Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis_kiraly

221 bejegyzést írt és 1201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok, egy-két mondatban megemlítem, hogy idén (legalábbis a…..
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok, egy-két mondatban megemlítem, hogy idén (legalábbis a…..
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze azért is a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok egy-két mondatban megemlítem, hogy idén…..
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze azért is a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok egy-két mondatban megemlítem, hogy idén…..
A németeknél hamarosan indul a 25. évad. Semir ismét új társat kap (a sorozat történetében először kap női partnert) és új csapattagokal is frissül az autópálya rendőrség. Premier: Augusztus 20. Legalábbis kint...
2020. júniusának 27-edik napján a Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal, melynek eredményeképpen kiesett a magyar elsőosztályból. Hogy ez miért olyan fontos? Igazából, egyáltalán nem fontos, de tökéletesen szemlélteti azt, ahogy a Fidesz viszonyul az országhoz. Kihasznál bárkit és bármit a…..
Befejeződtek a skandináv országok nemzeti dalversenyei. Tegnap este három országban is győztest hirdettek, ezzel teljessé vált, hogy az északi országok kit küldenek az idei Eurovíziós Dalversenyre, amelyet majd Rotterdamban rendeznek. Viszont ebben a régióban elég nézettek a helyi zenei döntők,…..
Folytatjuk a sorozatunkat, amelyben a tavalyi év legsikeresebb hazai filmjeit veszem sorra minden országban. Hasonló a szempont-rendszer idén is: továbbra is a British Film Institute-ot veszem alapul (itt elérhető a tavalyi lista). Nézőszám helyett a tavalyihoz hasonlóan boxoffice bevételek szerint…..
Idén volt 70 éves a Sanremo-i dalfesztivál. Minden további mellébeszélés nélkül beillesztem a győztes dalt és a további dobogósokat is. Ezek nézhetőek meg a tovább után. Biztos vagyok benne, hogy a RAI egy idő után eltávolítja a fesztivál videókat, úgyhogy a hozzátartozó videoklippeket mellékelem...
 A mozis listák élén általában a nagy studióbeli filmeket láthatjuk.Tavaly sem volt másképp: 2019 Legnagyobb bevételú filmjei USA-ban és Kanadában #1 Bosszúállók: Végjáték $858m#2 Oroszlánkirály $544m#3 Toy Story 4 $434m#4 Marvel kapitány $427m#5 Jégvarázs 2 $426m**Még a mozikban Viszont a…..
Amikor az Emil Rulez! énekese talkshow-t kezdett vezetni még 2003 tavaszán. Pár korabeli kritika:  „Érdeklődve várom a folytatást és remélem, nem fog ellaposodni ez a talk-show, de bízom Hajós tehetségében, amit az első adásban is megmutatott.”  „Ma már mindenkinek lehet műsora? Igen, és ez jól…..
A youtube-on egy rakás magyar receptvideót lehet találni. Most azoknak mutatnék be egy kis videós ízelítőt, akik még csak most kezdik a a főzést/sütést tanulni. Náluk nincs aláfestőzene és vicces animáció, hanem folyamatos magyarázószöveg van a készítés alatt. Ez elsősorban a kezdőknek lehet…..
MovieCops EGRI CSILLAGOK 2019.12.16 06:00:00
„Summáját írom Egör várának, Megszállásának, viadaljának, Szégyönvallását császár hadának, Nagy vígasságát Ferdinánd királnak.” (Tinódi Lantos Sebestyén: Egri históriának summája, 1553) A magyar filmtörténet egyik legnépszerűbb produkciója az 1968-ban bemutatott Egri csillagok, Várkonyi Zoltán…..
A gengszterfilmek koronázatlan királya, Robert De Niro ma ünnepli 76.születésnapját: Isten éltesse! Eme jeles esemény apropóján pedig úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm itt azt a 10 filmet, ahol a remek színész a legtöbbet hozta ki tehetségéből. Természetesen ezen lista is meglehetősen…..
A Monty Python brit szürrealista komédiások társulása, kiknek hatása a humorban akkora volt, mint a Beatlesnek a zenében. Már 1969-től rendszeresen feltűntek a televízióban, majd filmeket is elkezdtek készíteni. A Monty Python és a Szent Grál 1975-os sikere után megalkották a Monty Python – Brian…..
Will Ferrel, mint Ron Burgundy reklámozta karaktere podcastjának második évadát és haknizta végig egy nap alatt az összes tévés late night talkshow-t többek között saját standup műsorával.. Maga a karakter A híres Ron Burgundy legendája filmben tűnt fel, amely idővel kultstátuszba került és készült…..
A Vanity Fair magazin a különböző szlengek megértéséhez sztárokat hívtak segítségül. A korábbiak erre elérhetőek: Szlengmagyarázat sztároktól Szlengmagyarázat sztároktól 2. rész Szlengmagyarázat sztároktól 3. rész Az újabb, sorban negyedik válogatás a tovább után...
Már említettem korábban, hogy zajlik a Mária Terézia újabb két részének a forgatása. A tovább mögött mellékelek pár képet és egy osztrák köztévében bemutatott riportot, ahol a jelenlegi forgatásba kukkanthatunk bele (angol felirattal). A sorozat alkotói és szereplői megjelentek a Karlovy Vary…..
A következő videóra véletlenül talátam, de igazi meglepetés lett számomra. Maga a Hét menyasszony hét fivérnek musicalfilm elég meseszerű és a története nagyon egyszerű: egy oregoni hegyvidéken élő vadász lejön a városba, hogy feleséget keressen magának. Talál is egy rátermett menyecskét, azonban a…..
Minden ami nem sportverseny szubjektív, így van ez a szépségversenyekkel is. Ami viszont nem szubjektív, az a szépségversenyek nézettsége. A tovább mögött mellékelem a nézettségi és a közönségarányos grafikonokat mind a teljes, mind a 18-49-es korosztályban...
A blog kifejezetten nem politikai tartalmú, de e mellett nem tudtam elmenni. Egy bizonyos Jan Böhmermann, a német ZDFneo-n futó Neo Magazin Royale talk show műsorvezetője összefogott jópár európai talk show műsorvezetővel és egy közös dalban a közelgő EU-s szavazásra buzdítanak minket. Sikerült…..
Először 2010-ben volt szerencsém részt venni a monte-carlói tévéfesztiválon, akkor, amikor éppen az 50. évfordulójukat ünnepelték. A fesztivált Ranier herceg annak idején azért hívta életre, mert megirigyelte Cannes-tól a filmfesztivállal járó publicitást és celebhegyeket, nem mintha Monacónak saját…..
kis_kiraly 2019.05.15 13:20:54
kis_kiraly 2019.05.17 14:02:55
A kelet-európai minisorozat első évada nem bővelkedett csatajelenetekben - inkább a császári udvarban zajlottak a diplomáciai csörték -, de azért jó pár CGI jelenet is került a sorozatba. Ezek nézhetőek meg a tovább után...
Eltelt az idei WCTR hétvége is a Hungaroringen. Én magam csak péntek délután egy órát majd a vasárnapot töltöttem a ringen így a szombatról személyes benyomásaim nincsenek, csak a hivatalos sajtóanyagból tudok csemegézni. Amint az tudvalevő a WTCR mezőnyén túl itt volt a szezonnyitó hétvégéje a…..
kis_kiraly 2019.05.04 18:55:34
Elég kevés volt a nézőszám
racingline.hu/touringcar/wtcr/wtcr-tarquini-nyerte-a-harmadik-versenyt-michelisz-masodik/2019/04/28/

Próbálom figyelemmel követni a nézőszám változásokat, de elég szomorú tendencia

Nézőszám ezerben

Év: egész hétvége (Sz+V) [ha csak egy szám van a zárójelben az vasárnapot jelent]

2011: 70 <- ez ingyenes volt
2012: 60 (35)
2013: ? (38)
2014: 58 (35)
2015: ? (35)
2016: 43 (8+35)
2017: ? (35)
2018: 46 (10+36)
2019: 19 (7+12)

Megjegyzés: források nagy része sajtónyilatkozatból van, ott pedig általában szeretnek túlozni