Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tregard

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyulus szerint nem kizárt, hogy a teljes idei Bluray-szériára ráült valaki az Intercom központi raktárában, mert neki mostanában sorozatosan sérült fémtok jutott. Mentsék meg a bádogdobozokat, töltsenek le legálisan mindent, ha már úgyis fizetjük a jogdíjat minden…..
tregard 2013.11.12 16:06:46
A folyamatos stressz a gyárban poszthoz szeretnék hozzászólni és a kommentelőkhöz, akik szerint a 11 óra pihenés két műszak között az MT és a józan ész szerint is elegendő. A nyáron lesz ötödik éve, hogy hasonló helyen dolgozom. A szerződésem két havonta van hosszabbítva,…..
Lehet, hogy törvényileg megengedett a péksütemények térfogatnövelése, de mi mégis arra szeretnénk kérni Önöket, hogy ne tegyék, mert egyre nehezebb egyáltalán még ehető halmazállapotú kenyeret vadászni. Kalácsok esetében még lehangolóbb az újhullám. A MA-NO 2001 Kft.…..
Az RTL klub közleménye szerint szerda este sokkal inkább voltak kíváncsiak a nézők a Házon kívülre, mint a Szepesi Nikolett úszónővel újrarajtoló Frizbire. Az RTL Klub heti riportmagazinja 19,4 %-ot produkált, míg a tv2 műsorának közönségaránya 12,3 %-os volt a 18-49-es…..
tregard 2013.09.20 10:17:45
@fran7: azért ne hasonlítsuk már Polanskit ehhez az emberhez.
Tisztelet szerkesztőség!  Az én történetem 2011. július 8-én kezdődik, ekkor kezdtem el a munkaviszonyomat a jelenlegi cégnél, ahol dolgozom. Az első munkanapom olyan volt, mintha egy vonat ment volna át rajtam, a leendő feladataimat rám ömlesztették, amikor kérdést tettem fel…..
tregard 2013.08.29 11:42:28
@dzsaszper: természetesen van vonzata, nagyon is sok: felmondási idő, végkielégítés. a barátnőmet a főnöke 3 év után kijelentette, majd vissza, hogy ne kelljen adott esetben végkielégítést fizetnie. Amikor terhes lett (5 év munkaviszony után), neki kellett felmondania, különben azonnali hatállyal kirúgta volna a főnöke. egy fillért nem kapott, amik jártak volna, csak a bért. én a helyében gyűjtöttem volna a bizonyítékokat, nem lett volna nehéz, minden törvényt megszeg a mai napig, ami csak létezik, csakhát a barátnőm nagyon jólelkű, kicsit naiv, meg szerintem fél is a volt főnökétől, pedig visszavenni nem fogja, de a barátnőm sem akar oda visszamenni.
tregard 2013.08.30 04:43:28
@A Tyne folyó déli partja: és az összes magánvállalkozónál. ez konkrétan egy ruhaüzlet, egy népszerű márka franchise-a.
Tisztelt Munkahelyit()error blog!  Az egykoron Leninvárosnak nevezett városban, olyan munkahelyen dolgozom, ahol 12 órás munkarend van, néha azonban előfordul, hogy csak 8 órás egy műszak. Ez általában 2-3 havonta egyszer fordul elő. Most egy olyan, számunkra el és felfoghatatlan…..
tregard 2013.08.14 13:51:28
@Dalamar: az már csak nyolc óra
A Posta szerint semmilyen felelősség nem terheli őket, amiért olyan lassan vitték ki tregardnak az ofotértes kedvezménykupont, hogy addigra az már lejárt. A borítékon látható bélyegző szerint a feladás utáni 2. nap iktatták, aztán valahol eltűnt. A Posta szerint ez…..
tregard 2013.08.12 16:24:47
@Rosszindulatú Vászka: amúgy nem a kupon a lényeg, mert anélkül sokkal nagyobb kedvezmény volt most is a szemüvegen, kb. 15e, hanem hogy 1 hónapra kézbesített a posta
Elég nagy kukacoskodás a sorozatokban látható karakterek zsebében turkálni és azon matekozni, hogy vajon hogy engedhetik meg maguknak azt a bizonyos életszínvonalat, amit a képernyőn látunk, de a Flavorwire.com belement a játékba. Az az alap, hogy New Yorkban átlagban 3000 dollár a…..
tregard 2013.08.08 15:55:26
@doggfather: mondjuk ők nem azért, mert nem telne külön lakásra
tregard 2013.08.08 15:57:47
@Lavmitendor: Chandler fizette a bérleti díjat meg a rezsit is végig, és Joey nem nem mert, hanem nem akart kérni, és Chandler kitalált minden hülyeséget, hogy hogy adhatna pénzt, mikor összeköltöztek Monicával
Csodálatos napra virradtunk, hiszen nemsokára a legkülönfélébb forradalmi táplálékokkal válthatjuk ki az összes egyre furcsább/olcsóbb tömegtermelt készételt. A tudósok egy valag pénzből (250000 euróból) laboredényekben tenyésztettek izomszöveteket, amikről hamburgert…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!  Egy nagy külföldi multicégnél dolgozom alkalmazottként. Az irodák légjavításával kapcsolatban valamit nagyon elrontottak, mert a legutóbbi "optimalizálás" óta gyakorlatilag minden nap csaknem 30 fokot és levegőtlen büdöset kell elviselnünk,…..
tregard 2013.08.05 17:45:52
@dzsaszper: csakhogy ezt nem tartja be a munkáltató.
Üdvözlöm!  A testvérem pincér egy érdi kávézóban. Előszőr arrol volt szó, havi 70-80 ezret fizetnek neki, mert kezdő, plusz borravaló. Bevitte másnap a papírjait,de mai napig nem irtak munkaszerződést. Dolgoztatják heti 5 napot naponta 12-14 órát. A munkaidő vége és…..
Laciék nem kaptak HDMI-kábelt a T-Home SatTV HD csomagjához, azzal a kamu szöveggel, hogy a SCART-kábel ugyanolyan jó. Hát nem. Pedig jár hozzá, hiszen anélkül nincs értelme az egésznek. Kérjék. Azt gondoltam, hogy a Tré-home már nem tud nekem újat mutatni, de mindig…..
Van, ami marad. ..
A Homár még nem látott üzletet Magyarországon, ahol ezt a 3+1 darabos tonhalkonzervet ne 4 darabnak árulták volna, az évek óta változatlan címkéje ellenére. Persze az is lehet, h 5-10 éve felvásárolták a teljes akciós készletet, és azóta sem fogyott el. Mindenesetre, ha valaki…..
Tisztelt M.T. blog.     Utazási  költség térítéssel kapcsolatban kellene infó. A munkahelyünk kiköltözött agglomerációba, és az eddigi helyi járatos bérlettel nem tudunk kiutazni, hanem helyette meg kellett venni a távolsági (10 km-es) bérletet. A…..
Naiv vásárló a budakalászi Auchanban szeretett volna valami frissensültet fogyasztani, de logisztikai nehézségek következtében az egyetlen munkatárs csak sajnálkozni tudott: Tisztelt Auchan. Megosztanék önökkel egy érdekes történetet. A héten bementünk családdal vásárolni a…..
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
Larának sikerült hűtőben megrohasztania a teszkós salátamixét egy nappal a rányomtatott dátum előtt. Kínkeservesen visszaszerezte az árát, bár egy megmondásra jogosult alkalmazott szerint erre igazából nem jogosult, mert 24 óra a friss termékek eltarthatósága. Szeretném…..
Tibor elkövette azt a végzetes hibát, hogy kuponos wellness hétvégét nászajándékozott barátainak, amit 3 hónapos érvényességi ideje alatt a szálloda kavarása miatt nem tudtak felhasználni. Lehet, hogy egy élménnyel lettek szegényebbek, de természetesen a pénzt sem kapták…..
Ágiék majdnem tízezer forinttal többet fizettek fél kiló tengeri süllőért az Oktogon melletti indiai helyén nyílt új halbárban, mint amennyi a pultban ki volt írva. Bizonyára a Facebook-oldalukon is jelzett tesztüzem lehet a ludas a logisztikai problémákért: Gondoltam egyet,…..
tregard 2013.04.29 16:14:58
@atpijkamo: ez nem vicc, hanem lassan a valóság, és a munkavállalók kitűnő partnerek hozzá.
A Bors szerint Stohl András már nagyon bánja, hogy nem úgy alakult az élete (értsd: ittasan vezetett és balesetet okozott) ahogy tervezte, így mostanában nem hívja a tévébe egykori munkaadója, az RTL Klub. Mindezt a Juventus rádióban mondta el, mert oda hívták beszélgetni annak…..
tregard 2013.04.04 10:57:36
Tisztelt Mt!    Az elmúlt napokban levő időjárási viszonyok miatt sokakat érinthet ez a dolog. Csütörtök délután az egy műszakban dolgozó kollegákat (irodistákat)két órával korábban hazaengedték,nehogy bármi bajuk legyen. Estére megyénkben már szinte mindenhol…..
tregard 2013.03.21 06:16:29
@macamuca: ez pontosan így van, de nem csak céges busz esetén, hanem minden olyan esetben ugyanezek a juttatások járnak, amikor a dolgozót a munkahelyre menet vagy onnan hazafelé jövet (és ebbe még beletartozik ésszerű kereteken belül pl. egy boltban megállás bevásárlás céljából) baleset éri. ezt hívják "úti baleset"-nek.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
tregard 2013.02.04 06:52:24
@Antalbaba: Nem csak "vidék" és "Budapest" létezik!
Az országban van sok város, és egyik városból a másik városba sokan járnak dolgozni. Hogy miért? mert nem feltétlenül van a lakóhelyen olyan munka, ami pl. a szakmája az illetőnek, vagy nem talál munkát. A munkáltató pedig nem tud annyi embert foglalkoztatni az adott városból, amennyire szüksége van. Lásd pl: MBMH.
tregard 2013.02.04 06:58:39
@Valami? Amerika? Naná!: Egy rendes munkahelyen nem dönti el, hogy melyiket fizeti a munkáltató, már csak azért sem, mert ha a 9 Ft/km-t fizeti, anyagilag nem éri hátrány, mert pl. egy 35-40 km távon a bérlet kb. 20e, a 9Ft egész hónapos munkába járással 15e Ft.
tregard 2013.02.04 07:36:15
@braue: én nem mondtam, hogy csak rendes munkahelyek vannak. sőt! tudom, hogy rengeteg szemét, a dolgozók nyomorából gazdagodó munkáltató van, akik azon mesterkednek, hogyan játszhatják ki a törvényeket. ezért is kell megbecsülni azt a kevés tisztességes munkahelyet. mivel felvetted a vidéki dolgozót, elfogadtad, hogy a törvény szerint téríted az útiköltségét. persze Magyarországon a törvény nem ér semmit...