Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabolcsfoto

176 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy az index.hu már mindennél jobban követhetőbb, az indafoto.hu sem maradhat le. Ráncfelvarrtuk! Nem kicsit. Nagyon! Kész még nem vagyunk. De vannak eredmények. Ezt most megmutatjuk. Komolyan gondoltuk, hogy minden a képekről kell szóljon! Nagyobb képek már a nyitón.…..
Drága Indafotósok! Magyarország egyetlen valamire való fotómegosztója ütemes szögelés alá került. Jó sokan körbeálltuk, nyomkodtuk, nézegettük és elkezdtük tekergetni, csavargatni. De most igazából. Most, hogy az országunk háza is új pilácsokat kapott, nekiálltunk…..
Indafotóblog Nándi lelépett... 2014.06.03 16:09:16
...de az élet nem áll meg. Mi maradtunk, és igyekszünk továbbra is azt a színvonalat hozni, amit Nándi nyújtott. Lezárult az Önarckép sorozat - Hívd elő magadból Vivian Maiert! fotópályázat. A zsűri már gőzerővel dolgozik a győztes kiválasztásán. A június 6-i…..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
Az év végén mindenki toplistákat spriccel magából, nekünk egy igazi toplistánk van amiről tudjuk, hogy érdekel titeket, ez pedig a Háttérképek letöltésszáma. Az eredmény meglepő is meg nem is, azt sejtettem, hogy a leglelkesebb résztvevő viszi el a legtöbb letöltést, no de,…..
szabolcsfoto 2013.12.23 21:18:15
A legszebb decemberi indafotós háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra!  Meglepetés! A két éves háttérképek decemberben a szokásos havi háttérképek mellett egy extra háttérkép-kiállítással is jelentkezik, amit a poszt végén nyithattok…..
szabolcsfoto 2013.11.30 10:03:48
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
szabolcsfoto 2013.09.02 16:00:42
Először is az Analóg remake! semmilyen formában nem volt minipályázat, utólag visszaszívom. Az, hogy az induláshoz való bátorságot összesen hatan vettétek, sokat elmond a helyzet komolyságáról. Hat kiváló kép, hat fotós aki komolyan vette a fáradtságot, hogy ötletet…..
VÉGRE! Nem csak ti, nyolcvanezren gondoljátok így, a mi kis csapatunk is fellélegezhet végre, kiment évek óta az első frissítés, ami érdemben változtatja meg a képoldalt. Végre elkezdődött az Indafotó felfrissítésének a számotokra is látható része! Lássuk csak…..
szabolcsfoto 2013.06.20 23:22:06
Ismét elseje hó eleje, itt vannak a júniusi háttérképek! Válogass a júniusi képekből, ajánld tovább másoknak is akár a fotókat, akár a bejegyzést! Ha szeretnél háttérképet beküldeni következő hónapra, akkor a 2013 július nevű gyűjteménybe töltsd fel a fotódat.…..
Fantasztikus pályát futott be a Critical Mass Magyarországon, köszönhetően a két főszervezőnek, sok száz aktivistának és több tízezer kerékpárosnak, az ő munkájuk látható az alábbi válogatásban, melyet az utolsó Critical Mass kapcsán készítettem. A fotókra és a címükre…..
Itt az Indafotóblogon mutattuk be először Komikite-ot, 11 hónappal ez előtt, akinek nagyot fordult az élete, interjút csinált vele Szász Barna az Indexvideótól, és még többen mások - amikor legutóbb találkoztam vele a Fővám téren épp egy HVG-s fotóssal dolgoztak - de mindez…..
Bemutatjuk a márciusi háttérképeiteket! Ha szeretnél háttérképet beküldeni következő hónapra, akkor a 2013 április nevű gyűjteménybe töltsd fel a fotódat. Útmutató a gyűjteménykészítéshez. Jó válogatást a márciusi képekből! Ha választottál magadnak…..
szabolcsfoto 2013.03.01 20:08:18
Ne hagyjátok ki a megnyitót - 2013. március 4, 17 óra, Újpesti Kulturális Központ. Helyszín: View Larger Map..
Kedves játékosok!Végre utolértem magam annyira, hogy nyugodtan leülhettem átnézni az idei, illetve most már tavalyi adventi vetélkedőre érkezett fotókat. Azt látom - és ez talán a kimaradt heti eredményhirdetésnek is köszönhető -, hogy az első héten sokkal több fotó…..
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
szabolcsfoto 2013.01.07 13:07:17
@Balp: Húúú, tök jó lenne ha összejönne :)
Indafotóblog 940 2013.01.06 20:08:48
Megváltozott a blog kinézete. Sőt. 68%-al szélesebb lett! A régi 560 pixeles kinézet helyett egy minimalista - a NAGYKÉPES bloggal megegyező méretű - 940 pixeles dizájnra váltottunk. Az új dizájnban nincs oldalhasáb, csak lábléc, rövidebbek a oldalak a gyorsabb töltődés…..