Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis_kiraly

236 bejegyzést írt és 1193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Válogatás a tavalyi versenydalok között) Itt található a Top 5 dal, itt egy válogatás az idei felhozatalból, a tovább mögött pedig az előzőleg összegyűjtött dalok hivatalos videoklippjei..
(Válogatás a tavalyi versenydalok között)  Itt volt az idei Top5 dal a fesztiválról, a tovább mögött pedig egy csokorba összegyűjtöttem pár dalt az idei fesztiválról. Természetesen teljesen szubjektív válogatás. Ezen a linken pedig ugyanezen dalok videóklippjei tekinthetőek meg...
(Tavalyi Top3) A tovább után az idei végső döntőbe bejutott 5 dal. A koncertvideók után beszúrom a hivatalos videóklippjeit is. Aki a további felhozalra lenne kiváncsi, az erre leshet: Egy 7 perces összefoglaló az összes dalról Válogatás koncertvideókkal Válogatás hivatalos videóklippekkel..
Eltelt megint egy év Sanremo virágai ismét kinyiltak. Legalábbis a verseny idejére.  További mellébeszélés nélkül beszúrom az idei felhozatalt. A z egész dalokról készült összeállítást pedig itt találhatjátok (Top5, egy válogatás az előadásokból, a hivatalos videóklippek a válogatottt videókból)..
Tegnap kezdte és ma be is fejezi a Sisi sorozat első évadát az RTL Klub (online platformjukon már majd 4 hónapja megvolt a premier). A franciákhoz hasonlóan itt is gyorsan ledarálják a sorozatot: 3 rész Húsvétvasárnap, 3 rész  pedig Húsvéthétfőn (és nem feledve: a másik német Netflixes Sisi sorozat…..
Ahogy korábban (tavalyi összeállítás) idén is összeállítottam egy videógyűjteményt az északi dalfesziválokról és azok győzteseiről. Ezeket nézhetitek meg a tovább után. A norvég dalt látva meglepetés lenne, ha az idei téli olimpia után ezt a versenyt is  bezsákolnák. De végül is ez Eurovízió, itt…..
A sanremo-i dalversenyen  az első háromban bejutó énekes (és persze Maneskin) mellett voltak további indulók is. A versenynek megfeleően mind nagyzenekari kísérettel léptek fel. Ebből gyűjtöttem össze jó párat a tovább után. ..
Azt hiszem nem kell őket bemutatni. Zitti e buoni és a Coraline slágerük a tovább után nagyzenekari kisérettel. ..
Végetért a héten a Sanremói dalfesztivál idei kiírása is. Ezúttal már ismét közönség előtt.  A tovább után a legjobb háromnak a videói tekinhetőek meg. ..
Nálunk a Dal még csak most indult - és nem is megy a nyertes az Eurovízióra -, addig a spanyolok a nemzetközi megmérettetésre készülve kiválasztottták a dalukat. Ezúttal nem külön showműsorban, hanem leporolták majd két évtized után visszatért Benidorm dalfesztivált és így a Benidorm Fest keretében…..
Most egy olyan lengyel websorozatot mutatnék be, amely alacsony költségvetése ellenére nagy népszerűségre tett szert. Maga a sorozat egy rendezést tanuló diák magánprojektjének indult. A több mint kétperces epizód idővel kinőtte magát és a két év alatt leforgatott többi 5-10 perces epizódja is több…..
Még 1982-ben a köztévé egy havi műsort indított el Teleráma címmel Vitray Tamás vezetésével, amely a nézői levelekre válaszolva a Magyar Televízió műsorgyártásába engedett bepillantást. Színes tévéműsorok 1972-től kezdve jelentek meg, de a tíz évvel későbbi Teleráma még fekete-fehérben…..
Három Sissi-projekt van jelenleg készülőben. Ebből kettő német nyelvű és ezeket idén már forgatnák is. Sissi #1: The Empress (jelenleg munkacím) - Netflix Az összesen hat részben Sissi első hónapjait követjük végig a bécsi udvarban. Lehet, hogy egy jövőbeli potenciális német Crown-utódot remélnek…..
(Tavalyi északi dalversenyek) Tegnap ért véget az utolsó döntő is a svédeknél az északi régióban, így a tovább után megnézhető az ide szezon felhozatala és a győztesei az ottani megmérettesésekből...
Készítettem már ilyet korábban is: Trump megválasztását követő monológok Trump-Putin találkozó utáni monológok USÁ-t átszelő teljes napfogyatkozással foglalkozó monológok Ron Burgundy-interjúk az amerikai talkshow-kban Nyilván azóta már sok víz lefolyt a Mississippi-n, de kissé megkésve a…..
Melyik a legnépszerűbb sport? A kérdés sokszor felvetődhet. Erre egyszerű a válasz: a futball. A többi sport pedig csak olimpia idején érdekel minket. Ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor ez az igazság. Például itthon az emberek többsége tudja vagy legalább sejti, hogy Kemény Dénessel három…..
kis_kiraly 2020.12.20 19:49:19
@István Rákosy: Nyilván lehet vitatkozni a rangsorral, de foci azért még mindig No #1 (mondom ezt nem focidrukkerként)
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok, egy-két mondatban megemlítem, hogy idén (legalábbis a…..
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok, egy-két mondatban megemlítem, hogy idén (legalábbis a…..
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze azért is a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok egy-két mondatban megemlítem, hogy idén…..
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze azért is a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok egy-két mondatban megemlítem, hogy idén…..
A németeknél hamarosan indul a 25. évad. Semir ismét új társat kap (a sorozat történetében először kap női partnert) és új csapattagokal is frissül az autópálya rendőrség. Premier: Augusztus 20. Legalábbis kint...
2020. júniusának 27-edik napján a Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal, melynek eredményeképpen kiesett a magyar elsőosztályból. Hogy ez miért olyan fontos? Igazából, egyáltalán nem fontos, de tökéletesen szemlélteti azt, ahogy a Fidesz viszonyul az országhoz. Kihasznál bárkit és bármit a…..
(Tavalyi északi dalversenyek) Befejeződtek a skandináv országok nemzeti dalversenyei. Tegnap este három országban is győztest hirdettek, ezzel teljessé vált, hogy az északi országok kit küldenek az idei Eurovíziós Dalversenyre, amelyet majd Rotterdamban rendeznek. Viszont ebben a régióban elég…..
Folytatjuk a sorozatunkat, amelyben a tavalyi év legsikeresebb hazai filmjeit veszem sorra minden országban. Hasonló a szempont-rendszer idén is: továbbra is a British Film Institute-ot veszem alapul (itt elérhető a tavalyi lista). Nézőszám helyett a tavalyihoz hasonlóan boxoffice bevételek szerint…..