Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis_kiraly

222 bejegyzést írt és 1202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készítettem már ilyet korábban is: Trump megválasztását követő monológok Trump-Putin találkozó utáni monológok USÁ-t átszelő teljes napfogyatkozással foglalkozó monológok Ron Burgundy-interjúk az amerikai talkshow-kban Nyilván azóta már sok víz lefolyt a Mississippi-n, de kissé megkésve a…..
Melyik a legnépszerűbb sport? A kérdés sokszor felvetődhet. Erre egyszerű a válasz: a futball. A többi sport pedig csak olimpia idején érdekel minket. Ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor ez az igazság. Például itthon az emberek többsége tudja vagy legalább sejti, hogy Kemény Dénessel három…..
kis_kiraly 2020.12.20 19:49:19
@István Rákosy: Nyilván lehet vitatkozni a rangsorral, de foci azért még mindig No #1 (mondom ezt nem focidrukkerként)
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok, egy-két mondatban megemlítem, hogy idén (legalábbis a…..
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok, egy-két mondatban megemlítem, hogy idén (legalábbis a…..
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze azért is a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok egy-két mondatban megemlítem, hogy idén…..
A koronavírus miatt az európai mozik (is) zárva tartanak, úgyhogy lényegében a listában szereplő tavalyi nézőszámokat idén nem valószínű, hogy túl fogják szárnyalni az idei filmek. Ezért is gyűjtöttem össze azért is a tavalyi sikerfilmeket. Ahol tudok egy-két mondatban megemlítem, hogy idén…..
A németeknél hamarosan indul a 25. évad. Semir ismét új társat kap (a sorozat történetében először kap női partnert) és új csapattagokal is frissül az autópálya rendőrség. Premier: Augusztus 20. Legalábbis kint...
2020. júniusának 27-edik napján a Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal, melynek eredményeképpen kiesett a magyar elsőosztályból. Hogy ez miért olyan fontos? Igazából, egyáltalán nem fontos, de tökéletesen szemlélteti azt, ahogy a Fidesz viszonyul az országhoz. Kihasznál bárkit és bármit a…..
Befejeződtek a skandináv országok nemzeti dalversenyei. Tegnap este három országban is győztest hirdettek, ezzel teljessé vált, hogy az északi országok kit küldenek az idei Eurovíziós Dalversenyre, amelyet majd Rotterdamban rendeznek. Viszont ebben a régióban elég nézettek a helyi zenei döntők,…..
Folytatjuk a sorozatunkat, amelyben a tavalyi év legsikeresebb hazai filmjeit veszem sorra minden országban. Hasonló a szempont-rendszer idén is: továbbra is a British Film Institute-ot veszem alapul (itt elérhető a tavalyi lista). Nézőszám helyett a tavalyihoz hasonlóan boxoffice bevételek szerint…..
Idén volt 70 éves a Sanremo-i dalfesztivál. Minden további mellébeszélés nélkül beillesztem a győztes dalt és a további dobogósokat is. Ezek nézhetőek meg a tovább után. Biztos vagyok benne, hogy a RAI egy idő után eltávolítja a fesztivál videókat, úgyhogy a hozzátartozó videoklippeket mellékelem...
 A mozis listák élén általában a nagy studióbeli filmeket láthatjuk.Tavaly sem volt másképp: 2019 Legnagyobb bevételú filmjei USA-ban és Kanadában #1 Bosszúállók: Végjáték $858m#2 Oroszlánkirály $544m#3 Toy Story 4 $434m#4 Marvel kapitány $427m#5 Jégvarázs 2 $426m**Még a mozikban Viszont a…..
Amikor az Emil Rulez! énekese talkshow-t kezdett vezetni még 2003 tavaszán. Pár korabeli kritika:  „Érdeklődve várom a folytatást és remélem, nem fog ellaposodni ez a talk-show, de bízom Hajós tehetségében, amit az első adásban is megmutatott.”  „Ma már mindenkinek lehet műsora? Igen, és ez jól…..
A youtube-on egy rakás magyar receptvideót lehet találni. Most azoknak mutatnék be egy kis videós ízelítőt, akik még csak most kezdik a a főzést/sütést tanulni. Náluk nincs aláfestőzene és vicces animáció, hanem folyamatos magyarázószöveg van a készítés alatt. Ez elsősorban a kezdőknek lehet…..
MovieCops EGRI CSILLAGOK 2019.12.16 06:00:00
„Summáját írom Egör várának, Megszállásának, viadaljának, Szégyönvallását császár hadának, Nagy vígasságát Ferdinánd királnak.” (Tinódi Lantos Sebestyén: Egri históriának summája, 1553) A magyar filmtörténet egyik legnépszerűbb produkciója az 1968-ban bemutatott Egri csillagok, Várkonyi Zoltán…..
A gengszterfilmek koronázatlan királya, Robert De Niro ma ünnepli 76.születésnapját: Isten éltesse! Eme jeles esemény apropóján pedig úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm itt azt a 10 filmet, ahol a remek színész a legtöbbet hozta ki tehetségéből. Természetesen ezen lista is meglehetősen…..
A Monty Python brit szürrealista komédiások társulása, kiknek hatása a humorban akkora volt, mint a Beatlesnek a zenében. Már 1969-től rendszeresen feltűntek a televízióban, majd filmeket is elkezdtek készíteni. A Monty Python és a Szent Grál 1975-os sikere után megalkották a Monty Python – Brian…..
Will Ferrel, mint Ron Burgundy reklámozta karaktere podcastjának második évadát és haknizta végig egy nap alatt az összes tévés late night talkshow-t többek között saját standup műsorával.. Maga a karakter A híres Ron Burgundy legendája filmben tűnt fel, amely idővel kultstátuszba került és készült…..
A Vanity Fair magazin a különböző szlengek megértéséhez sztárokat hívtak segítségül. A korábbiak erre elérhetőek: Szlengmagyarázat sztároktól Szlengmagyarázat sztároktól 2. rész Szlengmagyarázat sztároktól 3. rész Az újabb, sorban negyedik válogatás a tovább után...
Már említettem korábban, hogy zajlik a Mária Terézia újabb két részének a forgatása. A tovább mögött mellékelek pár képet és egy osztrák köztévében bemutatott riportot, ahol a jelenlegi forgatásba kukkanthatunk bele (angol felirattal). A sorozat alkotói és szereplői megjelentek a Karlovy Vary…..
A következő videóra véletlenül talátam, de igazi meglepetés lett számomra. Maga a Hét menyasszony hét fivérnek musicalfilm elég meseszerű és a története nagyon egyszerű: egy oregoni hegyvidéken élő vadász lejön a városba, hogy feleséget keressen magának. Talál is egy rátermett menyecskét, azonban a…..
Minden ami nem sportverseny szubjektív, így van ez a szépségversenyekkel is. Ami viszont nem szubjektív, az a szépségversenyek nézettsége. A tovább mögött mellékelem a nézettségi és a közönségarányos grafikonokat mind a teljes, mind a 18-49-es korosztályban...
A blog kifejezetten nem politikai tartalmú, de e mellett nem tudtam elmenni. Egy bizonyos Jan Böhmermann, a német ZDFneo-n futó Neo Magazin Royale talk show műsorvezetője összefogott jópár európai talk show műsorvezetővel és egy közös dalban a közelgő EU-s szavazásra buzdítanak minket. Sikerült…..
Először 2010-ben volt szerencsém részt venni a monte-carlói tévéfesztiválon, akkor, amikor éppen az 50. évfordulójukat ünnepelték. A fesztivált Ranier herceg annak idején azért hívta életre, mert megirigyelte Cannes-tól a filmfesztivállal járó publicitást és celebhegyeket, nem mintha Monacónak saját…..
kis_kiraly 2019.05.15 13:20:54
kis_kiraly 2019.05.17 14:02:55