Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fahang

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a kormány fontolgatta az utazási kedvezmények eltörlését, de Orbán Viktor határozott tiltakozása miatt végleg elvetették a javaslatot. A nyugdíjasok éppen olyan érinthetetlenek, mint bármelyik szocialista kormány alatt. (Fotó: Kéri László A rendszerváltás krónikája…..
Fahang 2011.02.26 17:11:07
@metaszóda: Ez kivételesen nem anyagi kérdés. Hanem "kényelmi". Szerintem tarthatatlan, hogy nyugdíjashadak szállják meg a békávéjáratokat mindig a csúcsban. Ez már tényleg VICC.
Az unokáját a suliba kísérő néni/bácsi kivétel, azt elismerem... de semmi egyebet NEM. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy reggel 7 és 9 között értelmes célja van az iszonyatos nyugdíjastömegnek az összes tömegközlekedési eszközön... egész nap ráérnek aludni, de PONT reggel a csúcsban kell nyomulni, ez ellenszenves a fiataloknak meg a dolgozóknak, lássuk be
világevő Dől a lé. Sajnos. 2011.02.24 07:30:00
Nem volt egyszerű lemondani a legfontosabb hobbimról, a "szakmámról" és egy nagyon fontos örömforrásról: az evésről. Alapvetően mindenevő vagyok, de főleg húsra és egészségtelen finomságokra specializálódtam. Emiatt aztán még viccesebb ötletnek tűnt a megkeresés…..
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
Fahang 2011.02.23 15:23:48
@Szigi.: Megnézném azokat az irományokat :)

Ez eddig az első igazán jó bejegyzés ezen a blogon. Tényleg jól sikerült, minden mondata nagyon ott van!
Érdekes elemzést közölt a napokban egy amerikai orvosi blog arról, hány orvos végzettségű képviselő van a Kongresszusban. 3 szenátort és 16 kongresszusi képviselőt számolt össze, ami 3.5%-a a teljes létszámnak (a Függetlenségi Nyilatkozat aláíróinak több mint 10%-a volt…..
Bízom benne, hogy nem indulnak el bulvár irányba a kommentek, mivel komoly dologról van szó. Egyre többször írnak le olyan eseteket, amikor a férfi szex után a következő tüneteket észleli magán: kipirosodott szem, orrfolyás, lázszerű tünetek, teljes kimerültség. A jelenség…..
Furcsa esetről számolt be a BBC a minap. Peter Ball-nak gyomorpanaszai voltak, de csak azt hitte, meghúzta valamelyik izmát. Aztán már járni sem bírt rendesen, amit meg is írt Facebook-on. Erre egy régi ismerőse, Rahul Velineni, aki amúgy orvos, írt neki, hogy beszéljenek, mert…..
Martha McSally egykori A-10-es pilótaként az ezredesi rangig vitte az Amerikai Egyesült Államok Légierejében, mielőtt nyugállományba vonult volna. Ma a George C. Marshall Center munkatársa Németországban. A neve azért híresült el - túl azon, hogy nő létére magas rangot ért el a…..
Fahang 2011.02.23 14:53:57
@roki:

"Viszonossági alapon mi európaiak is megfogalmazhatunk elvárásokat a moamedánok felé?"

Hogyne. Amint itt fognak grasszálni afgán és szaúdi katonanők, hogy jól békefenntartsanak, egyből lehetnek igényeink. Mert itt mi vagyunk itthon. Ott meg ők.
Fahang 2011.02.23 14:54:54
@roki: Amúgy muszlimok, de aki nagyon sértegetni akarja őket, annak persze jó a te verziód is. Így lehet ám könnyen barátokat szerezni :D
Gyerekszoba Ájfónból flipper 2011.02.21 16:05:00
Egyik kedvenc témám a férfiak és az okostelefonjaik kapcsolata, amely sokszor bensőségesebb, mint feleségükkel. Sarkítok persze - esetleg mégsem? Most itt az új és fantasztikus lehetőség, hogy még többször és még szórakoztatóbban töltsék el az idejüket az ájfónjukkal. Van…..
Gergely új lakásához nem várt extrák is jártak: két éve mindig tudja, mikor jönnek-mennek szomszédai. Amiért Magdi anyus hálás lenne, ő vonakodva fogadja és bíróságra vinné az ügyet. Nagy kár, hogy a több éves alváshiányra magasról tesznek az illetékesek.2009. elején…..
Varánusz Kettőtől nyolc évig 2011.02.21 15:06:00
Sikerült ismét nagy fogást produkálnia a Pintér 'Két Hét' Sándor vaskezével irányított rendőrségnek:"Több mint háromszáz tételből álló fegyvergyűjteményt foglalt le a rendőrség a Salgótarjánhoz közeli Homokterenyén." Hihetetlen nagy fogás, főleg ha…..
Tízezer forintból forgatott klippel nyert Győry Balázs, a Werk Akadémia végzős hallgatója a Röyksopp videóversenyén. A norvég elektronikuszenei duó még tavaly hirdetett klipversenyt a 2010-es Senior című albumuk kilenc dalához, a beérkezett munkákat pedig a Röyksopp, a Wall of…..
Fahang 2011.02.21 15:11:28