Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Könyvtár

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prológus Elég régóta létezik a blog, hogy egyes rosszindulatú/fásulóban lévő egyének megkérdezhessék, hol van már akkor az a nagy e-könyv áttörés. Az egyik kerékkötőről, a gyakorlatilag elérhetetlen jogokról a külföldi eredetű anyagokhoz már siránkoztam egyet. A rossz…..
Könyvtár 2011.02.21 16:29:53
@Dworkyll: egyelőre nem szeretném elárulni, hogy melyik könyvtár vagyunk, mert szeretnénk/szerettünk volna elsők lenni:) Az Országos Széchényi Könyvtár megelőzött minket, viszont egyelőre ők saját tartalmakat szolgáltatnak, valószínűleg pont a szerzői jogok és a másolásvédelem miatt.
Mi azért szeretnénk fizetős tartalmat is venni a készülékekre, mert azt gondoljuk, akkor nagyobb az esély arra, hogy az olvasóink emiatt elkérik a könyvtárostól a készüléket. Hiszen ha olyan tartalom van rajta, ami mindenütt elérhető, az kevésbé vonzó. Legalábbis ez a mi logikánk.
Ha végre sikerül kialakítanunk valamiféle rendszert, szívesen írunk róla egy szösszenetet, amit elküldünk Nektek is. Főként arra gondolok, hogy könyvtári szemszögből mi okozott nehézséget nekünk.