Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fokaorr

0 bejegyzést írt és 268 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hűvös köd szitált azon az őszi hajnalon, mikor a doraniak eltemették Alyr Arkhont.” Nagyon sokáig ez volt a kedvenc ponyvaregényes kezdőmondatom – és azonnal ez jutott eszembe ezen a ködszitálós délutánon is, amikor megláttam a Spekulatív Zónán Gáspár András halálhírét. András bitang jó első…..
via GIPHY Olvasónk tudja, miért fontos időben megvenni egy koncertjegyet, de hiába minden, a System Of A Down jövő júniusi koncertjéről mégis jól lemaradt, hacsak nem akarja végigülni az egészet. És ezzel valószínűleg nincs egyedül, a Live Nation facebook oldalán jó pár csalódott kommentet…..
Az elkövetkező három poszt a Barbeque sertésborda világába repíti az olvasóinkat. Tőlünk szokatlan módon ezek a posztok sűrűbben jelennek meg, mert szerintünk nagyon fontos, hogy hogy működik ez!  Ez nem grillezés, mivel nem parázs felett készül az étel, hanem igazán alacsony hőfokon (max 110C)…..
Az ifjú pár elhagyja a Windsor-kastély kápolnáját, és beül a világ legszebb autójába (maga Enzo Ferrari mondta ezt az E Type-ra), amelynek rendszáma az esküvőjük dátuma: 19 05 18. Harry lehajol a kilincshez, Meghan ügyesen behúzza földet söprő ruháját, és elindulnak a négyszáz éve létrehozott…..
Sokszor és sokan teszik fel a kérdést: léteznek-e olyan alapanyagok, receptek, amelyek révén létrehozhatók magyaros jellegű BBQ-fogások? A téma kezdetektől fogva foglalkoztat bennünket is. Amikor ez ügyben zajlik eszmecsere, mindig az elsők között merül fel a marhalábszár, mint…..
Oké, lehetett számítani rá, hogy ez embertelen marketingkampány és a testvársorozat The Walking Dead elképesztő sikere kihat majd az új leágazásra, a Los Angeles elbukását krónikáló Fear The Walking Dead-re is, de azt szerintem senki nem tippelte előre, hogy a premier nézettsége…..
Örök klasszikus a fizető parkolás témája, mégis egy ideje nem kaptunk ilyen ügyben levelet. Most úgy tűnik, egy füst alatt pótoljuk a lemaradást, mert Lac hosszú évek alatt felhalmozódott sérelemtömegét zúdítja ránk a nem működő meg a rosszul működő és a furán…..
fokaorr 2015.08.10 17:08:37
"Úgy tűnik a Nemzeti Parkolási Szisztéma nincs felkészülve a forintokkal vacakolás helyett mobillal fizetni akaró külföldiekre. Vagy legalább is nem igazán akar segíteni nekik." Tavaly augusztusban írtuk ez. Majdnem egy évvel később  csak a helyszín változott, a helyzet…..
Az Őrház Chill & BBQ az első hazai formáció, amely több mint egy éve kínál stabilan autentikus barbecue fogásokat. Következik egy átfogó poszt, amelyben megmutatjuk, honnan indultak, hová jutottak, és merre tartanának a jövőben. Őrház Sörkert Tahi néven indultak még…..
igazat szólnak, szarni mindenre  ..
fokaorr 2014.07.07 13:38:18
A borotválkozásra legtöbben csak szükséges rosszként tekintenek, amit muszáj valahogy beilleszteni az ébredés utáni teendők közé, és jobb minél gyorsabban letudni. Pedig ez a mindennapi rutin is izgalmassá tehető, ha elszakadunk a megszokott és ma széles körben elterjedt…..
fokaorr 2013.12.18 23:27:58
@Moin Moin: mutass mar egy borbely/fodraszt, aki borotval magyarorszagon (1-2 van max amit most talaltam hirtelen)
x eve nem lehet borotvalni akarkinek mindenfele eloiras miatt
pedig en is el tudnam viselni, utalom a borotvalkozas minden kezi/gepi formajat
(ja esetleg tepkedjem ki a szort mint regen az indianok :)
Már annyira megszaladt a Pizza Kingnek, hogy az étteremtől 10 percnyi távolságra sem sikerült kivinni egy pizzát több mint 2 óra alatt. Ahogy George R. R. Martin is megmondta: Pizza is coming! Az oly sok helyen reklámozott Pizza King pizzériáról nekem más tapasztalatom van, mint…..
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
Kis-Szoplák, Nagy-Szoplák, Lányok a bozótban, pajzán munkásnő és felhőpornó - huhh, ez kemény poszt lesz! A Pilis-tető alatt már kétszer is elhaladtam, a tavalyi és az idei Kinizsi Százas résztvevőjeként, de egyszer sem volt időm felmenni a csúcsra. Most pótoltam, és a Nagy-Szopláktól nem messze,…..
Sándor szerint a belvárosi közértben rájöhettek, hogy úgyis mindent elvisznek a turisták, ezért aztán nem szelektálják ki, az elhunyt tejtermékeket és kenyereket a polcokról. Ő már többször vitt haza, aztán vissza 2-3 napos vagy lejárt cuccot. Legutóbbi visszavitt kenyere miatt…..
Naiv ügyfél véletlenül elcsípte, hogyan készül a répa nélküli gyros, amibe véletlenül mégis tettek répát: Egyik (ex-)kedvenc étkezőhelyünkön, a 18.kerületi Pestlőrinci temetőnél levő Gyrososnál történt az eset. Szokás szerint rendeltem 2 Big Gyrost répa nélkül, majd…..
Végül is. ..
fokaorr 2013.07.18 15:33:11
@vénkujon: meg a fekete műalma a tátogó szürkegyerek fején
szerencse, hogy nem a pajeszt szedte le
Péter megdöbbenve szemlélte tegnap uzsonna után a Mammut KFC-ben, hogy egy alkalmazott nem csak az asztalról gyűjtötte össze az épen maradt papírpoharakat, de még a szemetesből is kiszedte a jobbakat. Pánikra semmi ok, valószínűleg a gyerekének gyűjti őket, a mosogatógépet…..
Subba Zumba tündérek 2013.03.25 12:30:54
A zumbánál nagyobb hülyítés nincs a világon és ezt a középen nyomuló jelenség tökéletesen érzékelteti. Nagy köszi Tincsi úrnak ismét!!  ..
Random Emlékeztek még Gikára? 2012.12.05 13:47:36
Pár hete láthattuk azt a hatalmas molinót a Madách téren, amin bocsánat és egyben lánykérés is volt. Úgy tűnika lengyel fickó nem adja fel könnyen, még mindig üzen. Ezeket nem messze a molinótól ragasztotta ki. Na erre vajon mit lép Gika? ..
fokaorr 2012.12.05 16:28:23
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: mondjuk nem art, ha elotte par korso sort es sosmogyorot vesz magahoz
László csak a lényeget felejtette el megírni, hogy melyik jófajta kuponos szálloda jelentett csődöt épp, ami miatt bebukta a befizetett összeget. Merthogy a Napitipp Kft. szerint az összeget már átutalták, és reklamáljon a külföldi már nemlétező szállodánál: A Napitipp Kft…..
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..