Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajdú Intercity

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Petőfi tévé riportere éppen Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel beszélgetett békésen a filmzenékről élő adásban, amikor Fluor Tomi egyszerűen, mint derül égből villámcsapás ott termett, és bekiabálta a mikrofonba, hogy Soros György. A két interjúalany nem vette különösebben zokon az akciót, sőt…..
Hajdú Intercity 2018.04.10 20:28:01
Legalábbis ezt ígérte az egyik celebpár profi fele, ha minden igaz, Vastag Csaba (de lehet nem jól emlékszem, összefolytak az arcok egy idő után - Update: Simon Kornél mondta, elnézést) a TV2 mai sajtóeseményén, ahol bemutatták a tavalyi év legnézettebb tévéműsorának bizonyuló Nagy Duett új évadában…..
Az énekesnő a Facebookon jelentette be, hogy az idei évadban már nem ő lesz a zsűri női tagja.  Utódjáról egyelőre nem tudunk semmit, kommentekben tessék segíteni az RTL-nek. Búcsúzzunk Tóth Gabitól egy gif-összeállítással!..
Hajdú Intercity 2017.03.12 07:58:05
A Budapesti Operettszínház színészei megtöltötték kora reggel a Deák teret, és nem csak virágokkal készültek a női nemnek...
Hajdú Intercity 2017.03.07 15:08:23
@konrada: és akkor ugye az sem igaz, hogy Lázárék a Goj motorosokkal szimpatizálnak?
Hajdú Intercity 2017.03.07 15:08:23
@konrada: és akkor ugye az sem igaz, hogy Lázárék a Goj motorosokkal szimpatizálnak?
Az RTL Spike második saját gyártású műsora (az első a Playback Párbaj volt) egy Győzike Show-ra hajazó reality lesz, amiben a Balaton Soundon eljárt idióta tánca óta Közepesen Híres Köcsögnek számító Pumped Gabó és barátnője lesz a főszereplő, és pont úgy az életükbe pillanthatunk be, mint az RTL…..
Hajdú Intercity 2017.03.04 12:46:00
Egyre több jel utal arra, hogy végre belépünk a nyárba... és most mindegy, hogy ezt a hőmérséklet, a napsütéses órák száma, a nap kelésének és nyugvásának időpontja, az iskolai táblára felírt betűk száma, vagy éppen a különféle bosszantó ízeltlábúak megjelenése jelzi. Lassan megkezdődhet a…..
Hajdú Intercity 2016.06.25 11:39:54
@Ellátott utas: Én arra a Saxoniára emlékszem, ami Drezdából indult, a Keletin át Keszthelyig ment. Mindig nohab vitte. Az ezt követő Favorit kihagyta Bp-t, az 5-ös vonalon ment Fonyódig.
Szoktak mondani sok mindent. Gyakorta elhangzik, hogy a balatoni vonatok esetében nem az a hír, ha késik, hanem ha pontos. Persze itt még a sztereotípiáknak szokott szerepe lenni. Aztán amikor a szomszédblog kigyűjti, hogy melyik záhonyi átlós melyik nap mennyit késett, statisztikai…..
Nagyon komoly politikai üzenete van annak, hogy egyértelműen a Fideszhez és a Fradihoz köthető kopasz verőemberek akadályozták meg az MSZP egyik politikusát abban, hogy beadhassa a népszavazási kérelmét a vasárnapi zárva tartás miatt. Az ügy még a jobboldali sajtó egyes részein is kiverte a…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
A Ripost.hu állítólag az RTL Klub egyik bennfentesétől kapta a híreket, hogy a csatorna titokban már meg is kezdte a Gálvölgyi Show legújabb szériájának forgatását. A neve…..
A Ferenciek terétől a Kempinskiig mozdulatlanul áll a kocsisor egész nap. Van, aki a motort is leállítja, kiszáll, sétál, nézelődik. Nyugodtan megteheti, mert fél óra alatt egy centit sem mozdultak az autók a Petőfi Sándor utcában. Az Erzsébet térnél az út újraburkolása miatt…..
Nem tudja, mikor kell nyugdíjba menni és helyette korához méltatlanul viselkedik? Új videója, ami a Bitch I'm Madonna címet viseli röhejes vagy követendő? Ezek a kérdések foglalkoztatják az embereket. Megjelent Madonna legújabb, sorrendben immár harmadik videója a Rebel Heart…..
  Gebasz volt az Ubernél a fizetéssel, de ami még rosszabb, a panaszkezeléssel is. Ha ez nem csak egyedi eset, akkor hamar oda lehet a bizalom. Tisztelt Szerkesztő ! Szeretnék a nyilvánossághoz fordulni az Überrel kapcsolatos rossz tapasztalatommal. Az Übert már régóta ismerem,…..
Hajdú Intercity 2015.06.10 15:08:36
@Quarker: Ott a pont!
Amikor egy jobb állásajánlatot kapunk, felmerül, hogy az állásváltás kockázata nélkül hátha meg lehet kapni a jelenlegi helyen is ugyanazt a bért. Erről már itt írtam, most a klasszikus fizetésemelés-kérésről írnék egy kicsit. Több mint 3 éves működésem során jópáran…..
Viktor kisgyerekével utazott, s miközben a MÁV egész jól teljesített, az utasok már kevésbé. Kíváncsian várjuk, hogy csak a magyar utasok viselkednek így, vagy ez mindenhol általános jelenség? Sziasztok! Tegnap a másfél éves kisfiúnkkal utaztunk Budapestre, oda-vissza…..
Majoros Péter karrierje az RTL Klubon indult annak idején, a Való Világ első kiadásában szerepelt és végzett a második helyen, azaz lemaradt a nagy lóvéról, viszont ő az egyetlen olyan valóságshow-szereplő aki nagyon tudatosan és néha a szerencsének is köszönhetően valóban…..
Elképesztő sztori az egyszeri vásárlóról, aki  egy Lidl parkolójába beszélt meg egy találkozót. A partnert késett, egyszeri vásárlónkat pedig többen is meglátogatták ez idő alatt. Köztük egy kisbusznyi rendőr.  Tisztelt LIDL Szeretnék érdeklődni , van e valamilyen…..
Indul a Propaganda új évada a TV2-n, vasárnap esténként lesznek az új részek, kedden ismétlés a SuperTv2-n, majd szombaton a rendes TV2-n. Azért is írom be az ismétlések dátumát, mert elég valószerűtlennek tartom, hogy a műsor irán érdelődők el tudnák kapni a tévében, a…..
Olvasónk Ferihegyen a Burger King invitálásának megfelelően beugrott kedvenc vagy nem kedvenc, de Whopper szendvicséért utazás előtt, aztán kalandozott egyet a szonszédos KFC-ben is. Jó nagy pofáraesés lett az ugrásból. Ennyit a magyaros vendégszeretetről. (A BK fotó a reptéri…..
Hajdú Intercity 2015.04.13 16:17:47
@Lenina Huxley: Nálad a pont!
Az 1994-es Bedtime Stories óta a Rebel Heart a legrosszabbul teljesítő Madonna-lemez az Egyesült Államokban. Az album ugyan a második helyen nyitott a Billboard kétszázas listáján (már önmagában ez is csalódás), de csupán 116 ezret adtak el belőle az első héten, míg az MDNA…..
Rima Karaki az a libanoni tévés, akivel nem érdemes ki a faszagyerek versenyt játszani élő adásban. A riporternő éppen egy muszlim vallástudóssal folytatott eszmecserét arról, hogy vajon miért állnak be keresztények az Iszlám Állam soraiba, és amikor a férfi tulajdonképpen…..
Hajdú Intercity 2015.03.09 11:24:04
@szvsz: hát ott ez bizony tökös volt, sőt szerintem ez már a magyar királyi tévén is ez egy merész lépés lenne...
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
Hajdú Intercity 2015.02.23 11:07:04
@Metamorfi: én már belenéztem ebbe a műsorba, és nekem úgy tűnik, több (távoli) kamera veszi egyszerre, persze ezek lehetnek állványon rögzítettek is.
Egyébként rendkívül szórakoztató pillanatai vannak Marcsi dilettantizmusa okán, viszont ez a nép egyszerűbb gyermekeinek igen káros lehet. Tv-s szakmailag is lehet nem kevés fogást találni a műsoron, de a gasztro vonal is hagy kivánnivalót. Sokszor a nagy magyar valóságot látjuk kendőzetlenül, csakhát erre a dokumentumfilmet találták ki mint műfajt, ez meg mégiscsak valamiféle népművelő célzattal is készülne...