Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guszti bá

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetekben, hónapokban új témával jelentkezett a Jobbik. A radikális nemzeti párt aktivistái, helyi szervezetei, sajtóorgánumai meglehetős elszántsággal fordulnak szembe a holokauszttal kapcsolatos bűntudatkeltő propagandával, rágalmakkal, részigazságokkal.  Hogy…..
Guszti bá 2012.03.24 18:15:35
@nemecsek ernő áruló: Ha te ezt tényleg így gondolod, akkor rosszabb vagy mint az általad annyira gyűlölt magyarok. Nem tudom miért jó hangulatot kelteni, megbántani embereket.
Isten nem ver bottal, majd emlékezz erre.
Guszti bá 2012.03.24 18:44:22
@nemecsek ernő áruló: Elolvastam, de ez csak magyarázkodás, és a te szavaid bántó élét semmiképp sem tompítja.
Nem értem, miért releváns az, hogy zsidó származású ember. Magyar állampolgár, mint én. Ha én írom le azt amit ő, már régen bíróságra járkálnék. Vagy nézzük így: ha egy Izraelben élő arab (magyar, lengyel, orosz stb) ember ír hasonlóan a zsidókról, maradhatott volna-e békében abban az országban?
Egyszerűen nem értem, mire jó ez, mert hogy nem a magyarokért való aggódásból írta azt amit írt, az biztos.
Nyilván sok bűnt követtek el bizonyos magyar emberek, csakúgy mint bármely más náció szülöttei, de akkor sem "illik" a saját hazámban élő emberekről így írni. Nem illik, érted?
Guszti bá 2012.03.24 18:47:57
@milyen szép a Vértes, ó: kampósorrú = francia ?
Megfejtették annak az aranykoronának a rejtélyét, amit Ecuador elnöke ajándékozott Viktória királynőnek 1862-ben. Senki nem tudta, kik készítették a mestermunkát, úgy vélték, talán az inkák. Most kiderült, hogy a kanyari nép. Colin McEwan, a British Museum…..
Guszti bá 2012.03.23 06:33:59
@tucano: nekem azért nem tetszik, mert nem menóra van rajta, hanem egy fordítólapát.
Hunvald György MSZP-s volt polgármester a belebegtetett 10-15 év helyett másfél év börtönbüntetést kapott.Mivel 2,5 évet töltött előzetesben, így a büntetését már leülte, sőt a másodfok után valószínűleg a magyar államnak, vagyis az adófizetőknek kell fizetnie Hunvaldnak…..
Ez a mondat jutott eszembe az eheti mancs Kósa Lajos-interjújáról. Nem tudom linkelni, tessék megvenni és elolvasni — addig meg higgyék el nekem, hogy ezt mondta ez a jóember:"MN: Csakhogy a hiteleket jórészt uniós támogatású fejlesztések önrészéhez vették fel...KL: Ez…..
Guszti bá 2012.02.24 11:18:47
@SvenH.: népköztásaság, mi? Csak szeretnéd.
@Dr. simonmondja.: "A debreceniek mind kaptak pénzt, hogy jól fideszkedjenek. Micsoda kódis népség." Erre csak annyit: anyád.
Guszti bá 2012.02.24 11:23:58
@bámész: upsz, poszt törölve...
Azoknak küldöm ezt a postot, akik múltkor fennen hangoztatták, hogy márpedig az MSZP igenis emberségből, emberbaráti szeretetből, és az emberek iránti együttérzésből vett részt az Éhségmeneten. Frászt, aranyoskáim. A szocik szavazatokért bármit. Könnyfakasztó vallomások a…..
Guszti bá 2012.02.23 09:26:12
@7esbusz: "Ebben az országban CSAK a nyuggereknek van érdekérvényesítő lehetőségük..."
Mekkorát tévedsz, a tuggyukkiknek is van ám. Bár nekik az egész világon van.
Tegnap megvolt a nagy Összefogás koncert, 100 zenész, 2 helyszínen, fergeteges hangulat, óriási buli, "fékezhetetlen tömeg"....Ízelítő, hogy miből is maradtunk ki, ez a 40 másodperc bőven elég is: A hvg.hu-n egy hosszabb is videó is megtekinthető. Sajnos az államadósságból…..
 Középkori ítélet Geréb Ágnes nemzeti bába ellen A Centrifuga tiltakozik az ítélet ellen és felszólítja dr Schmitt Pál után Áder János köztársasági elnököt is dr Geréb Ágnes bába, szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus tavaly elutasított kegyelmi…..
Puzsér:A Szent Koronán ferde a kereszt. Hungarikum. A világon sehol nem ferde a kereszt. Se koronán, se templomon, se síron, se semmin. Ha jól tudom, Jézust Krisztust nem hatvanöt fokos szögben, sréhen feszítették fel. Közismert a sztori, a  XVII. században bezárták a koronát…..
Az MTVA levele a Kétfarkú Kutya Pártnak (kattintva bejön nagyban): A hirado.hu paródiájára létrehozott mtvhirado.com már nem elérhető. Szerzői jogi szempontból részben igaz van az MTVA-nak, a kamu-oldalon az eredeti oldalról készített screenshot volt, logókkal együtt. Nem…..
Guszti bá 2012.01.04 08:01:52
@sárkányfő:"... élő emberekkel teli épületet felgyújtson..." melyik épületről van szó?
"...épp úgy mint a kockakővel élő emberek dobálása..." bezzeg gumilövedékkel szabad fejre célozni!
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
Ha a pártpolitikai térre tekintünk, könnyű belátni, hogy az elmúlt időszakban a Fidesz számára a legjobb dolgok az ellenzéki oldalon történtek. A sajátos aduászként mindenre magyarázatként szolgáló volt miniszterelnök nem tűnt el, ellenkezőleg, folyamatosan témát…..
Guszti bá 2011.09.26 06:22:09
@Táskás Tóni: Ha az lenne akkor te nem kommentelhetnél ide.@Bebes: na, ki is az előítéletes, hogy úgy mondjam "kirekesztő" ? Inkább abból vizsgázzon, mint hazaárulásból.
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
Guszti bá 2011.09.23 06:35:02
@hivatásos naplopó: A faszfej nyugger az valószínűleg édesanyád, bár nyilván nem a kerületben lakik.
Török Gábor ma reggeli elemzésében remekül megfogalmazta mi a probléma a Fidesszel: "A kormány egyre gyakrabban és egyre látványosabban kénytelen szembemenni ellenzéki időszakában hirdetett mondataival, ráadásul nyilvánosan azt sem vállalja, hogy egyáltalán viszonyuljon…..
Guszti bá 2011.09.19 23:04:34
@Secnir: Tudjátok mit gondolok? Azt, hogy ez egy kétségbeesett kísérlet
csökkenteni azt az iszonyatos kölcsönállományt, amit előbb-utóbb valakinek ki kell fizetni. Amolyan; aki tudja, mentse magát, mert mindenkinek úgyse tudnak/tudunk majd segíteni. Leszopattak minket rendesen. Az ország utolsó maradéka, a magánvagyon fog szarért-hugyért a tuggyukik kezére kerülni.
Egyszerűen itt az idő. Kicsit északabbra költöznek. Ki volt ez már találva régen...
 2001. szeptember 11. Ma van a tiz éves évforduló, tiz év, de amerika nem felejt. Nem felejti az áldozatokat, nem felejti a hősöket. Én sem felejtem el azt a napot. Pár éve éltem itt. Akkortól lettem talán amerikai. Onnantól éreztem meg mi az, hogy amerikainak lenni. Akkor…..
Ha Madách ma írná Az ember tragédiáját, a homousion-homoiusion ellentét helyett bátran használhatná az emberiség-emberiességet is, egyforma ürügy mindkettő arra, hogy jobb sorsra érdemes emberek essenek egymásnak. A két fogalom fölötti böstörködésnek már köteteket megtöltő irodalma van, amit…..
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..
Guszti bá 2011.09.15 12:04:37
@olduser: bocs, de én magyarnak vallom magam, mégsem érzem tettesnek magam, arról nem beszélve, hogy miért is kéne nekem bárki mellé is állni, ha újra, ha nem.
András nem fogott gyanút, amikor "fél méterig vízálló" fejkamerát vásárolt. Természetesen a tengerparton az első hullámnál elpusztult. Azóta lassan 3 hónapja tart a küzdelem a szervizzel, akik még a kamerában maradt memóriakártyát is benyelték:Idén márciusban egy…..
Vastagbőr Leszalámizva 2011.09.14 13:01:00
Szép munka volt uraim, az Index leszalámizva. Mi lesz a következő? Szeptember 5-én, 11 év után felmondott a legnagyobb online újság főszerkesztője, az Internetto-alapító Uj Péter. Rövid hírecske, még kevesebb reakció. Pedig ez nagyobb dolog annál, hogy csak így elsikkadjon . Egy…..
Vastagbőr Kiforrott bölcsesség 2011.09.14 09:01:00
Nem vagyok egy ijedős típus, át is éltem már pár magyar gazdasági bejelentést, tervet, és "csodát", mégis meg tudok még lepődni.Hétfőn bejelentette Orbán az Országvédelmi Akciótervet.Bár a fotósok már csak az emeleti páholyból dolgozhatnak, Kövér Laci kifelejtette…..
Vastagbőr Nagy segítség 2011.09.09 18:01:00
A Fidesz-KDNP ugye most tartja az őszi ülésszak előtti 3 napos frakcióülését Hajdúszoboszlón.Ma a két közkedvelt figura, a Frakcióvezető úr és a Szóvivő úr állt ki tájékoztatni az itt végzett munkáról a nagyérdeműt.Rögtön az első mondatokkal belelőttek egy tárat a…..
Guszti bá 2011.09.09 19:12:51
@Kabbe: ez most hogy jön ide?
Ha ez nem látványsport, akkor semmi nem az. ..