Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manette

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kezdodid a 2.szakasz, ahol minden masnap lehet zoldseget enni! Remeljuk, hogy ez valoban hivhato sulyvesztesi szakasznak, habar Dukan doki figyelmeztetett a ma reggeli hirlevelben, hogy itt lelassul minden, ha elkezdesz zoldseget enni...!Ennek ellenere , sosem gondoltam volna, hogy a repa vagy a…..
Sziasztok,Mindenkinek egyeni, hogy milyen hosszu a tamadasi szakasz, nekem 3 nap volt. Az elso nap 0.4 kg-ot, a masodikon, 1.2 kg-ot a harmadikon pedig 0.2kg -ot fogytam. Ez igy 3 nap alatt 1.6 kg :)!!!Reggel kicsit csalodott voltam, remeltem, hogy 76-al fog kezdodni, de aztan rancba szedtem…..
Dukan diéta Dukan desszertek 2011.02.23 14:59:00
Kakaos Suti (Chocolate Cookies) 2 tojas 1 evokanal edesitoszer 1 evokanal kakaopor (ha lehet alacsony zsirtartalmu, de semmi esetre sem Nesquick :D )1 evokanal buzakorpa2 evokanal zabkorpanehany csepp Dr. Oetker aroma (mogyoro, narancs, vanilia – amit epp otthon…..
  Azsiai GarnelakPP (Protein napra)Hozzavalok: (elkeszites 5-10 perc)-12 -15 Garnelarak (nagyok)-1.5 dl Kokustej-Asia fuszerkeverek (csipos)-Gyomber (2 cm friss a legjobb, de lehet por is)-Citromfu (ha lehet friss)Egy wok edenybe (vagy barmilyen serpenyobe) onts bele a…..
Dr. Dukan azt javasolja, hogy miutan nagyon csinosra fogytunk is egyunk minden nap zabkorpat! Belekeverheted joghurtba, de keszithetsz belole palacsintat is. En minden nap (ez a masodik napom :D) Dukan palacsintat szoktam reggelizni.Hozzavalok:1.5 evokanal zabkorpa (en Bio boltban…..
Dukan diéta El se kezd ha.... 2011.02.21 12:00:00
Sziasztok!Ha a lentiek barmelyike igaz rad, gyorsan kattints a piros kis keresztre a sarokban :)1. Ha nem vagy igazan motivalt arra, hogy lefoggy!2. Ha  nem vagy hajlando mozogni! (Csak egy kis seta, nem a maraton!)3. Ha vegetarianus vagy! (En sem rajongok a husert, gondolkoztam is sokaig, hogy…..
Dr. Pierre DukanEredetileg neurológus volt,  35 éve váltott szakterületet, amikor egy barátja diétás tanácsot kért tőle. A barátnak egyetlen kikötése volt: ne kelljen a húst kihagynia étrendjéből. Dr. Dukan azt javasolta, öt napon keresztül csak fehérjét fogyasszon,…..